čtu to asi po páté a už to začínám chápat. Jsou to celkem složité úkoly.. No uvidíme, snad to zvládnu ;) díky, je to dobře napsané
Printable View
čtu to asi po páté a už to začínám chápat. Jsou to celkem složité úkoly.. No uvidíme, snad to zvládnu ;) díky, je to dobře napsané
Mám to, stačí postavit víc dřevorubců, to je ono! Jupí!
Mám vyrobit dostatek tyčí z lešení. Je to denní úkol. Jsem lvl32. Poradí mně někdo, jak na to?
Zásobárna - druhá záložka "zdroje" a tam jsou tyče z lešení.
Děkuji za radu.
0/12h efektivita výroby pro tvrdé dřevo, nechápu, když vypnu ty výrobny tak to stejne nemam splněné prosím poraďte
0/12 není vypnout ... ale nejméně být na nule = vyrovnaná výroba a spotřeba ... vyráběj víc než spotřebuješ
dřevo těží dřevař a spotřebovává např. pila nebo dl. luky
Vlado nahaz na dřevorubce borového dřeva talíře s rybama a pokud to nesplní tak hold postav dalsiho a zase obonusuj ... a porád dál (alternativou je ještě upgradnout na další level + bonusy .. (bonus je dočasný efekt výroby rovněž tak bacha .. )
Růžo vzhledem k tomu že sám nepřišel na to co musí vypnout aby toho docíli nebo co ta efektivita vlastně je ... tak způsob něco vypínat a třeba to bude mít vliv je pro něj nedosažitelný (nic proti něčí inteligenci todle je prostě o tom jestli to už máš a bereš nebo ještě čekáš až to přijde). Příjde mi pro ěj daleko efektivnější prostě postavit další ... .... tím víc bude mít matroše a mín mu potom bude docházet a počet licencí které pak budou chybět ho naučí hrát si s efektivitou sám a 1000x víc než kecy nás dvou ...