Co se stane? Myslím, že ve hře vůbec nic. Maximálně si v BlueByte bouchnou šampaňské.
Printable View
Co se stane? Myslím, že ve hře vůbec nic. Maximálně si v BlueByte bouchnou šampaňské.
Co se stane??budou tak stedri ze kazdy dostane 5000 diamantu/dul na nekonecno medi/10000 minci :D :D
Bude toho mnohem víc, uvidíte už brzy.
Pokud vložíte SN/CD-key (nebo co bylo v te době? Diskette-key?) ze hry The Settlers 1, dostanete Veterána a úžasnou Rezidenci :))
Mě by se líbila nějaká dekorativní stavba připomínající tohle výročí.
no sraz settlers to asi nebude, ale mohl by :D
Konečně přikoupí servery a hra přestane ve špičce lagovat....ne počkat, to bude až 30.té výročí....
waph - to by mi naštvalo, mám originálky od settlers2 dále.
Bylo by fajn mít možnost skinu na nějakou stavbu z původních verzí. Dřevorubce, lesníky, pily, strážnice, místo některých osadníků oslík a další variace. Také by nebylo od věci mít možnost vlastního avatara, někoho podobného z dvojky.
Diamanty prosím ne, ty si můžu koupit. Něco sentimentálního pro oživení, někteří z hráčů hráli settlers už od jedničky a není to pro ně prehistorie :-)
Kuba
Tak ja budu spokojeny se vsim co dostaneme :) Ale moc by me BB potesili s novym mensim ostrovem, ktery by se dal zkolonizovat :) Uz tak nekteri hraci nemaji volne stavebni misto na domacim ostrove, takze myslim, ze by dalsim ostrovem, BB, vysli vstric vsem hracum :)
Nový ostrov by byl skvělý :-) Abychom nemuseli bourat, až přijdou nové baráčky. A nějaká pěkná dekorační stavba by také nebyla marná :D
no mě napadly dvě věci
1. zlevní se nákup diamantu místo bonusu 100% bude 150%
2- nebo bude nějaká akcička jak bylo na velikonoce
hmm nový ostrov ano nebo rozšířit stávající vysuté zahrady jsou sice pěkné, ale bohužel je není už kam dát :D
Je to jednoduché.Žádné herní změny nebudou,ani ostrov.Bude to pohádkové dobrodružství viz http://forum.thesettlersonline.cz/th...%C5%99sk%C3%BDa pak nějaké dárky.Nečekejte změnu ve hře nijak zásadní.
tak hezký by byl nějaký mini-eventík. Něco jako byly krizové úkoly. A jako dílčí odměny by byly nějaké opravdu zajímavé odměny. Třeba budovy silo - vodní mlýn - recyklátor - klášter .... A klidně i dekorační budovy připomínající starší díly settlerů, jak tu už někdo psal.
Já bych řekl, že bude nějaký řetězec úkolů nějak související s oslavami a možná ještě nějaké speciální dobrodružství, získatelné jen během události.
Taky by se hodila třeba nějaká speciální rezidence pro 1000 lidiček... :-)
Dáme si do nosu zalejem to dobrým mokem někdo zapěje libou píseň a holky zatrsaj po stolech a bude nám hej :D a když budete hodný bude i ohňostroj :D
Já to vidím, na nějaký eventík, který přinese příjemný bonus při splnění (nebo, že bychom využili dárky?)....
pokud myslis ty darky co mas ve skladu jako ikonku tak to jsi o pul roku mimo :) ale nejakej hezkej darecek by nebyl spatnej :)
Ja si myslím že nám dajú symbolických 20 drahokamov. :)
Tak jestli je "odměna" toto dobrodružství, tak mě sklamali, na test serveru jsem jedno rozjel a ztráty po 3 dnech jsou 6k a jsem v půlce :(
Odmění dlouhodobé hráče za věrnost. Všichni, kteří začali hrát v roce 2012, dostanou 10000 diamantů, 10000 mincí, 10000 exo papíru a 10000 titanových tiskařských. :D
Jj, já zase takové očekávání nemám, stačí si vzpomenout na poslední krizovku, jaké to budou odměny za splnění a většina hráčů byla zklamaná. No, snad se k narozkám postaví čelem a překvapí.....a možná přijde i kouzelník. :)
Mne by stacil novy ostrov na kolonizovanie s .
