Zdravím,
existuje nějaký simulátor na expedici? Děkuji
Printable View
Zdravím,
existuje nějaký simulátor na expedici? Děkuji
Expedice nejezdím, takže nemohu posoudit funkčnost, ale vyzkoušet to můžeš zde.
Další simulátor pro expedice je zde.
Je možné dokončit dobrodružství pro tři hráče pouze ve dvou, popř. sám?
K čemu jsou vozy od tesaře?
Používají se k výrobě děl ve Slévárně děl (6 střelného prachu + 1 vůz na vyrobení 1 děla).
Má na něco vliv hodnost v cechu?
Ne, hodnost pouze rozdeluje cleny cechu do logickych skupin
Díky za info.
Vyšší hodnost má právo na posílání hromadné zprávy celému cechu.
To nemusí být nutně pravda - záleží jaká práva vůdce cechu u jednotlivých hodností nastaví:
http://www.imagehosting.cz/images/pravacech.png
zotaveni po bouřce navod
Myslel jsem to samozřejmě obecně, nechtělo se mi tohledat přesně.
Ale tvojí odpovědí je to vcelku objasněno.
Když mám úkol"Dokončete dobrodružství se ztrátou menší než např. 300 rekrutů", vztahuje se ten počet pouze na mě, nebo na všechny účastníky dobrodružství(dohromady nesmíme přijít o více než 300 R)?
Pouze na toho, kdo ukol dostal. Nic se nescita.
Dík za info.
nejde mi psát do chatu
A jaký máš level ve hře? Do chatu jde psát až od 5. levelu... :)
Je možné dokončit kooperativní dobro s menším počtem hráčů, než pro které je dobro určené (např. se 2 místo 3)?
úkol - vyberte lesníka borového dřeva z detailního stromového zobrazení borového dřeva....kde to najdu?
Existuje ještě nějaký návod dobytí vlastního ostrova???
díky
Nemohu se hnout v lvl 4 z místa. Už jsem vyzkoušel naprosto vše a úkol zdokonalování výrobních řetězců výroby prken z borového dřeva ne a ne ukončit. Nemohl by mi prosím někdo poradit.
Prosím o radu. Jak zničit tábor divoké Mařeny?Je to můj poslední tábor na ostrově a nevím si s tím rady.Psi jsem už zabil, ale nevím jak a v jakém složení posílat generály, abych Mařenu porazil? Moc děkuji za pomoc.
Podivej se na wiki: http://settlersonlinewiki.eu/en/island/conquer-island/
Nezáleží kdy geolog skončí, důležitý je čas vyslání, tj. aby ten lom/důl padl těsně před tím než ho vyšleš
Mám problém pohnout se z úrovně 10, poslední úkol který mi nejde splnit (podle mě se navzájem vylučuje) je úkol: Důležité borové dřevo
Neporadíte jak na to??
Důležité je slovíčko "alespoň 0", tzn. musíš vyrábět víc dřeva než spotřebuješ. Postačí hodit bonus na dřevorubce (např. talíř ryb) a nebo musíš přistavět další, aby výroba byla dostatečně velká. Případně můžeš nějaké výrobny, které dřevo zpracovávají, zastavit a tím snížíš spotřebu a vzroste ti bilance výroby.
BTW ve hře je přímo chat pro nápovědu (druhý zleva s ikonou otazníku). Tam ti poradí přímo někdo, kdo je online.
Mockrát děkuji.
mam dotaz otkrytý ostrov mám ale ne to pod a vedle jak to otkreju
Kde seženu slunečnicovou farmu ?
Co je to za kravinu "nepropustné pšeniční pole"
Zdá se, že ve vlastněných sektorech už není zvěř. Regenerují se po určité době samy od sebe, nebo se jejich stav nemění, anebo můžu další přilákat krmením, jak ryby?
Ps: Už jsem taky našel (dá se vyrobit v Zásobárnu), ale jak nakrmit? Nikde nenajdu krmivo co jsem vyrobil. Už taky mám. V Nabídce (hvězda) musím hledat ryby a maso, a ne krmivo pro ryby a zvěř! :)
Četl jsem, že do Průzkumníka a Geologa můžu investovat rukopisy. Ale nevím jak?
Ps: Už jsem to našel (Nabídka -> Geolog/Průzkumník -> Menu Strom dovedností (čtvrtí v řade, hoře))! :)
Vlastním sektory, ale nevím v nich nic postavit. Proč?
Ps: Už mám! :) Nejprv třeba postavit v sektore Skladiště a pak už není problém postavit další budovy.
Sektor obsadíš tím, že tam postavíš sklad.
Pokud jde o ostrovní sektory na jihu a západě od ostrova, tak tam je potřeba koupit územní (sektory, kde byly tábory) nebo ostrovní listinu (prázdné sektory). Pak tam lze postavit ostrovní sklad.
nerozumím slovu tábor, je na mysli budova?