Protože hlavní část události Vánoce je u konce, zakládám toto vlákno, kde se můžete podělit s tím, co se vám líbilo, nelíbilo, co by bylo lepší jinak...
Printable View
Protože hlavní část události Vánoce je u konce, zakládám toto vlákno, kde se můžete podělit s tím, co se vám líbilo, nelíbilo, co by bylo lepší jinak...
Mě osobně se nelíbilo, že pokud jsme prošvihli nějaké dveře v adventním kalendáři, tak se za dodatečné otevření musely platit diamanty. Je to trochu nefér vůči hráčům, kteří třeba svátky trávili u příbuzných, bez netu a nebo prostě neměli na hru čas, a pro lidi, kteří začali nově hrát.
Bylo hodně vidět, že je to pro vývojáře skvělá cesta, jak z lidí vytahat peníze (spešl dveře, co šly otevřít jen pokud byly všechny předchozí otevřeny atd), což je velká škoda.
Jinak tohle byl můj první event a tak se mi líbil :) Dalo mi to příležitost do začátku získat pár věcí.
Me mrzelo, ze v ukolech rozdavani darku jsem rozdaval stale dokola jen dva druhy darku. Zadne jine nebyly potreba takze to co jsem si udelal do zasoby je mi k nicemu.
Málo perníku :(
Obecně to bylo celé odfláknuté, připravené horkou jehlou kvůli nesmyslnému uvedení PvP těsně před vánočním eventem. Když pominu šílenou nehratelnost díky laggování po spuštění PvP, tak můžu zmínit několik neplánovaných udržeb, protože věci nefungovaly, jak měly (jako obyvkle málo otestované), velikonoční vejce (!!!) na mapách vánočních dárkových dobrodružství a naprosto pro mne nepochopitelná široká škála hraček, ze kterých se však daly použít stejně jenom 4.... (možná to bylo dle úrovně hráče, ale silně o tom pochybuji)
Z raritní zásobarny se díky rozšíření nabídky bonusů stala dominatní zásobarna, přičemž nejde urychlit zvyšováním urovní. Obyčejná zásobarna v podstatě ztratila na významu a hromada surovin na jeji upgrade tak přišla vniveč.
Ať jenom nekritizuji, co fungovalo dobře byl kalendář, předměty na mapě a získávání dárků přes pruzkumníky. V podstatě nebyl problém vydělat na všechny hlavní budovy ve vanoční nabídce a získat pár povolení čí maltu navíc.
PS: ještě jedna věc se nepovedla. Hostiny tety Irmy lze posílat v balících pouze jednosměrně. Vyžádat si je lze pouze po kusu.
Hmm,bezva,mesicni otevirani kalendare k nicemu kdyz si nemohu po prijezdu ze zamestnani ani vybrat odmenu za vsechna odkryta policka.
Myslím si, že to bylo podobné jak minulý rok. Mohlo to být lepší, ale taky horší. Jako vždy je to jen hra přes internet, takže laggy nejsou oblíbené, ale ne vždy jde vše podle plánu. Známe z reálného života, ne??!! :)
Hračky byli jasně dány podle levelu. 17. level nemůže vyrábět věci ze zlaté rudy a 50. level aby vyráběl věci z borového dřeva a kamení je trochu nesmysl. Zásobárna nejde urychlit, ale myslím si, že většina věcí v ní není potřeba urychlit. Pokud se toho sejde hodně, stačí hodit čokozajdu a je po problémech. Nebo by to spíš chtělo lepší strategii v zadávání v ní. A ano... obyčejná je momentálně "k ničemu". V tom s Vámi souhlasím. Stejně jako s kalendářem, předměty a průzkumníky(+kupec).
Myslím si, že dia za neotevřené dveře byli fér. Nevím, kolik bylo letos, ale loni 20dia za jedny. Což za týden hraní mám na 5 dveří(100dia).
Jako vždy, dali tam truhličky za dia. Lidi mohli nakupovat a utrácet reálné prachy za altánky, stromečky nebo dárečky. Těm co měli štěstí a za dia si vytáhli něco lepšího gratuluji. Ale 195 dia za altánek je trochu moc. Na to jaký tam byli vždy šance na pořádnou budovu jsem koupil letos jen jednu truhlu. A koupit dobro za dia, aby mi padli dárky... no... asi si někdo z nás dělá srandu. Ale což.
