To by vážně nešlo, aby když se řekne, že údržba bude v 1:30, aby údržba byla v 1:30 a ne 1:20? Nebo aby se teda řeklo, že údržba bude "Někdy okolo 1:30"? Prostě aby to, co se hlásí a to, co se děje, spolu jaksi korespondovalo?
Printable View
To by vážně nešlo, aby když se řekne, že údržba bude v 1:30, aby údržba byla v 1:30 a ne 1:20? Nebo aby se teda řeklo, že údržba bude "Někdy okolo 1:30"? Prostě aby to, co se hlásí a to, co se děje, spolu jaksi korespondovalo?
na ty udržby bych doporučoval koupit si hodinky. Zažínají dřív a většinou trvají déle než je uvedeno bylo by dobré upozornovat, že udržba bude delší nejlépe ukončovat ji dříve
dělat udržbu ve všední den do 8 hodin je naprosté zvěrstvo
Takže se všemi bonusy se můžeme rozloučit. Tak člověk dává bonusy po 21. hodině, aby mu to vyšlo pěkně na ráno a ono ejhle - údržba o které nikdo nevěděl že bude a ještě do 8 hodin. No to se tedy moc nepovedlo pánové. Ale pár dárců křídel to myslím vyžehlí....
já nevím co se tu pořád rozčilujete každou středu ráno :-))
že údržba bude se až na nějaké výjimky ví každé úterý to že to Kahsi občas jaksi včas zapomene napsat je jiná věc :-))
to že začíná pravidelně dřív se ví taky, tak si všechno dokončete do 24:00 max do 1 hodiny a nemusíte se hned zrána vztekat
když vím že bude údržba plánuju bonusy tak aby mi vyšly do začátku údržby +-, že to někdy nevyjde z toho se fakt na řasy nepostavím
mě spíš vadí průsery po údržbách a něfunkční věci :-)) než to že začala o 10 minut dřív s českým národem je problém, víte že máte dát daňovku, ale necháte to na poslední hodiny a potom jak pitomci stojíte ve frontě a pyskujete, no a tady s tou údržbou je to to stejný :D
P.S a za co bys ty křídla chtěl, za to že už to nějakou dobu hraješ a víš že ty údržby se z úterka na středu dělají a neumíš si to spočítat :D myslím že to by chtělo spíš jinej bonus :D
Kačenko, ale ano počítat umím. Ale jen do 6 do rána...Než něco písneš,popřemýšlej co :)
Tak kdyz umis pocitat do 6 do rana, tak se k tomu jeste nauc cist a pocitat do 8 ;-)
Údržba 28. Srpna
Vážení osadníci,
Dne 28.8. mezi 1:30 a 8:00 ráno proběhne odstávka serverů pro údržbu.
Jo ted je 8:30 a nejede to :D
Zasekne se nahravani hry kde je ten banner s progressem.
netykej mi já ti taky neříkám cimbále, meleš tu kraviny a ještě se bude cítit dotčený ne ? :D
Já bych spíš poprosil aby informace na přední stránce o nadcházející údržbě tam byla stejně jako na jiných settlerovských serverech dostatečně dopředu - například tak jak to zvládají na německých serverech kde je oznámení kolem oběda. Tam na to mají i záložku ve forech. Když už teda nejsme ta beta, tak by bylo dobré se dostatečně věnovat svým povinnostem a přistoupit k CZ serveru stejně plnohodnotně jako k německému.
mě by zajímalo jestli to nefunguje jenom mně, nebo to ještě neběží.... mám sedavou práci a je tu nuda :D
Nejede, při nahrávání mapy to vyhodí chybu že je v zoně chyba a mám to zkusit znovu. Jednou sem tam měl psáno že mám kontaktovat tech. podporu. Škoda, zrovna venku prší, vzal sem si dovolenou a počem nic... :D Osud. snad brzo napravíte chybu.
Mám ten samý problém, stále mi nejde načíst mapu, mám to zkusit znovu, ale stále nefunguje. Hold se nějak údržba nepovedla. Chybička se vloudila.
je 10 a nic
sem si musel z dlouhé chvílé nainstalovat staré dobré Settlers III :P :D
Mě osobně ta údržba a její načasování ani nevadí, spíše to co se pak stane když se přihlásím do hry, tedy po ukončení té údržby.
