Toto vlákno je na diskusi k novince - úspěchy.
Printable View
Toto vlákno je na diskusi k novince - úspěchy.
mozna zcestna otazka ale co je od teto zmeny ocekavano?
poskytuje to neco nebo jde jen nejake retezce ktere nas nekdy vedou zcestnymi kroky?
pokud jde pouze o "odznacky" proc se nedorealizovali prvni oznamovane zmeny jako jsou skilly generalu, ostrova, navazujici pohadkove adventury, stabilnejsi nasazovani zmen apod?
mimochodem osobne jsem ani nepochopil zberatelske kolekce 2 protoze jsem tam nenalezl jediny bonus ktery bych vyuzil.. nevim jestli jsou na tom ostatni podobne ci obdobnne ale okruh lidi s kterymi se bavim ano..
Ahoj kahsi,
bude vůbec tohle reálné? a jak se do toho zahrne parametr/ratio pro gemaře/negemaře?
protože porovnávat obyč člověka bez gemů a někoho co nakoupil třeba 100k gemů to fakt pak není o tom, co dokázal, ale kolik do hry vrazil.
a jak píše Reborn, raději by bylo fajné odladit chyby a nepřidávat chyby při "údržbě".
další funkce a vlastnosti by byly časem zpestření, ne nyní. viz dnešní ráno, opět.
tak me osobne v novych sbirkach prijde uzitecny jen to +300% na zelezny dul nebo tavirnu zeleza zbytek mi prijde celkem k nicemu...
co se tyce uspechu tak pokud za ne bude i nejak odmena v podobe unikatni dekorace, ktera nepujde jinak ziskat tak proc ne... bude to pekny zpestreni hry
to Vodnik: tak ty uspechy snad budou delany tak ze to kdo nakoupil/nenakoupil gemy nebude znat
Návrhy na překlad - systém úspěchů -> medaile/trofeje, přijde mi to dost krkolomé; sociální -> společenské, jinak vítám, konečně možnost "souboje".
já na systém úspěchů říkám: no konečně. Člověk je nejen tvor zvídavý, ale i soutěživý a rád se porovnává s ostatními. Snad ve všech online hrách je nějaká tabulka, kde se člověk může dozvědět, jak si vede oproti ostatním. A tady ty achievmenty by mohly být dobrým ukazatelem celkového hodnocení hospodářství/armády/efektivity. A porovnávání by nemuselo být nutně jen s přáteli v seznamu, ale klidně i se všemi na celém serveru. PvP je podle mě jen obtížně realizovatelné, tak alespoň takhle by se dalo "soutěžit na dálku". Je pravda, že gemaři budou mít některé achievmenty usnadněné, ale snad ne všechny
hmm, až se ty úspěchy zavedou, budou se udělovat i zpětně (třeba v sekci Dobr. za dobrodružství, která jsme už absolvovali) anebo se pojede od nuly (pro získání úspěchu bude třeba znova odjet Koňský hřbet apod.)? tipovala bych spíš to druhé... moc se mi to nezamlouvá, nelíbí se mi, když se podmínky mění za běhu - aby tu pak nebyl nářek, že někdo zboural nějaké budovy a pak je kvůli úspěchu musí znova stavět, přestože ten úspěch vlastně už kdysi splnil... a osobně si myslím, že po dnešní "úspěšné" údržbě by raději na cz server neměli nahrávat další novinky, zjevně sotva drží pohromadě
tak pár noviniek s testu
nebude záležať či hráč kúpil dia alebo nie
je tam kopu zaujímavých úloh ( pre mňa tak na rok)
odmeny sú žula diamanty exo polená
každá jedna adva tam má svoje vlastné úlohy napr. temné bratstvo urobiť bez pomoci kanónov a kušníkov
mne sa to páči dávam tomu 100 bodov:)
Kahsi - už se ví, jestli se to bude počítat i zpětně nebo se pojede od nuly?
Tak nepredpokladám že ukladajú úplne všetko niekde, takže nebudú mať dokiaľ zistiť s akými stratami si ktoré dobrá šiel okrem možno už existujúcich questov. Je dosť pravdepodobné že všetko nové pôjde odznova.
Achievementy je fajn vec, viem že veľa ľudí baví ich plniť a ostatných netrápi že tam sú ak o ne nemajú záujem. No rád by som pripomenul že viac je treba robiť iné veci ako napríklad cvičenie vojakov v kasárňach. :D možno budeme mať achievement naklikať 150,000 krát 25 rekrutov v kasárnach, to by ma položilo :)
zatim se tato zmena neopira zrovna o velky zajem hracu.. s aktualnim nastavenim to mnoho lidi bere jako duplikaci knihy ukolu..
budou zde alespon nejake zajimave odmeny za dosazeni hranic(napr 1K 2K 3K apod) aby byla nejaka motivace nahanet ty bodiky?
No prišiel som z test serveru, povedať že som uplatený. Drahokami za dosiahnutie 10teho levelu 20,30,40,50 :) Hmm Jeee Achievementy, samozrejme ano ano, pekne, sem s nimi.
Výroba knih by se určitě měla započítat zpetně, páč mám modrou za 4 červené a žlutou za 2 modré, s tímhle už se na požadovaná čísla nedostanu ani za rok...
jinak chybí mi nějaké odblokovávání něčeho v závislosti na celkovém počtu achievement bodů, něco co by dávalo skutečnou motivaci náhánět i úkoly, kdy není žádná odměna... mohlo by to být např. metodou obdobnou vánočnímu kalendáři - ze každých 1000 bodů okénko s nějakou specialitkou (třeba s možností volby jedné z více)... třeba dělat rekruty po 25ti (jako (1-25)x25 ), stejně jako se vyrábí banditi z chleba. Nebo odblokovat dekorační budovu - přístav (nebo přístav zrychluje cestu generálů na dobrodružství). Nebo nějaký dynamit na zrušení skal. Pomalý generál - cestuje na ostrov hodinu, zotavuje se 8 hodin, alebojuje 2x pomaleji než normální generál... Tolik super věcí by šlo přidat za dosažení dostatečného počtu bodů...
