Zdenek1960 - a jaka je tva otazka?
khinjarsi - mas mit 2 sektory, zatim mas jeden takze pul uz mas hotovou. Staci ti obsadit 2. sektor
Printable View
Zdenek1960 - a jaka je tva otazka?
khinjarsi - mas mit 2 sektory, zatim mas jeden takze pul uz mas hotovou. Staci ti obsadit 2. sektor
otázka je snad jasná, otevřou se mi tyto úkoly? a kdy ??
Take nemuzu dodelat ukol "Jednotky prvniho uderu", protoze sem uz na 24lvl a ukol Taktik, jde jen ve 23lvl. Mesic po ohlaseni a oprava nikde.
Spigi - presne tak
Podobně jako předchozí:
Nefunkční úkol "Klobásová pyramida". Úkol pro level 24-24, mám 28 a úkol se nespustil.
Prosím o opravu úkolu milice - je to jen pro lvl. 21 a já už tento lvl. přesáhla.. :-(
Další problém vidím u úkolu nových stájí, je také omezen lvl. 23, ještě u něj ani nejsem a už jsem na konci lvl. 23. Prosím o opravu.
Tohle je u VŠECH questů. Pokud nemáte požadovaný level tak ho neuděláte. Údajně se to pokouší spravit, tak uvidíme co s tím udělají. Teď nezbývá než čekat.
Jak pokouší - zrušit horní limit na level a není dál co opravovat.
První ohlas na tento problém má datum/čas 24.11.12 09:22 to je už opravdu dost dlouhá doba.
Velký problém je také v tom, že po zahájení úkolu už není vidět pro jaké rozmezí levelu to jde splnit.
Jakmile se začne útočit na tábory (nebo plnit dobrodružství) naskakují XP a horní limity jsou na obtíž.