Celkově to byl povedený event, až na ty lagy. Ale s tím se člověk musel smířit. Mohli být lepší dárky(pošta) od UBISOFTu. Hlavně mě potěšilo to panství. :)
Zdravím,mě zklamaly balíček za 199 diamantů.vloni mi z nich napadaly kromě jiných věcí zmrzlý panství,pirátské rezidence,hrady i čarodějnická věž.Letos jsem otevřela spoustu truhel a ani jedna z uvedených věcí nepadla.60 dárků bylo vcelku k ničemu,hlavně pro ty,co už vloni získali raritní zásobárnu.Jinak byl event bezva,děkuju:)
Nevyváženost kalendáře a úkolů. Po letech hraní je tu spousta hráčů s lvl 50 a plnými sklady harampádí. No a k čemu mi je 200 uhlí, když mám ve skladu 300k a v poště/ve hvězdě nouzovou zásobu 500k ? Proč tam není někde skutečně náročný úkol . Zaplatťe já nevím 100k kamene, 300k vody a 100k mramoru atd a dostanete třeba zmrzlou rezku, nebo rybáře nebo něco co je užitečné.
To samé platí o průzkumnících. Mám všechny co mohli za celou dobu hry být, natahali toho řádově 20k dárků. Za co to mám utratit, když rozdávat se to nechce a malty mám ...
No prostě brblám nad stropem lvl 50, chtělo by to promyslet jak dospět k levelu 100. Nějakou náročnou cestou, aby to byla výzva - zábava i pro veterány. Nový soubojový systém - expedice považuji za nefunkční špatný vtip.
Ale za zmrzlou rezku jsme pochopitelně rád.
Ahoj,
Na adventu mě bavilo nechat vykácet lesy a hledat předměty. Nějaké se schovaly a stejně nebyly dlouhou dobu k nalezení.
Co se týče odměn z kalendáře,mohlo by být více žádanějšího zboží jako žula,titan,bonusy typu 4x a nějaké zajímavé stavby,co jsou v obchodě nyní za hodně peněz.
škoda že bylo málo doplňkových misí a že ty dvě byly za diamanty.Také mě mrzí že již nejde dohrát nálada. Použil sem jeden prémiový den a je mi to k ničemu.Také by mohlo jít obchodovat s hračkami a vánočními nápoji.
Někdo nahoře píše že má hromady věcí ze zásobárny,ale ty jdou teď převést zpět na původní suroviny.takže je příští rok musí vyrobit znovu.
Mám několik set dárků nově získaných tak přemýšlím jestli koupit hromady malty nebo prodat na trhu.
škoda že není na 31.12 nějaký silvestrovský event ,bonus silvestrovský ohňostroj,který zvedne na pár hodin produkci surovin na celém ostrově.
To je vše co mě zatím napadá,zbytek kdyžtak dopíšu.
Ahoj.
Myslím, že tomuhle eventu chyběl náboj. Na druhou stranu si člověk nemohl stěžovat, že je málo dárků. Škoda, že nebylo za co utrácet :( Raritku má spoustu hráčů z loni, chyběl nějaký generál...jinak nebylo za co utrácet. Škoda, že tato hra zamrzla na 50 lvl. Ani PvP to nespasilo.
Myslím, že pokud se tato hra neposune směrem dopředu, neudělají se další lvl. tak nevím nevím. Zlatý hraní před dvěma lety. Člověk jel dobro a těšil se že mu něco padne, teď raději nic nejede, protože odměny stojí za dvě věci.
totalne odflakle dokonce se ani neunavovali z velikoncnich adventur odstranit velikonocni vajcka
Normální zásobárna není k ničemu, pořád potřebuju vyrábět osadníky a dělám i mramor za kamení. A občas se hodí i expediční lékárnička. To v raritních nejde.
Myslím, že event fungoval celkem bez problémů, což je velmi dobře. Zklamání bylo z odměn za dárky - raritku mám už pár měsíců a stopařka sice dobrá, ale výroba masa s jedním lovcem mi bohatě dostačovala, takže nejde o nějaký extra přínos. Doufala jsem, že aspoň z balíčku za dia půjde získat zmrzlé panství, ale bohužel, z altánků atd taky zklamání - to jsem to silo mohla koupit rovnou za dia u kupce a vyšlo by to levněji. Těšila jsem se na zimní ostrov - pokrytí sněhem je tedy hodně odfláknuté, všechno natřít na černobílo včetně předmětů je teda hodně smutný, za 40 dárků jsem si připadala podvedená.
