Po kliknutí na Hrát nyní se obeví hlaška "v teto zoně byla nalezena chyba skoste to znovu" a stale dokola prosím o vyjadření děkuji
Printable View
Po kliknutí na Hrát nyní se obeví hlaška "v teto zoně byla nalezena chyba skoste to znovu" a stale dokola prosím o vyjadření děkuji
mam podobný problem ,ale zaujimave je ,že priatelia sa prihlasia bez problemov a a to dokonca aj cez moj pc
taky mi to píše,že v této zoně byla nalezena chyba a zkuste to znovu...
mam stejny problem, nejde se prihlasit do hry
Taky tak, snad to vyřeší co nejdřív :-)
ahoj, opat ten isty problem so zonou :((
ja se taky nemuzu prihlasit
něchodí, stále něchodí, čo je s ňou, s ňou, je mi biedně....
Jsem na tom úplně stejně, taky si nemůžu zahrát. "V této zóně byla nalezena chyba"
mam ten sam problem piše mi to taky že v teto zoně je chyba co mam dělat takova dobra hra a začinat znovu se mně nechce
Uz je dost hodin a nikdo se ani nevyjadril. To vsichni admini spi? Porad nejaka chyba zony. Bracha rika, ze se nejde ani na muj ostrov podivat se stejnou chybou.
Tak co je,kua?! :-(
Konec bety = konec hry? :-(
Pro Adminy/BB, nevim kdo má tyhle věci na starosti.
Kdybych se takhle choval v práci ke svým zákazníkům, tak jsem už dávno zkrachovali. Aspoň nám napište, co se děje a kdy můžeme očekávat vyřešení problému.
Taky se nemohu přihlásit. A to to zkouším již od 8 hodin a připadám si jako slepička sháníc záchranu pro kohoutka. Stále mi to jenom opakuje, že "v teto zone je chyba" a abych to zkusil později.
Jak to bude s eventuelním vyčerpáním dolů, či ztátou surovin z dílen při práci bez bonusů a v neposlední řadě porušení 7 denního cyklu ohledně diamantů?
Předem děkuji za odpověď.
na hlavní stránce se objevila konečně nějaká zpráva..."Aktualizace: Pokud se stále nemůžete přihlásit, tak prosím o trpělivost. Technici pracují na řešení. "
už mi to jede...
Porad nic, nekteri jsou stastnejsi ...
Kdy už to pude se přihlásit ?
[COLOR="rgb(0, 0, 0)"][/COLOR
Identita Adorjan je nefunkční.Oatatní mé identity se načítají bez problémů.Může toto souviset s dnešní údržbou serverů?
3 hodiny odpoledne a stále se nelze přihlásit.
Ano, stále se nelze přihlásit... Ani to na dnes už nevidím. Zítra to půjde anebo ne ????
Po poslední odstávce 28.8.2013 se nelze přihlást, po stisknutí "Hrát" nyní vše v pořádku, ale po naběhnutí na modrý podklad naskočí chybová hláška: Zóna serveru selhala. V této zóně byla nalezena chyba.Zkuste to prosím znovu .Toto je furt dokola,snažím se připojit od 9h ráno.Už jsem zkoušela všechno možné,...restart, vypnutí PC, obnovení stránky, vyčištění CCcleanerem, defragmentaci disku,už nevím co mám ještě zkusit,prostě to nende....
Tak vítej do klubu štastlivcu :-)
to jako nésu sama?...
ne ne ty a dalsi tisece dalsich kterí jsou naštvaní nekteří i ....... :D na neschopné maníky skontrolovat server, :D že bežná rutina revize servru a bac celo republikova katastrofa :D :D :D
Prosím proveďte urychleně upgrade techniků - současní pracují neuvěřitelně pomalu !!!
Už aby to bylo haloooooooooooooo
dnes ani napad to tak za týden :D doufam ze to odškodné bude stat za to protože toto je opravdu neslýchané když už tak řeknou dobře dnes to nepojede projistotu tam daji rezervu a kdyz tak to pusti dřív ale říci do 8 rano to bude a je 16:15 a furt nic :D ani slovo tak to gw... :D :D :D :D
Tak je tady další odstávka - že by výměna techniků? :)
už 4 hodiny klikám na OK a stále nic.
už je to jasný bude koec světa;););););););););););););););););););););):D :D:D:D:D:D:D:D:D:D
:)konec světa:)
hmm, koukam ze se z betatestingu preslo na alfabuging. je od vas opravdu hezke, ze se prodlouzi cas na dobrodruzstvi o 2h, uprimne je mi to upr, spis by mne zajimalo, proc o odstavce neprobehla informace ve hre. jen prudkej inteligent si muze myslet, ze kdyz clovek v jednom okne hraje, v druhym si pravidelne aktualizuje uvodni stranku, aby se dozvedel, ze se vypne srvr
Odhad je 1 hodina, tj 17:30.
už to jede , pozdě ale přece :-)
Přihlásit se už jde, ale problém s překročeným limitem populace a nějakými cizími generály stále přetrvává... Aspon, že ty lesy už jsou zase zpět...
No už to jede,ale stromy pryč,populace úplně šílená,nějaký třetí generál na ostrově. To mám vařit kafe pro něj nebo co to je? A kdo vysází stromy a co ta populace? To už bylo lepší když to nejelo :D :D