jj :D ... ale není to jeho první úkol na efektivitu ... tak jsem předpokládal, že si vzpomene
Printable View
jj :D ... ale není to jeho první úkol na efektivitu ... tak jsem předpokládal, že si vzpomene
Prosím o radu! Jak dosáhnu najednou efektivity nejméně 60/12h pro nástroje, 0/12 pro měděnou rudu, 0/12h pro uhlí a 0/12h pro bronz? Nejde mi udělat úkol Hledání nástrojů. Vůbec to nechápu. Když z toho něco vypnu, tak se mi zase neudělá něco jiného. Už nevím co s tím. Prosím poraďte!
v ukolu je psano nejmene, to znamena že vsechno musíš mít nad nulou a cilovej produkt = nástroje musíš mit 60/12h
základní omyl, že 0/12 je vypnout to :( ... není (určitě ne u té suroviny, kde toho máš dosáhnout!)
už si to dělal pro borové dřevo a další ... 0/12 znamená, že musíš vyrábět, abys alespoň pokryl spotřebu (je lepší víc)
a protože u tohodle je víc věcí svázáno, tak musíš přemýšlet
použít ekopřehled zjistit vazby
jinak zde máš celé vlákno věnované efektivitě ...
a pak máš ve hře chat nápověda, taky se to tam řeší každý den nejméně 1 :)
Děkuju za radu. Tak snad to nějak zmáknu.
Je to moc pěkně udělaný, jenže jak to mám udělat když, mám plný sklad se dřevem + všude vysazený stromy ;) takže moji sázeči stromů nepracují a tím pádem nemohou mít vysokou tu průměrnou práci :(
Ahoj, to se řeší tak, že se zbourá nějaká budova,co potřebuje na stavbu dřevo, a znovu postaví. Čímž se udělá místo ve skladu.
Problem je ze mas plny sklad dreva, a drevorubci a pily nemaji kam davat veci tak nedelaji. Pak samozrejme neubyva stromu a ani lesnici nemuzou vic sazet.
Takze zbavit se dreva ( dat ho na chvili priteli / vyrobit z nej neco / postavit za nej neco ) nebo zvysit skladovou kapacitu ( postavit vic skladu / vylepsit sklady / vylepsit starostu )
je-li sklad nějakou surovinou pln, daná surovina se pošle příteli a ten nabídku odmítne. Suroviny zůstanou původnímu hráči v poště a sklad má prázdný.. :-)