Ale u nás stále ticho po pěšině....
Printable View
Ale u nás stále ticho po pěšině....
už mi došly díly Teorie velkého třesku, už by to mohli pustit :-(.
Zase pochybuji, že přišli nějáké díky za poskytnutí super hry, kterou může každý hrát zdarma. :D
chápu že se může něco pokazit,ale potom by asi bylo namístě informovat o tom co se děje a né že je ticho...pokud nědko oznámí že údržba bude končit v 7:00 a nestanew se tak,pak bych očekávala aspoň omluvu a nějákou info....:( jenže tady se prostě slušnost vyžaduje pouze od hráčů....:/
To je taky fakt. Všichni chápem, že se mohlo něco stát, to je jeasné každému rozumně uvažujícímu člověku. Stačilo napsat hele sorry, trochu se to prodlouží, vyskytl se problém, nemáme dost pastí na kralíky :-D, nebo tak něco. Budem to opravovat jeste cca 5 hodin. Je to takový problém?
Zpráva Radia Jerevan :
Králíci na ostrovech odmítají zrušení akce.
Do úplného vyhubení všech králíků nebude hra spuštěna.
Klíííd, Sandří, vždyť máš jen jedny nervy :-) Ačkoli při myšlence, jak to tam bude vypadat po tak dlouhé pauze, taky dostávám osypky :D
Zpráva dne: Global se přesouvá na fórum :-D
teda pokud někdo ohlásí že údržba bude končit v 7:00 a nestane se tak,potom bych očekávala aspoň omluvu a nějákou informaci co se děje....jenže tady se slušnošnost vyžaduje pouze od hráčů....za chvíli budu muset končit a dostanu se sem zase až večer....kdyby aspoň zastavovali čas....:( a to se ještě divěj že lidi nekupujou dia....:/
Taky to tak vidím, ale na druhou stranu se v práci dožaduji už týden, aby mi ajťáci udělali přístup k serveru, který ke své práci potřebuji a nefunguje mi tady tak jak má... taky žádná omluva a každý den jen nesmyslné výmluvy a odpověď no bude to asi v úterý, středu, noooo čtvrtek nebo pátek :D kulantní odpověď
delísku už začínám být vážně vzteklá.....:(
informovat te muze jen ten kdo je informovan. na podpore jsou po-pa od 9 do 19h, muzes se jich zeptat. to jestli uz pracujou, nebo jeste pijou kafe a vytahujou si odspalky z oci, to je vec jina
I když připočteme tři hodiny k plánované době údržby, tak to už je a stále "spojení selhalo"
No jenže je půl dvanácte, tzn. všichni jsou na obědě!!!! Přijdou tak kolem půl třetí :-D))).
AKTUALIZACE 11:40: Jeden ze skriptů spuštěných během údržby stále probíhá. Zatím není možné odhadnout, kdy by mohl skončit. Jak prémium tak čas na dobrodružství bude prodlouženo o tuto prodlevu.
Sandro, Delísku ahoj :-) Tak když už se nemůžeme dostat do hry, popovídáme si aspoň tady :-)
Vidím, že F0rest666 mě předběhl. Jak už píše, jeden ze skriptů stále probíhá a není možné odhadnout, kdy bude ukončen, plus zastavení natvrdo nepřichází v úvahu.
prodloužení dobra a prémka si můžou strčit za klobouk.....ty podadaný doly na 5lvlu mi to nepostavý a materiál za ně nevrátí....:/ to je každou "údržbu".....:(
ahoj miško!:)
Kashi, bylo by možné tu opravit hodiny? děkuji :-D.
to máte jako železničáři ti musí stávkovat dýl jak 12hodin aby si každý nemyslel že jde jen o zpoždění vlaku :D jo ještě jedna věc ten čas je +1hodina čili středoevropský letní čas a ne teutonský zimní :D
To bude skript na vyhledavani pruhovanych vajicek v DB a jejich nahrazovani mincemi :D
ahoj všem, jen dotaz : hra nejede od rána ?
tak to je paráda, to bude ještě na dlouho :)) díky za odp.
Ahoj, přesně tak.
Berte to pozitivně, aspoň je čas udělat něco smysluplnějšího, než jenom furt sedět za komplem :-D
Ahojky She, jak pak se máš? Kdepak je zbytek cechu, si můžem pokecat tady :-D.
Zuzi na Faceboku .-))
Já na face nechodím, bobo :-( to už moooc velká ztráta času....
Zuzi,ale tam je skoro celej cech-pokecá se .-))
no já u toho kompu sedím tak jako tak :D
nojo a kde?
Psala jsem na podporu,aby sem něco napsali, tak uvidíme, jestli se vůbec ozvou.
jo zítra,nebo pozítří a pošlou 160 vajec jako omluvu .-))
Me jen fascinuje to amaterstvi, ktere z toho dycha. To si vyvojari neumi nove napsany skript pustit nad kopii produkcni databaze? Hned by zjistili, ze trva dlouho a mohli by ho optimalizovat jeste predtim nez to naslepo pusti nad produkcni databazi.
nojóno asi se dneska nedočkáme....:( no snad to pustěj aspoň večer.....pokud zase prozměnu nebude probíhat údržba údržby....:)
"Údržba 14. dubna - Aktualizováno
AKTUALIZACE 11:40: Jeden ze skriptů spuštěných během údržby stále probíhá. Zatím není možné odhadnout, kdy by mohl skončit. Jak prémium tak čas na dobrodružství bude prodlouženo o tuto prodlevu."
No, ak ten skript nechytia tak môže bežať naveky:D:D:D
Navrhuji jako kompenzaci dnešní odstávky třeba zamrzlé panství. Přeci nebudeme troškařit :-)
zamrzla hra totálně-zmrzlé nedají,dostaneme vejce .-))
Posielam mačku nech chytá skript.
panství je málo, aspoň úžasnou:-)