miško neboj,pošlou exokoš a velký kulový....nejvíc mě sštve ten zmrzlej železnej důl (povolenek nemám nazbyt) a zlatej na 5lvlu....:( měli vydržet do 12:30.....:( teď už budou určitě oba dole....:/
Printable View
miško neboj,pošlou exokoš a velký kulový....nejvíc mě sštve ten zmrzlej železnej důl (povolenek nemám nazbyt) a zlatej na 5lvlu....:( měli vydržet do 12:30.....:( teď už budou určitě oba dole....:/
13,07, to budou
Mas to poradne plnit :) Muj zlaty dul spadne za 2 mesice, zelezny za pul roku a zulova jama taky asi za pul roku, takze z tohoto pohledu jsem optimista :)
Toto bylo vyvěšeno na Facebooku:Údržba 14. dubna
AKTUALIZACE 11:40: Jeden ze skriptů spuštěných během údržby stále probíhá. Zatím není možné odhadnout, kdy by mohl skončit. Jak prémium tak čas na dobrodružství bude prodlouženo o tuto prodlevu.
No jestli budou prodlužovat prémium do noci, tak spoustu pracujících naštvou stejně ;) O doly ani tak nejde, ten zlatý jsem chtěl stejně shodit...
Mě naštěstí spadne jen to co spadnout může. I když zatím je spadlá celá hra komplet. Ten zlatý důl Sandři je k naštvání. A proto budeš ode dneška těžit u PVCS, ten to má ošéfovaný. :D
Ahoj, vím že to patrně nepatří do tohoto fóra, ale může mi prosím někdo prozradit, jak se dá doplnit žulová jáma? Zatím jsem se toho nedopátrala. Děkuji převelice
To by mohla, ja stejne strkam ++ do dolu jen aby to neprekazelo ve hvezde. Ale popravde by bylo hezke nahodit tydenni odmenu diamantu, protoze spouste lidi to napise, ze se nestihli prihlasit do 24hodin a zacnou odznova.
Univerzalnim pridanim. Bud za dia seminka nebo obcas dostanu z Krejciku. Taky to obcas daji za nejedouci hru, takze mas sanci to dostat dneska. Nebo zitra ...
neva + 250 na vše u kupce
a, tak to mě vůbec nenapadlo, mockrát děkuji :-)
tak to by meli udělat jinak, nekteri jednou treba ma rocni bonus a uz to budou temer mit.. to by me svihlo!!!!
Jeste jedna otazka k tomuto tematu, jde tam doplnit i dia jama?
Ne Zuzi
díky bobo, jeste si mi nerekl, kde jste se slezli :-(. Nebo uz hrajete vsichni zoo? :-D
no na Facebooku jsme,jsme v přátelích mary,mára,miška,kamča,kali a kape .-))
dáš si jednoho člena vyhledat a pak už máš všechny kolem sebe
ZOO ne,jen mára nějaké vláčky začal hrát .-))))))
stale sa neda pripojit alebo je to len moj problem ???
stále nejde
stale to nejde
už to někomu jde?
stále nic
No vidím to tak do večera :( Škoda....Ještě že mám všechno vypnuté :D
už to ale začína byť trápne..
trpezlivost diamanty prinasa :-D
jasné.. exokôš a zajaca.. hlavne, že obrázky z nemeckého fóra máme vždy včas..
Buzeranti, buzeranti, buzeranti nic jiného mě nenapadá. Toto s db udělat u zákazníka, tak mám kule v průvanu. Jde vidět, že jde o experty na slovo vzaté. Už nekoupím ani šupinku diamantu natož celý. Nasrat na ně!!!
Žádná tragédie, posrat se může cokoliv ... Když ale nedodaj herák, tak budou všici pištět. Běžte ven, ať víte jak to tam vypadá - je tam hezky. Večer to už pojede. Odvykačka na pár hodin jednou za čas neni marná ... :-)
Cawes Osdníci, nevíte někdo, je li k něčemu na ostrově soška zlatého golema ?
UPDATE 13.30: We still don't have any info at this point on when the maintenance will be finished. We appreciate your patience and we will get back to you as soon as we have any news.
Já už mám vymalovanou ložnici,takže tahle nucená pauza mě přišla docela vhod :)
Tak co, jaká nekonečná smyčka se objevila? :) Tipuju to na
Code:while(true) {
if(rand(1000)==1000) break;
}
Uz to jede ....
.... :-D, tak ne, no.
pořád nic a na fb mi smázli básničku: vrtali vrtáci vrtali díry neměli chudáci přesný míry, vrtat se v tom jako oni to dokážu taky sám, rozvrtám to rozmontuju dohromady to nedám, rozvrtám to dokonale jak to chlapci umí jen ať hráči brblají si a pak blbě čumí, pro dobrou náladu nedají nám chvíle takhle hrozně vypadá jejich 6ti hodinová píle, od udržby k udržbě je to samý lagování jestli někdy hra zas pujde máte houby k prima hraní
a pořád nic....:( už to přestává bejt vtipný....
Neměl by Ubishit obměnit programátory?
teda nechcel by som byt v kozi tych "udrzbarov" , tolko ludi co ich chce inzultovat ...... :)
alespon zde vidíte české šikovné ruce. Německý servr jede
no to je jasné, my sme vždy na konci, málo platíme
Přeci tady nejde o hru ale jenom o peníze jako vždy. plat a bud zticha . o tom to je