Kde je chyba ... mezi židlí a klávesnicí?
Quote:
Originally Posted by
Elfi
Čekající úkoly - pozdní večeře - zaplaťte ze skladu 100 klobás. Fajn. Klobásy mám, posuvník je celý zelený a tlačítko na zaplacení? Asi zůstalo ležet programátorům na stole. Kdyby to byl jedinný úkol, tak přivřu oko, ale už je jich několik a všechny stejné. Udělej tohle a když to člověk má připravené, tak to nejde, protože schází tlačítko na odeslání, zaplacení, použití. A dárky, bonusy, zlato, mramor a další věci jsou víte kde..... A přitom to denedávna fungovalo. Murphyho zákon? Opravíš li jednu chybu, dalších pět se najednou objeví? Prosím opravit. Stejně jako les co nejde těžit a další věci zde již popsané.
A jedeme dál. Další úkol a další chyba. Opět "čekající úkoly" - nesprávné pořadí - nakupte od ostatních 100 jednotek mramoru. Tak to jak DEBIL nakoupím a nic!!!! Posuvník je i nadále šedivý, jako bych nic nekoupil. Tak že jsem bronzové meče mohl využít lépe a radostněji. Místo toho, abych je dal za mramor, kterého mám sám dost.
už jenom z názvu "čekající" se dá usoudit, že opravdu čeká ... a než půjde splnit, tak musíš něco udělat před tím (dodělat úkol před ním) ... to je úplně z jiného soudku než "nejde splnit protože je vysoký level"
v krámě ve frontě také čekáš až zaplatí ten před tebou a nepokřikuješ na pokladní, že už máš peníze připravené a sám sis to spočítal :)
takže chyba není v tomto případě na straně programátorů, ale mezi židlí a klávesnicí :)
... a proč by měl jít každý les těžit? i v reálném životě máš lesy, které se netěží :)