Já mám ty generály navíc celkem tři... S tou kávou je to skvělý nápad, jdu si udělat... :)
Printable View
a část stromů Ti také zmizela?
aha takže prostě sám obnovit a ten generál tam bude parazitovat a zabírat fleka stále? Resp pak ta populace co? Nějak ty jejich upgrady nepobírám už :D :D
Generálové navíc mne až tak nevadí, ale s nimi přišlo i vojsko, jsem 500 přes limit a stojí mi všechny nově udělané věci (doly, studny), bo nejsou volní lidi... grrr
Takže asi bdue další upgrade... Po kterém mi zmizne komplet vojsko, ne? :-D krwa, by mne docela naštvalo, mám přes stovku lučišníků s kušemi...
no já mám o 200 více najednou.Kdyby ten generál alespon byl k užitku,ale je to vlastně jen základna,co je jakoby tábor.
moc toho neni
Stále nejde...
Kolegovi ve vyšším levelu se nejde také přihlásit - dělá s tím někdo něco?
Ani sem nemůže napsat na forum, protože není přihlášen což je trochu funny!
Na IE9 se nejde přihlásit - po přihlášení se hned objeví zpět úvodní obrazovka pro přihlášení. Na Chrome to funguje, ale nejsem ochoten měnit prohlížeč. Prosím, nechcete vrátit zpět betu? Mám dojem, že co jsme betu opustili, kazí se to každou chvilku ;-)
Jo, tak stacilo vymazat historii procházení. Ale zadna zmena nebyla, ne? Ze to tak najednou prestalo chodit.
Nebyla, bude zítra.
Už asi 4 den se nejde pořádně přihlási i 35x za sebou a pořád je přihlásit se, nakonec jsem zjistila, že to jakž takž schopně jde pokud si dám hlášení problémů a zadám heslo tak mně naskočí hrát..tak toho hned využiji
Toto se začalo dít na Internet Exploreru. Jde to vyřešit vyčištěním historie nebo použitím jiného prohlížeče.
tak se moji drazi pripojuji i ja, ve 2:04h jsem presunul rezidenci, kydlo to a uz jen cucim na okynko, ze je v zone chyba. na podporu jsem napsal, tak jsem zvedavej jaka moudra se dozvim. i kdyz vim ze chyba neni u mne, tak pro pripadne chytroliny jen doplnim, ze cookies i cahe prohlizecu sem maznul a zkusil to z ie, ff, chrome, opery, dragona i maxtoonu, vysledek stale stejny.
zona serveru selhala v teto zone byla nalezena chyba, zkuste to prosim znovu.
zkousel jsem skoro 2 hodiny, takze na to hazu bobek a jdu spat :-)
aktualizace: je 10:40, z podpory doted zadna odezva, ale ho hry se uz pripojit lze. zajimave :-)
Dobrý den. Jsem přihlášená, ale nejde mi spustit hra. Pořád dokola mi to píše, že mám hledat odpovědi tady nebo na domovské stránce, ale nic jsem nenašla. Mám teda psát na podporu? Nebo co mám dělat? Maxina
On nefunguje Internet Explorer? Já jiný prohlížeč nemám :-( Co mám teda dělat? Vždyť už budu mít všechno popadaný...
Vyzkoušet jiný prohlížeč nebo vyčistit historii prohlížení+cookies. Dále někdo říkal, že se jde přihlásit přes profil- http://www.thesettlersonline.cz/cs/profile
děkuji za odpověď :-) Táta mě pustil na chvíli na svůj PC, tak jsem to nějak zvládla. Ten profil zkusím příště.
