Hmm, tak opravdu platí pod svícnem je největší tma. Zkusil jsem všechno možné, ale ta fajfka mě fakt nenapadla :) Díky za pomoc
Printable View
Hmm, tak opravdu platí pod svícnem je největší tma. Zkusil jsem všechno možné, ale ta fajfka mě fakt nenapadla :) Díky za pomoc
kdo poradí -úkol Pomocník velikonočního zajíčka
k odemčení tohoto úkolu je třeba splnit následující podmínky: questactive 0 , main3 middle.
jak odemknou ???
na nápovědě mi psali že mám mít vymlácené všechny bandy na ostrově ,ale to mám tak jak odemkneme úkol ,,Vnuknutí?? děkuji
Mám úplně stejný problém jako oldRosomak.
Dnes se mi objevil úkol "Pomocník velikonočního zajíčka" s několika podúkoly, ale u prvního podúkolu "Vnuknutí" mi píše, že je třeba splnit : "questactive 0 0 Main3High".
Zajímavé je, že je úkol jako "čekající".
Vůbec netuším, v čem je problém (připojuji obrázek).
Poradí někdo?
http://imgup.cz/Bt1
Díky za odpověď,
toho jsem se obával. Takže to znamená nastřádat 800 vajec. No tak to je v pytli. Za ten týden co běží velikonoce jsem jich dal dohromady sotva 400, tak to mám co dělat.
Jenom mě štve, že tam nemůže být napsáno "... je třeba splnit tyto podmínky : Dokončit úkol Vajíčková soutěž" nebo něco takovýho.
Hodil jsem včera dotaz na podporu, tak jsem zvědav jestli se mi ozvou.
Ještě jednou díky
Bylo to psano hodnekrat. A na splneni toho ukolu mas snad cech nebo nejaky znamy ve hre, ne?
Odpověď od podpory (cituji) :
Děkujeme, že jste si našli čas kontaktovat Podporu TSO CZ.
Velikonoční řetězce úkolů jsou doručovány každých 6 dnů. V případě pokud jste ještě neukončili první řetěz úkolů, po 6 dnech Vám byl doručen druhý řetěz úkolů, který byl umístěn do záložky "čekající úkoly".
Po ukončení prvního řetězu úkolů, se úkol "Pomocník velikonočního zajíčka" přesune pod záložku úkoly události a pak bude možnost ukončit tento druhý řetěz úkolů.
S Pozdravem,
The Settlers online CZ
V cechu nejsem a přátele mám dva, ještě že občas něco přinesou průzkumníci. No hold si ještě týden počkám a oni se mi mezi tím budou hromadit čekající úkoly.
Doporucuju najit cech :) .
Už jsem to pořešil, domluvil jsem se z přítelem. On mi poslal nabídku : 400 vajec za 10 ryb a po splnění úklu jsem mu to poslal zpátky. Že mě to bl... nenapadlo dřív. Úkol splněn, díky všem.
ahoj :)
mam dotaz ohledně úkolu : Trenink pro povolani
pod úkol : MISTROVSTVI kde jse podminky dokončit řemeslnictví ( mam hotovo ) a zlatý standart , který memůžu dokončit , protože ho jako takový ukol nemám .
dik za radu :)
Ten ukol se objevi na lvl 40.
oki dik
Ahoj,
jsem level 50 a mám úkol "Jednotky bojující na dálku". Mám splněné všechny části až na poslední, na odemknutí potřebuji splnit úkol "Dlouhé luky", ale ty v seznamu úkolů nemám, co s tím?
Ahoj,mam za ukol splnit vyukovou expedici a to,ze mam pomoci bloku znicit tabor a znicit bosse mapy.vse jsem udelala spravne a ted mi to pise : V teto zone byla nalezena chyba.Zkuste to prosim znovu...zkusila jsem se odhlasit ze hry i reset pc a nic se nestalo.co s tim ??
S tímhle pohne jenom podpora.Quote:
V teto zone byla nalezena chyba.
Nelze splnit úkol "Útržky mapy jako platidlo"
Ahoj, obměňuje se nějak nabídka dobrodružství u kupce? Mám úkol koupit za útržky mapy čtyři dobrodružství (Temní veleknězové, Ostrov pirátů, Čarodějnice z močálu a Koňský hřbet). Ty první dvě tam minimálně měsíc nejsou... Jak mám teda ten úkol splnit?? Jsem lvl.35. Děkuji za odpověď :-)
no tak to se obavam asi nesplnis :) alespon do doby nez vyvojari ty dve dobra vrati do nabidky...
