skvělé, odpoledne to ještě šlo, tedy 16,00 a pak jsem se odhlásila a první strana naběhne v poho a dám hrát hru a za chvilku naběhne načítání fronta čísla, min. a neustále to kolísá - snižuje se, pak zase zvyšuje, to se tam dnes nedostanu?
Printable View
skvělé, odpoledne to ještě šlo, tedy 16,00 a pak jsem se odhlásila a první strana naběhne v poho a dám hrát hru a za chvilku naběhne načítání fronta čísla, min. a neustále to kolísá - snižuje se, pak zase zvyšuje, to se tam dnes nedostanu?
u mna to iste, pre istotu som skusal update flash-u, ale vysledok rovnaky
a nikde ani slovo
v práci máme jedno motto: nehrab se v tom, když to funguje! Asi na tom něco je.
Tak dnešní údržba je opravdu paráda a BB jako vždy když se něco po.... tak najednou jsou neviditelní.
No až zase budou halasně dávat reklamu na výhodné dia, mám pro ně vzkaz : "Nasrat!"
stale to sleduju a stale nic, jsem ve fronte
Taky se nemuzu pripojit a to mi chybi posledni boj v dobrodruzstvi :-( asi o nej jak tak koukam prijdu.
jsem na tom stejně a to mám rozjetý dobrodružství :( :mad:
uz to jde
tak to se to tím odpoledním "hotpachem" vylepšilo... Zlobil chat, nefungoval cech obchod a po rychlé opravě se nejde ani přihlásit.... Výborná firemní strategie... Má ta firma vůbec nějaký testery a řízený systém distribuce změn? Pokud ano, tak ti lidé svoji práci neumějí. A pokud ne, tak neumí svoji práci celá firma...
celý večer se nemohu přihlásit - tedy přihlásí mě to, ale když klepnu hrát, tak se to začne načítat, když konečně naskočí okno TIP DNE, tak dole na ní je fronta přihlašování např 132 ze 133, zbývající čas přeskakuje - také už tam bylo za víc jak 13 minut....už jsem pročistila pc, restartovala, aktualizovala stránku - ani nepočítám kolikrát - a do hry se stále nedostanu...takže zítra budu "potrestána" za dnešní nepřipojení opět první odměnou za přihlášení...znechuceně odcházím spát...
Vydržela jsem odčítání fronty a hádejte, co na mě vyskočilo...."server je zaneprázdněn, zkuste později:-(
pro ty, co se stále nemohou přihlásit: po 4,5 hodinách to naběhlo, ale opravené toho mnoho není a tak lze předpokládat, že to dlouho neudrží. Každopádně si myslím, že nemusíte mít strach o časy na dobrech apod. Ještě se nikdy nestalo, že by po nedokonalé údržbě někdo o něco přišel, ba naopak
no prostě to stojí za starou bačkoru..celý den
5:36 připojení funguje
Zdravim nedari se m pripojit,vcera me to porad vyhazovalo ze hry a dnes se tam nemuzu dostat vubec,dik za info jestli sem v tom sam nebo jeste nekdo ma problemy
Provádí se údržba do 15:30 je to napsané na hlavní stránce ;)
to je dnes ďalšia údržba? či to zase blbne... a už aj mne aby som sa nemohla škeriť, že ja som mala doteraz bez problémov? teda mne to nešlo zapnúť už dva dni =/
Dnes byla údržba od 13:00 do asi 15:00, na opravení chatu.
Opět po úpravách mi nejde se přihlásit do hry, první strana je o.k. a když chci dát hrát nyní, modrý kroužek se zbarví do hněda, půlka světle hnědá, druhá světlejší hnědá, a naběhne světle modrá plocha a tím jsme skončili. Minulý týden se nešlo přihlásit a je to tu opět:o(((
Tak jsem dala ccleaner a jde to
tak neviem či som jediná ale na úvodnú stránku ma prihlási a ďalej nič
všetky kroky splnené, ccleaner, adobe, iný prehliadač, po kliknutí na hrať len biela obrazovka
Tak u mna je to presne rovnake.
nejde nic nozes sa prihlasit ale do hry sa neda lognut
Mam rovnaky problem od dnes rana, vcera vecer to este bolo OK.
Mohol by sa niekto kompetentný vyjadriť či sa to rieši a vie sa o tom alebo treba písať na podporu kým majú padla?
mám rovnaký problém
tento problem ma asi len par ludi ked na hlavnej stranke nic neni napisane uz to trv dost dlho....
Je zaujimave ze problem nastal iba niekomu. Napr. ja som nic neinstaloval do systemu, nerobil som ziadny update ani nic. A napriek tomu mi to nefunguje.
Skúste znovu, mne už to asi ide
ha, už asi nie, išlo to 3 minuty
mne sa da uz dostat do hry ale nemozem stavat stredne budovy :-) a stale pise ze mam plnu pamet co ale neni pravda
Ano dookola mám podľa hry mazať cache v prehliadači, neviem aký to ma význam robiť to 5x v hodine. Teraz ma to vyhodilo z hry a opäť som na bielej obrazovke prihlásený a hra sa nenačíta.
Tak neviem, po 4tom obnovení sa hra opať načíta
stale nejdu stavat urcite budovy a stale pise premazat pamet :-) sibe tomu ale len niekomu v cechu je hramada hracov ktorym to slape normalne
Zaujimave, nic som neurobil a funguje to. Asi nejaka zahadna chyba :-D.
Chyba byla opravdu u nás, od 4 by to mělo jít bez problémů.
Diky, mne to už beží bez problémov.
nelze spustit hru - stále probíhá údržba?
edit: můžete třeba někam napsat, kdy bude hra přístupná, ať se nezdržuju zbytečným zkoušením?
taky se nedostanu po načtení černá obrazovka a buch obnovte klienta, ty údržby jsou čím dál tím lepší :-))