-
No nevím ale mistr se mi zdá spíše lepší v situaci kdy hrozí dost vysoké ztráty kavalerie a nebo pro ty co moc nespěchají na dokončení dobra ale nemohu to srovnávat s majorem protože na to ještě nemám lv.Ale i tak se s ním dá v porovnání s návodem pro normálního generála ušetřit celkem dost rekrutů a druhá věc je ta že se mi zdá že mistr je trochu rychlejší při bourání nepřátelského tábora než veterán.
-
I proti veteránovi ušetříš, i když má menší kapacitu, tak je jako 270 s tím, že je tam 50 koni "natvrdo".
-
Tak z Dalších pokusů už podle wiki padají nové bonusy (neměl jsem čas to vyzkoušet). Škoda, vzhledem k tomu, jak je k tomuto lootu obtížná cesta, mohli tam ten Lektvar nechat, lektvarové TB by byla jen třešinka za to pinožení, takto zůstává Pokusům jen Andělská brána, ještě tu dát do nějakého eventu a atraktivita té adventury je rovna Mařeně.
-
Díky za návody, jsou super! vychází to na jedničku, moc se přimlouvám na návod na překvapivý útok s mistrem + normální gen. bez děl :)
edit:
zde jsem našla návod na PÚ s mistrem, funguje skvěle :)
http://prntscr.com/4gbd2d
-
Díky Božská :) ale teď se v práci rozjel takový blázinec, že nemám čas ani stavět pole, natož hrát dobra, jsem rád, že se zvládnu jednou denně přihlásit a aspoň vyslat průzkumáky a otevřít kalendář... cecháče dělám za gemy (pokud není jen zaplať, doplň) ... na dobra není absolutně time...
-
Ahoj, u BB se mi stalo, že věže "a,b,c,d,e,e,f,f" se nechovali jak je psáno v návodu. Když jsem věž označil neukázala se mi zóna odchytu (nebo jak to nazvat) a i když byl gen poblíž tak ho neodchytli jak je psáno v návodu.
Krok 4 a 5 jsem vždy musel dělat 2x, protože gen zničil jen věž na jakou jsem ho poslal (podle návodu) a druhá si ho neodchytla.
V kroce 11, jsem přišel o 100C protože, jsem gena poslal na V6 a "f" si ho měla ochytit ale mě se to tak nestalo, rozmístění genů jsem měl podle návodu.
Byla to jen nějaká dočasná chyba u mě nebo adventuru "upravili"? Stalo se to i někomu dalšímu?
-
Fogl: ano, na BB je chyba. Veze neodchytavaji, takze na ne nemusis posilat generaly (ignoruj je). Dle meho to bude co nevidet opraveno :-)
-
Jak už Gogocp napsal, ale pro jistotu ještě jednou, oficiálně- to že věže neodchytávají je chyba, která bude brzo opravena.
-
-
Ahoj
návod na Seveřany nejde otevřít. Prosím o reupload.
nebo nejde otevřít jenm mě?
Díky