Pravda je, že by bylo fajn, odlišit i kalendář podle úrovní hráčů, odměna ve formě 100ks obilí je opravdu spíš výsměch.
Podněty pro příště:
1. Přidat kupci do obchodu několik ozdobných budov nebo budov s minimálním užitkem za řádově tisíce (desetitisíce) dárků. Pro hráče na vysokých levelech, kteří nemají jak jinak utratit dárky. Budovy by nemuseli být ani obchodovatelné. Nezabírali by moc místa na mapě. Standartní velikost, žádné megastavby, které není kam na přeplněných mapách nacpat! A že by je hráči nekupovali? Stačí se mrknout na andělskou bránu, suverénně nejdražší budovu ve hře. Nulový užitek a přesto ji spousta hráčů chce :-).
2. Lepší využití vyrobených bonusů pro vánoční dobrodružství. Nevidím důvod, proč by hráči na vyšších levelech nemohli mít na vánočním dobrodružství i obyčejnější tábory, k jejichž "zničení" byly potřeba obyčejnější suroviny. Víc hráčů podotýkalo, že vlastně využívali jen dva z nabízených deseti druhů bonusů. Malinko jsem nepochopil, proč měly vánoční dobrodružství limit na splnění 12 dnů? Každej normální hráč to splnil za jeden den, takže stačilo tam dát řekněme 3 dny, aby byla rezerva. Ale budiž, je to jen prkotina :-). Mimochodem ... na velikonoční vajíčka jsem nikde nenarazil, ale třeba místo toho najdu o velikonocích dýně :-)
3. Nevyrovnanost sběratelských předmětů. Všem nějak přebývají lízátka, přestože na výrobu dárků bylo zapotřebí všech tří druhů po 25ti ks. Možná je to způsobeno tím, že byla nejlépe vidět, ale přesto by to chtělo řešení. Navrhuji pro příště buď upravit procenta tak, aby lízátek padalo méně nebo přidat do zásobárny možnost předělat jeden druh předmětu na jiný. Například ze dvou lízátek udělat jeden perník.
4. Adventní kalendář byl co se týče funkčnosti OK. Trošku zmatek při poslední odměně, kdy hráč natěšeně vlezl do hvězdy a hledal zmrzlé panství a ono nikde ... musel přejít mezi bonusy a teprve si převzít balíček. Podle mě zbytečnost a jen další tři kliknutí navíc :-(. Také bych se přikláněl k vyšším odměnám i v běžných okýnkách. Kalendář je tu jednou za rok a aby na hráče na 50. levelu vykouklo po otevření okýnka například 200 uhlí ... to je spíš k naštvaní než pro potěšení z Vánoc. I zde by to mělo být odstupňované podle levelu hráče. Nebál bych se přidat tam více zbraní. Teď když nejsou v odměnách na dobrech a musejí se vyrábět, tak by se hodily. Alespoň 1x za rok na Vánoce.
5. Udělat už pořádnou zimní grafiku. Ta šedobílá hrůza, co tu s náma je už druhým rokem je děs. Stejně tak i tma je spíš za trest. Tyhle úpravy mapy snad mohou používat pouze masochisti :-)
6. Co třeba během vánočního eventu prodloužit trvání bonusu, nahozeného přítelem? Vánoce jsou přece o rozdávání dárků (bonusů). Stačilo by těch 10% navíc, co mají premianti, spřístupnit všem.
Za tři dny bylo po adventu, koupil jsem dvě recyklačky a o ostatní jsem neměl zájem, bud jsem to měl a nebo mi je to k ničemu. Advent byl z mého pohledu uplná katastrofa. O ničem a k ničemu. Loni tam bylo aspon šance získat panství a nebo adventury pokusy a návraty..Kalendář jsem otvíral jsen kvuli tomu panství a dárky jsem celý měsíc prodával..ale už ted se těším na další, zřejmě velikonoční advent, který bude zcela jistě tak zábavný jako ten, právě skončený.