A_T_F: ano cestovani na adventuru, rychlejsi premistovani po adventure ci vice slotu na zakladani adventur / ucasti na adventurach by byli zmeny ktere by aktivne hrajici ocenil..
A nebo taky královská rezidence z krejčíka... to by taky šlo odblokovat až s body... nebo kombinace, že s dostatkem bodů člověk bude moct dotyčnou věc vůbec koupit
Myslím si že s započítaním výroby kníh nemusí byť problém, keďže sa dá v hre pozrieť koľko akých kníh máš u geologov, prúzkumníkov použitých.
Rozhodne by sa mi páčílo otváranie odmien za určitý počet achiev bodov, alebo ak aj by nešlo urobiť nič nové, aspoň napríklad zľavy, že by proviant generál za fazule šiel kúpiť od 2000 achievment bodov za 18k fazolí, alebo balík drahokamov z 600 na 500 SC.
Alebo napríklad po splnení všetkých achievou v sekcii dobrodružstvá dostať permanentný quest prejsť 10 dobier a dostať napríklad 250 zuly. Po splneni by sa hned aktivoval znovu.
prisli jsme s kolegama jak splnit ukol cervene hory . nemit zadnej dul na měd a objeveny 4 naleziste nad 800 rudy vytunenym geologem.
Zdravím,
diky za tip Lama01, ale ani tak se mi to nezapsalo jako splněné, mám 4 doly, 800+ mědi v nich, v kolonce úspěchů 4/3 a přesto nesplněno, má někdo stejný problém?
Lidi bacha Mistr se pocita jako nejaka jednotka bojujici na dalku xD Totalni kravina.
http://prntscr.com/3lr7rl
taky dobra kravinka u uspechu
U žádné adventury, která vyžaduje určité jednotky, nesmíš použít MMA. Nikde to ale nenapsali...
To je vlastnost, alespoň se to někde řešilo. Úkoly se zobrazují podle dosaženého lvl. Možná je to i logický, srovnávat hráče, kteří mají větší rozdíl v lvl je asi k ničemu :-)Quote:
regisx a ja jsme na stejnem lvl.
Mistr bojových umění
mám jednu otázku.... mám mít 55 dolů atd, a ikdyž všechno objevím, mám jich 54... kde je chyba? jde o úspěch v rámci Generál - Domovský ostrov
Musíš si vyknihovat geologa na to +1 naleziště.
Ahoj lidičky. Nejde mi splnit úkol: Povyšte 3 ložiská mědi tak, aby měla více než 800 jednotek. Geolog mi najde naležište s více než 816 jednotek, dokonce jsem i koupila za diamanty doplnení a měla jsem 3 ložiská s více než 1000 jednotkami mědi a nic :-( Splněno to akoby bylo, ale neodfajklo se to a nepočíta jako splněno. Nevíte jak na ten úkol?
ty popisy u dober jsou opravdu kulantní například dneska odjeté 2x TB a bohužel se mi nepovedlo ani za nic splnit podmínku pod 600 vojáků
1. už ten popis je hodně nešťastný pokud člověka nenapadne se zanořit aby zjistil že to nejsou vojáci jako V ale obecně arma, tak si prostě sebou nevezme vojáky a myslí si že lambáda :D
2. když už zjistí že se tedy nejedná konkrétně o vojáky ale i o jiné jednotky tak si řekne tak fajn můžu použít několik druhů jednotek pod 600 no koho by napadlo že si nějaká trubka na BB bude myslet se se TB dá celkově odjet pod 600 jednotek že ? takže opět nic
takže by mě zajímalo jak splnit tuto podmínku a nebavme se skutečně tedy o bonusech protože ty nové jsou použitelné jen jednou to nic moc neřeší, ze starých mi zbyla pušku tu jsem použila až následně na dalších TB a jediné co mě napadá je část cesty vysekat katapultama a základní jednotky nahradit elitou a ani tak si nejsem jistá že bych té podmínky dosáhla nepočítala jsem to nebo se domluvit se 3mi hráči každej si to odjede po svým a ostatní to splní na LS, že by to byl až tak jednoduchý záměr ? nevím, v každém případě jsem to tak pořešila
a hlavně potom přejděme k počtům, 2x zbytečně odjeté TB + armáda k tomu + odměna za to = velké lejno a potažmo ještě nesplněný ten úkol a dokončeno až na potřetí pokus za spolupráce dalších dvou hráčů, opravdu se asi brzy do vývojového týmu BB zamiluju :DD
Ale celkově mi to prostě přijde jakože překlad dělal nějakej externista, který settlers v životě nehrál a nezná významy jednotlivých slov ve hře a pak vznikají situace, kdy je překlad možná správný, ale ve hře nedává smysl nebo evokuje jiný význam.
no to samo vím že by byl nejjednodužší způsob ale sedět 24h na Výměně a číhat jestli náhodou to někdo neprodává fakt nehrozí jako tohle je těžce nevychytaný a hlavně se mi nelíbí že tím že koupíš LS to tak jednoduše splníš ale tak to je jiná věc, mě by spíš opravdu zajímalo jako to pánové vymysleli :D
Fajjne ne to spravené. Jel som Ostrov piratov s pouzitim len rekrutov. Ale nezapocitalo mi to jako uspešne splnené. Budu hádat, je to proto, ze sem jel s MMA. Čo za blbosť to je?