Originally Posted by
Tarascus
Musím souhlasit s převládající skepsí nad vnucenými změnami. Od naklopení těchto "Vylepšení" jsem prošel asi 7 dříve lukrativních dobrodružství (Černí rytíři, Mateřská Láska, Vyhnanci,...) a nikdy nebyla odměna ani omylem adekvátní ke ztrátám, takže netuším, co budu dělat dál. Vnucuje se ukončení hraní této hry, nedojde-li k řádnému zamyšlení se nad sebou na straně BB výrobce a sjednání nápravy. Kolonie jsou očekávatelným fiaskem. Generály není kam skládat (doma už není k hnutí, proto jsem ani nepořizoval dalšího o Helloween eventu), další kasárna jen zabírá místo a vyrábět zbraně za tyto vstupy a jen po 25 naráz, to je návrat do pravěku a naprostá demence. Lagů přibylo měrou vrchovatou, zbraně pro kolonie se dělají ve věčných smyčkách (dojede výroba, zbraně zmizí a po 10 vteřinách začíná výroba zase od cca 12 kusů atd. a to třeba pětkrát po sobě).
Shrnuto:
1) Kolonie jsou k ničemu. Zisk z nich nepokryje nikdy ztrátu, náklady jsou astronomické a celý koncept je do hry dodatečně přilepený jako komín na ponorku.
2) Dělat dobrodružství ztratilo smysl. Odměny nepokrývají náklady a při tom jak hra blbne, člověk ztrácí dvoj i vícenásobek jednotek co doposud.
3) Tzv. dočasné urychlení výroby náhodně vybraných zbraní naprosto zlikvidovalo zavedené ekonomiky ostrovů a pokřivilo trh perversním způsobem
4) Stabilita hry vychází patrně z teorie chaosu a předpovědi počasí, princip náhodných pádů, lagů a zkratů je generován s požadavkem na co největší ztráty uživatele.
Sílí tak ve mě podezření, že se jedná o sprostou snahu BB vyhnat hráče z málo ziskového projektu formou opakovaných příkoří.