+ Advent mi připadal jako jediný event po ekonomické stránce vyrovnaný. Sběratelské předměty se daly snadno směnit na trhu. Na začátku mi chyběl perník, pak zvonečky a na konec zase perník. Mých 7 průzkumníků doneslo dostatečný počet dárků, abych si mohl koupit všechny budovy a ještě mi zbylo na sušenky a maltu
~ Odměny z kalendáře. Kamení a borový prkna to není dobrý vánoční dárek. Moc lidí z toho radost neměla. Knížky, ty udělají radost každýmu. Nebo damaškový meče.
~ Vánoční úkoly. Jestli byla nějaká řada úkolů, byla tak krátká že už sem na ni zapoměl. Úkoly pomoc paní hole a těžké dárky se střídaly do omrzení. Nuda.
- Za naprosté selhání považuju "konec1" proč místo konec1 a konec2 rovnou nenapíšete konec eventu a odstranění vánoční nabídky u kupce? Bylo by asi moc pracný na "konec1" vypnout sběratelský předměty, dárky od průzkumníků a úkolový řady a na "konec2" odstranit kalendář, výrobu vánočních bonusů u starosty a v zásobárnách a vánoční obchod klidně ještě o týden později jako "konec3"? Bylo by to moc konců? Moc práce pro programátory?
za mne plus, mobilni internet neni problem ani pokud je clovek na chate u lesa, adventni kalendar splnen naprosto v klidu a pohode.
mel bych jen pripominku ke hvezde, kde se mi v prubehu naskupila miliarda darku od pruzkumniku + za ukoly a jine, proc neni uz davno ve hvezde tlacitko sloucit stejne zbozi do jednoho ? takhle mam ve hvezde stovky nepouzitelnych bonusu a jineho bordelu. Jako chapu ze kdyz pak sloucim treba milion mramoru tak to asi do skladiste najednou nedam, ale to by zase resilo tlacitko rozdelit ..
diky za tuto ficuru v budoucnu.
rok 2013 o 100% lepši škoda chce to velkou změnu v TSO
Celkem se mi to zamlouvalo,jen je pravda že spousta lidí hned na začátku vyrobila spoustu dárků které teď zbytečně zaplevelují bonusy! Jestliže bylo nastaveno používání dárků podle levelu ,tak proč se podle toho levelu nevyráběly i ty dárky?
Mně osobně naštvalo že jsem spustila adventuru a chybělo mi pár bonusů. Dala jsem je vyrobit ale další den už nešli použít. Proč nejdou adventury dojet až do konce 2?
Jasne. A druhy pohled je, ze je to odmena vsem hracum, kteri i presto ze mohli travit svatky u pribuznych atd. si nasli cas a lognuli do hry.
A kupodivu bylo, i kdyz jinak nez myslis. Hrac urcite urovne mel ve vanocnich dobrodruzstvich moznost pouzit urcity typ darku (podmnozina toho co bylo v zasobarne). Prakticky tak vetsina hracu vyrabela jen zlomek z nabizenych a tento zlomek nemohl byt zobrazen v zasobarne protoze a) je to rozhodne narocnejsi nez zobrazit vsechny a nechat hrace pouzit mozek b) byl by problem s hraci kteri leveluji (popr leveluji extra rychle) kterym by se musela nabidka menit - coz opet vime je narocna operace
---
zbytecne levne ukoly hlavne pro 50, i na nove spustenym serveru by to bylo tragicky malo
mala odmena z ukolu a tudiz mala iniciativa je vubec delat, natoz kvuli pribehu
dobry pocet darku z hledani, tady je trochu problem s tim ze jak se nakupuji pruzkumnici, nakonec tihle hraci skonci v tisicich s darkama a neni je za co utratit
Mě mrzí, že vždy když je k dispozici záhadná schránka s budovami, tak přestože koupím v průměru 4-5 tak nikdy budova nepadna. Je tam až nereálně nízká pravděpodobnost. Kdyby ta pravděpodobnost byla vyšší, věřte, že do těch schránek budu víc investovat. A další věc, která se mi stala velmi často byla, při otevření okýnek, že jsem si řekla "aby se nepředali". V těch okýnkách byly směšné odměny a můj 49. lvl.
