Osobně mi nejvíce vadí, že nejde snížit level u budovy.
Printable View
Osobně mi nejvíce vadí, že nejde snížit level u budovy.
Ono by stačilo k lesníkovi přidat možnost zasadit strom. Sám o sobě by to nedělal a doplňpoval by jen ty, co se monetálně na ostrově nachází. Hřáč by pak mohl strom normálně zbourat a zasadit jinde. Jakmile by to udělal, tak by ho lesník normálně doplňoval. Nic složitého. Je opravdu nelogické, že nemohu zbourat blbej keř kvůli baráku. Popřípadě dovolit přesun.
myslím, že hodně hráčům by pomohlo, kdyby u obchodu a generálů byl posuvník nahrazem možností napsat číslo, je problematické naklikat přesnou cifru
No já myslím, že hodně hráčům by pomohlo, kdyby se vrátil původní vývojařský tým....protože to, co předvádí poslední půl roku...je neskutečný.
Buď vyhodili původní lidi...nebo začali nekontrolovatelně v obskurním množství kouřit mrkev....
omlouvám se, v obchodě to lze, u generálů
zadávání hodnoty v obchodě.slištou hrůza.stašilo by okénko pro zadání číselné hodnoty.
Předělat překlad longbowman na lučištník S DLOUHÝM LUKEM - NE!! Z DLOUHÉHO LUKU
odznaky z novej zasobarne nejdu posielat hromadne len pojednom tazka hovadina chce to zmenu nech sa to da posielat ako kosiky tety irmy
když mám 60/60 populace, co mám udělat?
Rychlejší výroba osadníků, rychlejší výroba knih, rychlejší výroba bonusů... prostě bych to celý zrychlil. Ale chápu, že to moc nejde, když asi není domyšlen, kam tahle hra spěje. To by za chvíliˇvšichni měli úroveň 50 a nudili by se tu udržováním svého ostrůvku a čekáním na něco lepšího.
Myslím, že tahle hra má spousty chyb. Když vezmu v úvahu, že někteří za to i platí je to nedokonalý produkt:-) Pár okradení na bonusech, které jsem použil a nikterak se mi neprojevili, nebo vyslání průzkumníků na 24 hodin a druhý den, v dobu kdy měli bejt zpět mi hlásilo dokončení za něco přes 7 hodin. Vyzkoušel jsem jí hrát zase znovu po několika měsících a můžu konstatovat, že se mi to zdá čím dál větší ztráta času. Například nesmyslné natahování všeho možného. Kniha vyrobená za den a půl a další ještě za víc? Navíc nechápu, že doteď mi průzkumníci nosili dárky a dnes už nic. Na mém ostrově se mi přestali vyskytovat i perníky na jejich výrobu. Tak tedy zlepšit bych doporučil asi celou hru:-)
Jinak je to samozřejmě můj názor, jen mě dnes naštvalo, že za poslední dny jsem tu strávil dost času abych se někam posunul a mám pocit, že hra teď už hraje proti mě. Takže díky za hru. začnu svůj čas věnovat zase něčemu jinýmu.
no podle mě BB uvažuje, nebo se už rozhodlo o ukončení této hry, tak vývojářský tým už nic nevymýšlí...nebo kvůli snížení nákladů vyhodili původní tým a teď tam pracují lidi, kteří udržují (nebo se o to jen snaží) chod hry....................
nebo se taky mýlím, najali nové lidi...dolaďují PvP (boje o nové ostrovy), zjednodušují hru od věčného klikání, vymýšlí sofistikované cechovní úkoly (pro větší spolupráci s přáteli, či dokonce se spolupráci s ostatními cechy), dodělávají přístav, chystají novoroční event s konečnou odměnou unikátní budova, chystají 6-7 lvl všech budov, dodělávají vylepšení generálů (více jednotek, speciální bojové vlastnosti generálu, bonusy na útok/obranu pro vojsko, větší útočná sila/obrana generála), lepší stabilita hry, odstranit většinu chyb hry, zavést změnu ročních období ve vizuální stránce hry.....možná, ale člověk by měl vždy počítat s tím horším a jen doufat v lepší.....prožil jsem tu pěkné chvíle, ale patrně se blíží konec...
Odeon: To máš o ukončení nějaký oficiální zdroj, nebo je to tvůj osobní názor?