Ahoj , a kdy se bude dat konecne prihlasit ? Ten modej podklad je nic moc :)
No a nechcete s vývojářema spíš popřemýšlet proč to v IE takhle začalo zlobit a spravit to? Přeci jen je to nejrozšířenější prohlížeč. Chápu že je jednodušší říkat lidem, že si maj smáznout historii a cookies, ale je to trochu amatérské. A mimochodem to nefunguje spolehlivě. Byla to první věc, kterou jsem udělal, když se mi to stalo a nepomohlo to...
nemůžu se přihlásil, když už chce naběhnout mapa vyskočí okénkou s hláškou, že "z dané zóně se vyskytla chyba" a tak jde pořád dokola ... půl dne se rejpou v serveru a nakonec je to tak rozjebaný, že nejde vůbec nic :(((((((((((
Jestli máš chybu v zóně tak ti to spraví jenom podpora
jede vám hra? nemohu se pripojit přes zadny prohlizec, WTF?
Ahoj, právě byl nějaký technický problém. Každou chvíli by to mělo být opraveno, někteří už můžou do hry teď.
uz jsem se lekl, ze delam něco spatne, nicmene stranka najela a stále "server selhal" :)
ano nešla a už cca 2 hodiny nejde. Takže mám o 2 hodiny kratší Premium. Ďakujem.
nejde to, nejde to, necháme to na léto - tak budem dělat něco jinýho, určitě existuje spousta jiných her podobného typu, kde se dá utrácet a ztrácet čas.... :-D
to ani nema cenu komentovat, mit takovou technickou podporu fe firme, uz by byla na pracaku
Stranky sice nabehly,ale do hry se nejde dostat.Pred chvili spadlo na moment i forum. Nejake info co se stim deje by se hodilo.
hraci jsou az ti posledni koho je treba informovat.
i vcera, kdyz se to rozjelo po pul ctvrty misto na obed, se na uvodni stanku hodilo jen aktualizace. no sorry, aktualni by to bylo kdyby si to nekdo mohl treba ve dve precist, ale s krizkem po funuse by se spis hodila omluva
Ono to vypada, jak kdyby na ne sel nejaky DDos utok. Uvidime co reknou, ze byl problem :)
Díky že to ide a môžem hrať :)
Chcem sa spýtať pre ďalšie razy, oznamuje sa niekde keď hra nejde?
Chvíľku som si totiž nebol istý či sa jedná o problém u mňa v prehliadači, či na strane serveru. Začal som si mazať cache, .. atď až som vyskúšal downforeveryoneorjustme a zistil že chyba zrejme nebude u mňa. Stačilo by mi pár znakov napríklad cez twitter.
Ahoj, v případě údržby to oznamuji na webu, Facebooku a Twitteru, den dopředu. V případě nečekaného problému to bude na webu, na Facebooku a Twitteru možná. Ale zase jenom tehdy, pokud je co říct, tj když je odhad, kdy hra pojede.
BB_Kahsi
Díky. Pre mňa je super info aj: "o probéme vieme, pracujeme na ňom" aj keď nie je odhad dokončenia.
Dneska keď som hľadal kde je problém, tak by som bral na twittery len tak krátko k tomu.
Facebook stránku by som si takýmito správami nekazil, twitter to prežije :o
Je tu někdo prosím potřebovala bych poradit předem děkuji. s pozdravem Banny
Dobrý den, chtěla bych pomoct kamarádce založila si tu učet. Po nějaké době se chtěla přihlásit, ale nějak ji to nejde nejspíš si nepamatuje mail a heslo, jen ví jak se tam jmenuje a jak vypadá její avatar. Nešlo by se nahlédnout na její heslo a mail, aby se mohla vrátit zpět do hry? Předem děkuji za odpověď :)
Pochybuju, že BB bude ukládat hesla v čitelné podobě. Spíš to bude tzv. hash (http://lmgtfy.com/?q=hash+česky). Takže smolík :(
Dobry den.Mam problem od posledni aktualizace se nemužu přihlasit na hru piše mi to že nastala chyba i přesto že davam heslo i přihlašeni spravně.Zkoušela sem i přes facebook a tam mi naskočila hra ale od začatku.Děkuji za odpověd.Muj email jana 1968@centrum.cz
http://forum.thesettlersonline.cz/threads/387 - na začátku jsou rady, co dělat.