Ahoj,
toto teď nejde splnit. každý má dvě možnosti:
Počkat, až se ten úkol upraví (tato podmínka se odstraní)
Zrušit si ho, protože je vedlejší.
Ahoj, chcem sa opýtať ohľadne veľkonočného eventu 2015.
Ako to bude so starými bodkovanými vajcami? Budú sa dať vyrábať? Bude ich nosiť prieskumník?
Ako sa k nim budem môcť dostať?
Hrám len od novembra, takže zásobu z minulého roku nemám a tiež by som sa rád dostal k tým predmetom čo boli minulý rok
Ďakujem
Hoj, vejce z minulorocneho velikonočního eventu (zlutá vejce) se nebudu mocť ziskavať. Pruzkumnik bude nosíť len nová ( modrá ) vejce. Vejce budu taký padat ako loot u niektorých adventur, tiez z PVP, kolonii. Ak by si chcel nejaký žlutá vejce, lze je koupit na trhu od iných hračov.
Potřebuji splnit úkol - "Generál byl poražen" čili použít lékárničku na generála na SVÉM ostrově. Nějak jsem na úkol zapomněl a území je dávno dobito, jak se dá úkolu zbavit? Děkuji.
Ahoj,
s tímto jedině napsat na podporu, úkol bude ručně ukončen.
BB_Kahsi
Zdraví a pozdravuji Vás osadníci.Jsem tu nový hraji to teprv týden.Potřeboval bych od Vás poradit.Mám ukol vyprodukujte nejméně 0/12h železa a 0/12h uhlí jo.Takže jsem jako laik zastavil slévarnu na železo a uhlíře jo.Tím pádem produkce je 0/12h,že jo je to tak ne?Ale ukol mám stále nesplněný.To mám čekat jeden den nežli se to splní?Předem dík té osobě co mi poradí.
Tak už to vím.
nejde mi použít střelmistr,co stím ?
Zdravim vite nekdo jak splnit ukol darovat zbozi treba krali? Nebo nekomu?
jak spustím nabírání vánoční nálady
jaké dobrodružství mám splnit v úkolu události - zločinec - úkryt ? hrál jsem několik dobrodružství a žádné mi to nechce uznat
Ahoj.Prosím poradte mi jak poslat nabydku k příměří.Nikde jsem nenašel radu.Děkuji
musis si vyrobit v zasobarne bonus
bonus mám, ale co s ním? Kam ho umístit na ostrově přátel?
to je právě ono - žádný z přátel na ostrově stan nemá a že jsem jich prošel. A jak píší: každý den budou ve středu mého ostrova tábořit nepozvaní na večírek taky ani jednou! - prostě stan jsem ještě neviděl.
Ten stan by měl být na ostrůvku uprostřed mapy (tam, kde se nedá stavět, a na který teď vede lávka) stejně jako stan na tvém vlastním ostrově. Pokud tam nestojí, je tam zbořeniště. To znamená, že tábor byl poražen. Musíš počkat, až zase bude stát. Je tam odpočítávání, takže si to můžeš spočítat. Nebo požádat přítele, ať počká, než tam tu nabídku plácneš.
Nejde my splnit úkol.
Prosím poradťe, dostal som úloku taktik (zaútočte s 50 alebo viac kavalérií na tábor banditov) ale už v domovskej oblasti (nerátam sektory) nemám žiadne tabory banditov.
Pomôžete my s týmto problémom ?
Ďakujem.
Ahoj všem,
Velikonoce 2021,
mám v Čekajících úkolech - řetězec Vajíčková soutěž - nevíte někdo, proč se nepřepne do aktuálních úkolů, když mám jinal vše splněno?
Děkuji.
Ahoj taktéž všem.
Já jsem na tom obdobně. Také mám všechny úkoly splněné. Je právě cca 1 hodina do konce eventu a v čekajících úkolech mám už přes týden řetězec úkolů "ZTRACENÁ VAJÍČKA". A to ještě samozřejmě chybí další řetězec úkolů "Vrácení vzpomínek". Je mi jasné, že to tady nikdo z moderátorů vůbec nečte, jelikož předchozí příspěvek je tady už týden a žádná reakce.