Spokojenost
Většinou se ke všemu vyjadřují jen nespokojenci, proto cítím potřebu napsat pár řádek a pochválit vývojáře za jejich snahu a pár novinek, které hru někam posunuly. Především bonusy na 24h jsou vynikající nápad. Není třeba trávit tolik času bonusováním a ekonomika je vyváženější a efektivnější. Také 2 recyklační továrny se rozhodně hodí, k tomu 2 plovoucí rezidence a zmrzlé panství, jsou věci, kterými člověk nepohrdne. Dárky nebylo třeba doslova "vydřít" na dobrodružstvích, jelikož je nosili průzkumníci. Rozšíření zásobárny o lepidla a stopnutí bonusů také patří k věcem, které chyběly.
Celkový dojem z celé události je rozhodně pozitivní..
v podstate tomuto eventu nemam co vytknut...darcekov bolo viac nez dost, nemusel som ani kupovat u kupca a ani nikde inde, prieskumnici ich doniesli viac ako dost...horsie bolo, ze ich nebolo kde minut. Mohlo byt v ponuke na kupenie u kupce Zmrzle panstvi alebo nieco, co sa v priebehu roka neda nikde inde zohnat.
A druha vec, minuly rok bola v ponuke kupa 200% extra diamantov...som cakal, ze teraz to bude podobne...bohuzial nebolo...skoda.
Proč nemůžu použít bonusy na adventuru s dárky i když je mám vyrobené? Jsem si ty adventurky šetřil, až si zapnu prémko a takhle tu mapku co mi běží můžu akorát zahodit. A pokud se změněj pravidla, tak můžu vyhodit i ty dvě co mam ve hvězdě.
Očekávám odpověď.
naprostý souhlas s Paranem, navíc nelze spustit paralelně druhé dobrodružství. Neměl jsem trpělivost a čekat na vyřešení, takže jsem 12 denní dobrodružství dnes večer zrušil, abych mohl jet další...
Navíc problém s nevyráběním vojska v kasárnách a ztráta vyrobených mečů (psáno na podporu a stále bez reakce)
Podle mě celkem vydařený event. Co jsem chtěl jsem si pořidil. Nepotřebné dárky prodal a koupil něco jiného. Chápu kritiku na některé věci jako je možnost otevřít okno adventního kalendáře za dia, ale na druhou stranu je potřeba pochopit i BB - oni přece musí z něčeho žít, ne? Pokud vás hra baví, tak si tu a tam kupte pár diamantů a podpořte tím vývoj hry.
K dia mám připomínku, která tu zazněla. Očekával jsem 200% bonus pro nákup dia. Toto bych určitě nakoupil.
Za další počin, který směřuje ke snaze víc hrát hru a utrácet i dia je úprava slotu z dobrodružství. Dříve padaly zbraně, nyní jen surky. Kdo má horší ekonomiku, tak si ji musí upravit.
Dobrá je však volba házet z dobrodružství vše přímo do zásob. Nicméně i tady bych uvítal volbu, např. nějaká zaškrtávací pole pro surky i popku, které nechci hodit do zásoby, ale jen do hvězdy.
Co mě trápí víc jsou kolonie, které tak jak jsou považuji za nehratelné. Škoda, třeba toto se nepovedlo. Zajímalo by mě, kolik hráčů kolonie využívá.
Poznámka k nepotřebným bonusům. Není to k ničemu. Vyrobené bonusy pro event jdou hodit na starostu a dostaneš suroviny zpět.-)
Mě spíše zajímá, kde má hra svoje možnosti, kdy může skončit a jak dlouho se bude ještě vyvíjet a měnit.
1) Souhlasím, jako nový hráč jsem měl zcela stejný problém.
Navíc to bylo nechutně a nesmyslně drahý na diamanty.
Pokud účelem bylo donutit mě zakoupit DIA, tak se Vám to povedlo....
2) Nový hráč neměl šanci úkoly splnit.
3) Event se mi líbil, jako začátečník jsem mohl získat pár dobrých věcí.