Zdravím, nevím, zda to tu už někdo psal, tak se případně omlouvám za opakování. Nicméně myslím, že by hru výrazně zpříjemnilo, kdyby v obchodu existovala volba opakovaných nabídek. Já například denně nakupuju vozíky s potravinami, vždy za stejnou cenu. Kdyby existovala možnost třeba 10 přednastavených nabídek, ušetřilo by to spoustu zbytečného klikání...
Zdravím,
díky za práci kterou děláte. Hra mě docela chytla a neustále ji vylepšujete za což patří můj dík.
Je tu ale jedna věc kterou bych určitě uvítal. Jde o to, že když se odhlásím a po čase přihlásím neexistuje žádný přehled o tom co se ve hře stalo.
Mám na mysli např. co a kde můj geolog našel, jaké doly a kde se zřítily apod.
Myslím že by ve hře mohl být přehled ložisek kolik jich mam prázdných nebo odhalených s možností na dané ložisko přemístit obrazovku
S pozdravem
Paulie8
to ze geolog neco nasel behem meho odhlaseni se do zadny zpravy neuklada(teda aspon na mem uctu ne). to ze mam vice licenci a misto dolu je ruina prece nemuze byt brano jako prehled. jasne ostrov neni tak velky ale i tak by nejaka prehledna tabulka u takovyhodle druhu hry byt mela(muj nazor)
Nebylo by špatný u kasáren a podobně pokud dám dělat vojáky, tak by se mohlo nad budovou ukazovat čas, za jak dlouho budou hotový.
To stejný by šlo i u vylepšení budov. Ukázka v procentech je vcelku na nic, pokud něco vylepšuji 7 dní a nevým čas do konce (přesný).
Prostě vše v časech je lepší.
Hlavně by bylo dobré a již to zaznělo minimálně 100x, aby hráči na vyšších levelech nemuseli klikat jako debilové, když chtějí vyrobit třeba 500 rekrutů ap. Prostě po nějaké době hraní je člověk alergický na mechanické klikání.
Nevím jestli to tady už nezaznělo, ale docela se mi to rozšíření ostrova líbí. Jenom bych chtěl poprosit, zdali by bylo možné přihodit tam propojení s hlavním ostrovem. Klidně až po koupení, ale já bych na ten ostrov třeba velice rád přesunul všechny svoje generaly a udělal si tam základnu jen pro geny. Ale přesunout tam samozřejmě nejdou, protože plavat neumějí a spojeno s ostrovem to není. Proto bych toto na tom systému rozšíření uvítal. Myslím že trocha grafiky na propojení ostrůvků s hlavním ostrovem nemůže být tak moc náročná. Předem díky za reakci jestli je to nápad alespoň proveditelný.
Ahoj všem příznivcům této skvělé hry,
nevím zda toto mé psaní vůbec k něčemu bude, ale doufám, že si to přečtou kompetentní a snad to povede ke zlepšení hry pro všechny...
jako hráč, bych ocenil větší počet dobrodružství a hlavně různorodost odměn z nich. Po posledním updatu mi připadá, že ze všech dobrodružství je odměna stejná, pouze se liší v množství obdrženého materiálu. To je podle mého naprosto špatně, starý systém měl alespoň trochu logiku. Navíc mi celkem vadí, že tvůrci o změnách v odměnách v podstatě vůbec neinformovali... změní se to a to, ale jak a jaké budou nové odměny z dobrodružství nám hráčům nikdo neřekl.
Dobrodružství jsou rozdělena na surovinové, zkušenostvní, epické, pohádkové a kooperativní. Přál bych si, aby byly také odměny z nich odpovídající jejich úroni a povaze. Každé dobrodružství by podle mého, mělo mít svou specifickou odměnu a každý hráč by šel dané dobrodružství podle svých potřeb.
Například uvedu:
potřebuji zkušenosti - půjdu zkušenostní dobrodružřství
potřebuji zdroje - půjdu surovinové dobrodružství
rád bych epickou budovu - půjdu epické dobrodružství
potřebuji magické fazole - půjdu pohádkové dobrodružství
navíc bych loot u dobrodružství specifikoval... třeba z dobrodružství Mateřská Láska dříve "padaly" zlaté cihly a to dnes ne. Proč dnes není možnost jet dobrodružství ze kterého mi "padne" to co potřebuji ? Některá dobrodružství by měla mít svůj specifický loot a hráči by je chodili právě kvůli tomu.
