však se řikalo že bude udržba dnes :D
Printable View
však se řikalo že bude udržba dnes :D
Tak anglickej mi taky nejde spustit, bude to určitě ten path na honec sveta. Otázka je v kolik to spustí :-D
nejste sami , taky nejede .
Taky to mohli napsat předtím, než se začne člověk logovat, jestli je server online, nebo offline... jako kdyby to bylo něco těžkého vytvořit na to okno - server online, server offline. Například u WoWka jsem to kolikrát viděl a věděl jsem, že vypadl server. Tak tady by to mohli taky JASNĚ a ZŘETELNĚ napsat ;)
co si ukrátit čas slovním fotbálkem když tu tak čekáme jako vrabci na drátě :-D
Tak by mě zajmalo proč to nejde.Včera restart a dnes to nejde.K čemu to je hrát tuhle hru když nejsou schopni zajistit bezproblémoví chod. Oni si asi neuvědomují že to hrají také lid kteří chodí do práce a tak jediná možnost je ráno a pak večer.
ale uvědomují, jen není tato věc úplně jednoduchá, zvláště pokud se nahazují pořád nové věci - eventy, adv., etc.
Mam tady s tim problemem s rozjezdem serveru po update eventu bohaty zkusenosti s Bigpointem a neni to o nic lepsi.
Pravdou je, ze pokud to nefunguje, tak to vrati a daji treba dalsi den. Ale problemy jsou uplne vzdycky :)
:cool:;););)
Stále se nejde přihlásit. Už 2 dny u toho sedím a stále "Připojení selhalo, zkuste to znovu". Nevíte někdo kolikrát to mám zkusit znovu, abych se přihlásil ??? :-)
To je tak když má člověk volno, vzbudí se v 6 a říká si, nebudu spát, zahraju si...a nic :-D
Ahoj, nevíte jestli není odstávka serveru dneska? Nejde mi hrát, vždycky když kliknu na hrát objeví se okno, spojení selhalo. Díky za rady
good morning, také čekáte... :-) to se alespoň pozná závislák...:-) to mi připomíná název ČD (prej české dráhy) - Čekáš Dlouho, Čekej Dál, Času Dost...:D
No hlavně by mě zajímalo, kolik hráčů zahraje tu adv., kvůli které se to dělá...ale tak spustit a ukončit můžeme všichni...tak ČD:)
Neremcajte, dnes sa spusta uloha "Konec sveta" a je treba nato pripravit aj servery. http://forum.thesettlers-online.cz/threads/143
Halóó tak už to pusťte já chcu hrát :D
Už abych měl alespoň 26 lvl, to mě pak nebude tolik iritovat, že nemožu hrát kvůli něčemu, co ani nevyužiju...
To jo, setleři se mě tam už určitě flákaj ... už přes 14 hodin nepocítili můj bič :)
tož eng se mi už načítá :-D
Come on!!! :-) Bože potřebuju prášky, tu čekám na spuštění "blbé" hry a Diablo a SCII a WoW leží ladem ...
eng, už jede
Dotaz na moderátory: Když se dneska nestihnu přihlásit, (protože odpoledne musím do rachoty), tak přijdu o denní bonus?
Dneska mi nejde vůbec spustit hra :(
Na jak dlouho to plánujete dnes ? :D
Hlavni stranka je nejaka divna, ale na to, ze hlasili v okenku, ze se ma restartovat hlavni okno, tak na to jim to trva nejak dlouho :(
Trva trva :(
tak co ?
Na to, ze restart byl v 1:30, tak porad to nefunguje :(
Za to by meli davat nejaky specialni bonusy ci odmeny.
Restart serveru ... hm, mozna pul hodky, nez to vse v klidu nabehne.
Ale 2 hodiny? Rekl bych, ze asi nemaji testovaci server?
Nebo proc jim to tak trva, ze to jeste nefunguje?
neboj, za hodku se objevi sprava ze "planovana odstavka" :). uz mam padle doly a pruzkumnici cekaji... jo, jsem za kompenzaci, protoze i kdyz je to beta server, tak je moznost si zaplatit za bonusy a server je kazdou chvili off. desnej pristup...
restart sam o sobe je tak na pul hodky ale za predpokladu ze vsechno hned nabehne.. a pokud vim tak tohle je furt beta verze hry takze testovaci :) a k ty planovany odstavce upozorneni na ni se objevilo 15 minut pred odstavkou takze cas na stopnuti produkce tu byl takze opet neuspejes... tim ovsem nechci rict ze se mi to zda v poradku
Jako vim, co je to beta, ale pak to nemeli spoustet naostro ... jakoze svety bezi o sto sest a kazit jmeno hre The Settlers. A uz vubec nemaji chtit penize, kdyz je to beta. By me zajimalo, co na to rikaji treba ti nemcouri, kteri vedou ten zebricek Konec sveta :)
Restart je restart. Pokud delaji vetsi zasahy, maji si na foru rezervovat jeden den v tydnu nebo resp. informovat o delsi odstavce, aby hraci nesedeli u komplu jako blazni a klikali a klikali. Stejne tak by byla slusnost informovat o delsi odstavce a stejne tak naskoceni serveru na hlavni strance (samozrejme prihlasenych uzivatelu).
Nebo se snad pletu? Od ceho je potom hlavni stranka?