Nemate někdo pro level 16-25 jsem 25 lev..tak až co mě všechno čeka ..pokud mam do toho jit :-) Diky moc
Printable View
Nemate někdo pro level 16-25 jsem 25 lev..tak až co mě všechno čeka ..pokud mam do toho jit :-) Diky moc
Sipkovejruzo ty si strasnej konspirator a whiner :D
tojsemja v zadani questu se psalo ze prijde boure co chodi jednou za sto let, tudiz nejde udelat aby to mel kazdej jindy, boure si nevybira :D
Patejlek presne tak, konecne nekdo, kdo to oceni a chape. Jinak udelat se to da, ale tys mel smulu zes prelezl do vyssi kategorie (nizsi hranice to ma vzdycky tezsi), nicmene ja jsem o level vys a vidim to realne.. jde o to, ze se zenes za expama, kdezto nekdo jinej treba podporuje ekonomiku, zalezi.. ta koupe 4teho gena byla podle me hloupost, tech 2k zlata jsi mel investovat jinam, treba do tech kusi, v tech lagach stejne nebudes delat trojitek blok, aspon teda doufam :D
Myslel jsem si, že to splním,sice ty odměny nic moc, za hodinu práce někde ve fabrice ty drahokamy koupíš. Je to ale hra, tak proč to nezkusit. Ekonomika celkem šlape a lvl mám 39. Po Hnízdě banditů jsem skončil. Odměna ex. dřevo místo požadované žuly mě posadila zpátky na zem. Pokoušet už se dál nebudu. Nemám ted momentálně ani jednotky a ani dobr. Hnízdo banditů. Sehnat někde 200 útržků na dobr. je pro 3 průzkumníky docela nadlidský úkol, nehledě teda na znovuvybudování armády, a to né malé, která je potřebná na to Hnízdo. A ještě se taky může stát, to stejné co při prvním plnění a to, že mě zase dají ex.dřevo místo žuly. A tak to může jít pořád dokola. Pokud s tím ještě někdo nezačal, doporučuji z vlastní zkušenosti speciální úkol nedělat, nestojí to za to.
k tomu sedmemu ukolu,neni to 300 tvrdých prken ale 3000tvrdých prken .)
Som level 24 a bez problémov som spravil.. Čo ťa čaká a neminie, mrk http://siedler-vision.de/wp-content/...mou309_002.png.. Nebuďme lenivý a použime prekaldač (napr. od google).. ;-)
Je to sice nemilé ale zas až takový problém to není, aspon si chvilku oddychneš. daleko horší je to, co jsem psal o pár řádek výše..
Pravda je, že ty suroviny z dobrodružství jsou trochu nedomyšlené, já měl to štěstí, že z Hnízda padla žula na první pokus. Čeho se však bojím je žula ze Starých přátel. Vzhledem k tomu, že to chce 900 žuly, musím tu adventuru jít minimálně dvakrát, moc tomu nepomáhá ani to, že se nedá koupit u kupce a dá se získat pouze z čarodějnice. Holt jestli to splním tak se budu tvářit jako král světa... :D
[QUOTE=Bukowski83;2871]nedomyšlené je i to, že na to máš 14 dní, pokud ti ta žula nedojde na první pokus, tak jsi nahraný, ono to není žádná sranda to jet hned 2x(nebo vícekrát) po sobě vzhledem k náročnosti adventury..podmínky nejsou pro všechny stejné a to mi začíná připomínat silně NF z jiných her..