-
Nic nefunguje
Dnes, 19.10.2016, mi nefungují settleři. Cca do 15hod se nedalo přihlásit, teď už se dá, načte to ubisoft, obrázek ostrova a plovoucí panel k helloweenské akci a to je vše. Na nic nejde kliknout, nic se neděje. Cache, historie, cooky a celej comp je vyčištěnej a stále pořád to samé. Mrtvá hra a suroviny a dýně jdou v niveč :mad:
-
ahoj,mám ten samý problém
-
-
Mě to dělá pouze prohlížeč Mozilla Firefox v Internet Exploreru mě to šlape. Dneska jsem aktualizoval Adobe Flash player a od té doby to nejde.
-
Užitečná informace. V IE to funguje, ale přes půlhodiny to načítá. Díky.
-
mě to taky nefunguje....ani v IE...zůstane tam stránka s dýněma....:(
-
-
Na odstranění problému se pracuje. Většinou se problém týká prohlížeče Mozilla Firefox, ale možná i dalších. Prozatím doporučuji použít jiný prohlížeč, případně vyzkoušet Refresh Firefoxu. Odkaz Zde. Víc jsem dneska z vyšších míst nevydoloval.
Kdo rozumí anglicky, může si více přečíst na anglickém forum Zde.
-
Já používám (nejnovější) Chrome, verze Flashe 23.0.0.185 a jede to bez problémů. Flash nemam nejnovější, poslední aktualizaci jsem ještě nenainstaloval a když to tady čtu, tak asi zatím ani instalovat nebudu... :)
-
Nová informace od BB_Nanuqa, která by měla pomoci s problémy s Flashem ve Firefoxu. Doporučuje vypnout chráněný režim v zásuvných modulech. Jak se k nastavení dostanete je vidět Zde, případně ještě screen: Zde.