-
Dodrý den, také mám podobný problém a to s úkolem "Milice", která se mi do ted neotevřela.
Dále bych se chtěla zeptat jak splnit úlohy typu dosáhněte u něčeho výrobní hodnoty něco. Pokaždé když to udělám a mám vše dle požadavků tak se mi to co už bylo hotové a nechané třeba celý den zruší a označí se jiné a to se opakuje stále dokola, takže úloha se nikdy nedokončí.
Děkuji za pomoc.
-
Úkoly na výrobní hodnoty musí být v tom daném konkrétním zadání splněny současně - ve stejném čase. Je třeba se naučit, jak zacházet s nastavením závislostí v přehledu ekonomiky. Něco vypnout, něco posílit bonusem nebo trvalým vylepšením budovy. Po nastavení hodnot může chvíli trvat, než se hra domluví se serverem na aktuálně nastavených hodnotách.
Po splnění pak možno změnit dle vlastní potřeby.
-
Úkol: vyjednávací schopnosti: Při obchodování s ostatními hráči prodejte alespoň tento počet jednotek uhlí: 200
Prodala jsem víc jak 600... mezitím jsem i promazala, co šlo... a prd :-(
-
uloha: nakup aspon 100 napojov
nakupim 100 napojov
Transakce byla provedena. Další informace naleznete v poštovní schránce.
uloha stale nesplnena
alebo som ja debil ?
ok, som debil, nakupim 111 napojov
Transakce byla provedena. Další informace naleznete v poštovní schránce.
uloha stale nesplnena
sranda
-
-
co to znamena cakajuca uloha ? na co caka ?
-
Mám ten samý problém, nesplnil jsem úkol "milice", jelikož jsem se před dokončením dostal na vyžší úroveň. Já to beru, měl jsem taktizovat, ale ten úkol by neměl nadále zůstávat v seznamu čekajících na splnění. Nebo ne? :))
-
Čekající úloha znamená, že čeká na splnění jiné, již otevřené úlohy. Nemá smysl plnit dokud je vedena jako čekající.
Po splnění podmínky té předcházející úlohy se čekající přesune do pozice kde už ji splnit jde.
-
jsem na úrovni 31, dosud nemám otevřeny úkoly MILICE a KAVALERIE (tím i navazující)
-
Mám si území rozšířit o dva sektory..to by bylo ok kdyby okolo mě všude nebyli červený sektory :) jeden mám ale ten úkol nesplním pokud nebudu mít 2 :)