Mno četl jsem tu toho hodně :) Jako poslední věc co by mi vadilo bylo, že se mi na ostrově objevila velikonoční vejce - leč mohl jsem tam mít i fotbalový stadion, takže to mne až tolik netrápí :)) Co se týče otevírání kalendáře, je to stejné jako vloni a ostatně o eventech všeobecně.. čas na otevření byl dostatečně dlouhý a i po té se dalo okno otevřít za dia.. Nebylo to podmínkou, to jen v případě, že jste chtěli mít i zmrzlé panství :) Více mi vadí lagy, které se všeobecně projevují především na Býkovi.. To už je hlášeno od podzimu a nikdo s tím nic nedělá!!! Což je škoda a občas problém. Myslím si, že tu zazněla spousta dobrých názorů na vylepšení takovýchto eventů. Například by mohly být pro vyšší lvly těžší úkoly (platby větších obnosů, složitější dobro a podobně), za což by samozřejmě měla být i lepší odměna, protože odměna typu 200 mědi či uhlí je opravdu zbytečnost :) Co se hledání dárků průzkumníky týče, tak je to obdobné.. Mě osobně nanosili průzkumníci dárků asi méně, než jiným, ale ani tak jsem nevěděl, co si za ně pořídit, protože co se odměn za dárky týče, je to jako s cechovým obchodem.. takže po nakoupení raritky, stopařek a recyklaček, jsem neměl zač je utrácet. O PvP asi nemá smysl se ani vyjadřovat, neb to je kapitola sama pro sebe.. Zbytečně drahé = nevýhodné.. Co se zde napsaných názorů týče, tak by bylo fajn, kdyby se na to vývojáři alespoň koukli a zkusili to nějak vyřešit do dalšího eventu, který bude jak většina předpokládá o Velikonocích.. Myslím si, že za tu dobu by mohli vymyslet pár užitečností do odměn :)
Ačkoliv je jasné, že těžko se lze zavděčit všem, stálo by za zvážení i to, že by se mohlo přidat třeba dalších 10 lvlů :) spousta lidí se na tom 50ém lvlu docela nudí ;) Jinak přeji mnoho úspěšnějších eventů a hodně zábavy během hraní! :)
Jako dobrý počin u letošních vánoc hodnotím zavedení hostiny tety Irmy. Škoda jen, že něco podobného není i pro epickou pilu :(
Až na několik nových výrob v raritce není hodnocení vánoc tak růžové. Dárků bylo dost, nicméně vyšší lvl neměly co za dárky koupit - pár receptů do raritky a to jsem koupili ty které nevyužiju protože mne PVP ve formě v jaké bylo do hry implementováno nijak nenadchlo. Pro ty co měli raritku z lonska se ke koupi nabízely jen 2 stopařky a 2 recyklačky.
Možnost povýšit sila a nakoupit velké množství malty považuji za kanadský žert. Změny odměn na dobrodružstvích způsobily, že se "rostlinná výroba" přestala vyplácet. Mohl bych zbourat polovinu farem, sil, mlýnů a pekáren aniž by to nějak ovlivnilo chod ostrova. O koních ani nemluvím, padají stejně jako osadníci z každého dobrodružství (což poněkud nechápu, kůn je zde zbran !!!) tak že i jejich výrobu jsem odstavil
Asi bych dal přednost většímu sortimentu budov, včetně okrasných + dobrodružství která se daly koupit loni, jak nákupu malty která z mého pohledu bezcenná.
Poslední výtku bych měl k adventnímu kalendáři - v průběhu vánoc není na hru tolik času a tak bych asi upravil cenu pozdě otevíraných okýnek a změnil odměny na zbraně které se už jinak než výrobou nebo na trhu získat nedají velmi pozitivně hodnotím zmrzlé panství rozhodně lepší dárek jak věž z lonska resp předlonska, která nastartovala inflaci :)
já jsem byl relativně spokojen až na to PvP , spíš bych něaká lepší dobrodušstvý hlavně těšší a trošku rozumější odměny
dravím.
Názor na hru může být všelijaký, ale je třeba pochválit vývojáře, že se snaží hru někam posouvat a vymyslet nám zábavu . Opravdu jsem tomu rád a děkuji. Event hodnotím pozitivně. Samozřejmě že se nemusí trefit do hráčské chutě všem. Jsem odkojen klasikou tedy již Settler 1,2,3,4,5 na PC . Otázka tedy je, jak originálně by tato verze co hrajeme měla vypadat . Pochopil jsem, že eventy vycházejí z nějaké myšlenky a enginu, a z principu se to asi měnit moc nedá.V tomto duchu budou asi i následující eventy. Odměny budou asi předmětem nespokojenosti vždy, protože každý máme nějaké aktuální potřeby jiné, tak buďme tolerantní. Hodně zábavy všem hráčům .Ahoj