Myslím, že zprovozní PVP.
ja by som prijal dake hromadne dobrodruzstvo aspon tak pre 10 hracov , ze by cely cech sa musel na nom podielat a spolupracovat :)
Zruší status =BETA=, odmění stálé a aktivní hráče aspon 5000 diamanty a nějakými speciálními bonusy.
A potěšilo by dobrodružství, na nějakém retro ostrově podle nějaké mapky S 2.
pvp to doufám nebude na to jsou jiné hry , ale pár tisíc diamantů by se šiklo ,nic je to nestojí jen pár úderů do klávesnice a nám to udělá radost ,obzvláště těm co do toho už pěkných pár stokurun vrazilo SETTLERŮM ZDAR
Ja bych taky bral nejaky ostruvek na kolonizovani,mam svuj ostrov total zastavenej,nemam uz zadny misto,a kdyby k tomu byla budova pristavu,aspon 2 rybarsky lode a obchodni lod na obchodovani s prateli,nemelo by to chybu.Tem co budou namitat,ze je to zbytecny,kdyz je otevreny trh,mam na mysli obchodni lod ze starych settleru,zadas si zadane zbozi a cenu,za kolik a pak ji pustis automaticky jezdit a obchodovat,napr.potrebuju zeleznou rudu,zadam si 50k mnozstvi a cenu napr.50 minci a vecer to mam ve skladu.Dale kdyby byla valecna galera,jako maji pirati v adventure Ostrov piratu,s tim by se dali delat veci,treba namorni dobrodruzstvi,nalodis vojsko a budes dobyvat piratske lode,i jako dekorace by to bylo pekny,nezabralo by to misto.
Já chci rozšíření v podobě nového ostrova na kolonizaci, vždyť o tom přeci settleři jsou :P
Ahoj, bral bych moznost(třeba u kupce) si koupit nejaky malinky ostrov, na kterem by byly třeba doly na med nebo na zelezo, každý by si mohl vybrat :-)...jinak bych nejvic chtěl aby se u sila alespoň zdvojnásobila produkce, protože ted je to k nicemu, tak peace
vidím to na nejaká nová dobrodružství za super odměny :)
odmeny su uz zname tak sa snazte osadnici :)
hezky no, takze kdyz nemam ucet na FB a tweetru tak mam smulu a nezjistim vouchery
Tak se zeptej někdo ti je určitě řekne, podle toho, co tam bylo napsný se mohou zveřejňovat...
Teda,to nam vsem vytreli zrak,oni slavi narozeniny a vymysli takovou nehoraznou kravinu,retro budov,budov na 20 osadniku,to je skoda mista na takovou kravinu a super lekarnicku,to je teda odvaz.To jsou zhuleny,nebo co?Na akci Konec sveta ta odmena byla pekna,ale tohle?To at jim ty balony sbiraji Modove,to se me asi jenom zda,takova ubohost.
1) Podle mě jsou odměny velmi vhodné.... vy by jste zase chtěli modré z nebe... Ohledně retro vzhledu - je 20 výročí a zrovna retro vzhled mi přijde jako pěkná vzpomínka na settlers 1.
2) Kromě soutěže nezapomeňte, že budeme dostávat VOUCHERY.
3) Všichni hurá na balónky! Chci to retro dobrodrůžo :D.
Retro vzhled je náhodou super. Nechápu co se některým nezdá. Ale asi netrávily dny u settlers 1. Co mě mrzí, je pouze 20 lidiček z té nové budovy. Pokud je velká jak vypadá, tak je to opravdu škoda. Ale jako dekorace dobré :)
88d-c374-2a74 a59-c6d4-42f4 9b2-c3dc-42b4 ? 26a-92da-8284 ?