Ahoj, poraďte mi jak na ten tréninkový zápas. Dočetl jsem se o výrobě věcí v zásobárně a nemůžu to nikde najít. Díky
Printable View
Ahoj, poraďte mi jak na ten tréninkový zápas. Dočetl jsem se o výrobě věcí v zásobárně a nemůžu to nikde najít. Díky
vyroba veci pokud jsem videl byla jenom v raritni :)
co jsem za tu chvilku viděl tak se bonusy vyrábí v normální i raritní zásobárně
OK díky, tu nemám
všechno je už i v normální zásobárně..ale nemůžu skoro nic vyrobit protože mi chybí například šlupky od banánů..ty seženu kde??
No, někteří nemohou vyrábět ani v jedné zásobárně, já mohu v obou, zase ale nemám na ostrově co sebrat, takže mi je výroba k ničemu. Opět se chybička vloudila? :(
Ne, stejne jako pri inulem eventu. Ty veci se budou normalne objevovat s ostatnima vecma, ale jelikoz byl event aktivovan "dnes", tak az dalsi veci co se ti objevi je budou mit. Nebudte vsici tak zbrkli.
To je sicce pěkný, ale dobrodružství se nestačí dodělat, protože uplyne čas. Je to prostě vymakaný. :confused:
Tím myslím, že když někdo nebude mít čas večer, tak už ráno je pozdě.
Dobrý den, na dobrodružstí je čas 12 dnů. To je dost dlouhá doba na to, aby se dokončilo.
BB_Kahsi
V tom případě se omlouvám, nějak jsem si ten čas špatně vyložila. :D
já jsem z toho plnění zápasu nějak zmatená...nějak ne a ne přijít na to, jak ty hráče porazit :(
treningový zápas jsem uhrál a v ukolech mám znovu treningový zápas, je to chyba nebo ho nekde mužu sehnat. Ukol uhrát treningový zápas není splněn
mám ten samej problém. tréninkovej zápas dohranej, ale pořád se znova objevuje.
chtělo by to občas použít kouzelné tlačítko F5
to není kouzelným tlačítkem nevím zda to dělá všem ale rozhodně těm kteří to měli rozehrané před tím než event zastavili a nechali to do další údržby tak jako já, tím pádem se po odhlášení a příhlášení nebo večer vypnutí ráno zapnutí a najetí do hry to dobro v knize úkolů objeví znova, jasně stačí ho navštívit a ono se zruší a podle mě tam bude zítra zase prostě chyba zůstalo to někde viset
díky za radu, Valdo, ale to nepomáhá .. ani odhlášení a přihlášení, ani restart kompu ani Ccleaner ... ba ani kladivo :D
Já jsem zápas dohrál a v úkolech mám stále že mám zahájit tréninkový zápas. Jak ho mám zahájit, když už jsem ho dohrál??
Nevíte někdo kde vemu ten "první zápas" ?
První zápas bude k dispozicii zítra 15tého. V kalendárý je 7 zelených okienok, kde bude k dispozicii, tých 7 fotbalových adventúr.
A dá se nějak ten tréninkový zápas získa, když jsem ho omylem zrušil ? :/
hmmm, paráda, já si to taky vyložil jako 12 hodin,
takže jsem si řekl, že to nemohu stihnout a dobro jsem zkrečoval, tak mám asi už smůlu, že?
nebo se dá někde koupit, ve smyslu u kupce?
Ahoj tady AndrejzUsti poradte mi jak mám získat míče když mám je 3 průskumníky,nemám dlouhé hledání pokladu a nemám mince předem děkuji za odpověd.