Protože já osobně si diamanty nekupuju a když je mám tak je investuji hodně opatrně a to jen do zlatých dolů. A díky této poslední údržbě jsem stratil minimálně, pro mne dost důležitých, cca 150 diamantů. Což mne docela štve, ale celkově by se zde měl někdo pořádně zamyslet nad tím, proč se děje taková paseka na účtech a to bez kompenzace
Tak stále se nedostanu na ostrov,pořád,že je chyba v zoně :(
ja im vypisujem od rana ! žiadna odpoved !!! moji priatelia sa prihlasia bez problemov,dokonca aj cez moj pc,ip adresu,a ja furt ništ !!! keby sa aspon vyjadrili ,že sorry taka a taka chyba ,vtedy a vtedy to bude opravene,ale nič !!! trocha slušnosti by im nezaškodilo !!!
písala som im aj cez FB,a nič ! žeby štrajk ?!? :-))))
stále nic, již od 8:00 se nemohu přihlásit, to tam budou popadaný doly atd., jsem zvědav jestli bude nějaká kompenzace. Zatím mi přišlo že to berou na vědomí a dále nic, tak asi ukončíme tuto hru a bude to. Počkám ještě do večera.
Některé (lehce pod 1%) zóny jsou stále uzamčené. Když budu mít víc info, tak bude na webu+tady a fóru.
Stále nejde
tak to nás to asi teda hraje hodně když je tu tolik lidí v tom jednom procentu :D
tak tohle vidím jako největší provokaci a uražku ze strany settlers a spol.. co muže být! větší debilovinu sem neviděl..... nejen že nikdo neví co se děje ale nehodlají stím nic dělat..... to budou muset hodně žehlit, aby nestratili hrače že udržba do 8:30 rano :D to byl vtip? jestli jo tak se nesměju! doufam že alespon když je odstavnej server tak tam nebezi cas jinak to bude zas strat a strat kdo to zaplatí nikdo :D proste na ..................
to Migelito --> Na hl. stránce je psáno, že na tom pracují. co víc by jsi rád věděl? Hold technika zklamala a už z minula by jsi mohl vědět ze kompenzace byly za tyhle "seky" :) A navíc je to jen hra přece :)
njn bohuzel od minula nic nwm vzdy mi to dobre vychazelo ze sem byl v praci nebo tak :D ale ted..... stve me mel sem naplanovane obchody a rozbehlou vyrobu a to zas vse bude zastavene a rozdrbane jako vzdy... :( ale nejvic me stve ze lzou s casama vzdy se dava rezerva aby se to stihlo ne tito lidi sou asi neadrtalci a jestlize pises ze je to pokazde tak buh jim pomoc :D nastesti mam co delat ale skoda no docela me to nastvalo ikdyz mas pravdu je to jen hra :D ale to je vlastne celej zivot :D
já se taky těšil, že si poupravím osadu otroků :D U nás od rána prší, tak sem si vzal i dovolenou, že si zahraji. Bohužel sem se musel spokojin se starými dobrými Settlers III. :D A s časama určitě nelžou. Nepředpokládali, že se něco vy*ere :) Ber to tak jako by ti nejel net :D to já počítač vypínám :D Ted jen doufat, že do večera to bude OK.
Doufam Archiariane taky :) nemuzu se tam dostat.Ja si pockam,ale aspon kdybych si mohla geology poslat hledat dalsi doly na železnou rudu :(
njn :D ja mam taky jakesi settlers :D myslim rise of an empire :D uz sem to dlouho nehral asi taky zahraju a bude trochu klidek :D
a pořád to nejde a pořád ne a ne ví alespoň někdo přibližný čas opravy?
Už, už se mě podařilo načíst mapu :) ale přehnala se mi tam nějaká vychřice asi...padlo stromů a stromů :D, Hold lesníci budou makat tak jak technici :) :D
Ja mám všetko, dvoch nepriateľských generálov naviac, kalamitu v lese aj limit nadlimit populácie
http://imgupload.sk/viewer.php?file=...xln77junxa.png
a ešte aj stratu tak 1500 mincí na výrobe plus sklady majú čudné cifry
:D :D
Nene, všechno ostatní je OK. Jen ty lesy.
mě to stále nejede, co dělat?
mě taky ne nwm co stím :/ :/
u mě stále beze změn,nejde a nejde :D
ja to nechapu :D nekomu to jede nekomu ne. to je proste blazinec a tem co to jede tak jeste blbě :D to je safra dobra revize servru nebo co stim delali :D