nedal by se nějak zas odstranit sníh z ostrova ? ? zhoršuje to orientaci bych řekl :) Díky
Printable View
nedal by se nějak zas odstranit sníh z ostrova ? ? zhoršuje to orientaci bych řekl :) Díky
Kup si v kupci v záložce "Vánoce" za rohem (musíš odrolovat) Sluneční záři (cena je jedna ryba) - její použití sníh odstraní.
Ale tohle se tu tuším už probíralo, tak se příště zkus podívat.
Ale Vánoce už skočily a jak teď sníh odstranit? Záložka Vánoce již není viditelná.
V tom případě máš problém. Maximálně můžeš najít nějakého hráče, který má "Sluneční záři" a odkoupit ji. Jiná možnost není.
Hmm, tak to jsi mě moc nepotěšil, nebude to nějak automaticky řešeno, graficky to vypadá hrozně s tím sněhem.
To pochybuji. Ono to není chyba vývojářů, ale tvoje. Upozornění, že bude rušen event jsi dostal. Z jejich pohledu si za to můžeš sám, že jsi si nekoupil za včas "Sluneční záři".
P.S.: Tohle je můj názor.
pokud ti někdo nehodil sníh po skončení :))
ale je to o oči ...
Můžete mi psát přímo ve hře, prodám 2 sluneční záře
Ahoj pokril jsem ostrov sněhem a jeto pěknej hnus - nepřehledné, jak jse toho prosím zbavím?
Sněhu se můžeš zbavit pomocí sluneční záře, která se v době vánočního eventu prodávala u kupce za 1 rybu, teď už ji tam podle mě ale nenajdeš. Takže se leda zkus zeptat na chatu, zda ji někdo nemá a neprodal by ti ji. Jinak mám za to, že ten sníh sám zmizne po 48 hodinách (ale nevím to jistě, nechci ti kecat).
Pár lidí se mě ptalo, co udělat pro to, aby odstranili sníh ze svého ostrova. Zde popis a řešení.
Odstranění sněhu z ostrova se děje dvěma způsoby:
1) Sníh odstraníte pomocí sluneční záře, kterou můžete koupit od jiného hráče, pokud ji má (v obchodě už se neprodává).
2) Po uplynutí 48h(od doby použití buffu) se sníh automaticky ruší.
Co udělat, když se vám po 48h sníh nezruší?
Kontaktujte podporu(Kontaktní formulář). Napište stručnou a informativní zprávu, kde popište svůj problém.
Já osobně vám už více pomoct nemůžu.