Nevím, zda jsem své myšlenky správně popsal... Dnes jsem dohrál pohádkové dobrodružství, které jdu hlavně kvůli zisku magických fazolí. Proč za dokončení získám krom fazolí ještě měď, železo, uhlí, klády a další spoustu toho o co mi nešlo nechápu. Kde jsou bonusy ze starého lotu? Čoko zajíc a košík exotického ovoce by se hodil... místo toho měď a železná ruda, která "padá" všude.
PROSIM PEKNE, kdyz se obchoduje s ostatnimi hraci (menu Menit atp.), tak se mi, ackoliv mam aktivni okno Co za Co, objevuji popisy dolu, budovy a atd, jako bych na ne najel normalne. Nekdy to znemozni kliknuti na tlacitko, ktere pozaduji, proste to ignoruje to, ze okno Menit je nahore ... a vypisuje to veci, ktere jsou na mape pod nim ... OPRAVDU TO VADI !!!!!!!!! (ostatne jako spousta jinych veci, ktere prisli se zmenami, a jsou neotestovane) :mad:
DIKY ZA RESENI ...
Ahojte, neviem ci uz mal niekto taky navrh a kam to mam napisat: nepatrim k zastancom vlastnit velku kopu minci, keby neboli zauzivane ako platidlo tak nemaju ziadnu cenu. Co tak vymysliet ich vymenu napriklad v zasobarne za zelezo, ocel alebo zelezne pripadne ocelove mece? Alebo nieco ine. O mna nejde, pre mna mince cenu nemaju, ale co ludia co ich vlastnia niekolko 100 tisicov? Maju mince pre vas cenu? Co s nimi budete robit ak by ich od vas nikto nechcel? Ak by kazdy mal vsetko vylepsene na lvl4 kde mince treba?
Úkol na vlastnění mincí už máš? :)
Co jste to udělali s populací? Nechápu.
Mám jedno z Vánočních přání.
Mohl by tu pracovat někdo,kdo rozumí programátorství??
Hostina tety Irmy - ikonka a počet kusů:
Díky bílému obláčku pod proutěným košíkem je téměř nemožné přečíst číslici, která udává počet kusů těchto bonusů.
Je to prkotina - předělat ikonku tak, aby bílá číslice počtu kusů nesplývala s bílým obláčkem... Mohli byste s tím něco udělat? Díky :-)
AD 19) - zde odkaz.
Nevím zdali má cenu to jsem vůbec psát, ale třeba se sem z nudy někdo z vývoje mrkne :)
lehká úprava pro chatové okna. Zdali by šlo udělat a programátoři vůbec zvládly. Možná by se to hodilo i pro mody .)
1. zdali by šlo pro každé okno chatu zvlášť možnost aktivovat/deaktivovat nějaký zvukový gong (něco podobného jako má šept), že někdo něco napsal do daného chatového okna, který chci sledovat.
Možná je víc hráčů, kteří při hře dělají na pc i něco dalšího třeba píší na forum ;)
2. když hraji dobrodružství pro více hráčů jestli by nějak šlo vyřešit aby v "šeptu" nebo vytvořit "bitevní chat" aby na bitevním poli mohli všichni hráči co bitvu budou hrát mohli snadněji koordinovat útoky.
Předem děkuji Wortix
Nějaká možnost zbavit se nepotřebných generálů, maršálů, geologů?
Nechci moc prskat, ale takova drobnost jako stockovani veci ve hvezde by opravdu bodla ... chvili clovek na to kasle a pak je v tom bordel. A nejlepsi jsou ty monusy po 1 ... to nez clovek prejede, to je vecnost. Diky
Neviem kam to napisat, ale taky navrh, napad... mozno to uz niekto pisal, ale vieme ze zmrzle panstva maju skor hraci co hraju dlho (skoro od zaciatku), mozno by bolo zaujimave uzasne rezidencie upovat, povedzme aj za velmi vela surovin (kazda uroven 10k zuly alebo viac), kazdy lvl +100 obyvatelov, to by mohla byt tiez zaujimava motivacia a rozburanie hodnot populacnych budov.