Od dalsiho patche (planovan na 20 unora) budou horni limity na ukoly zrusene. (Takze to nebude 21-21 ale 21+)
Printable View
Od dalsiho patche (planovan na 20 unora) budou horni limity na ukoly zrusene. (Takze to nebude 21-21 ale 21+)
Zrušil jsem si jednu část hlavního úkolu. Ostatní části už mám splněné a ta jedna zrušená část se mi znovu nenabídla. To už se mi nikdy nevrátí a úkol tak nesplním nikdy? Zrušená část byla pro lvl 23, teď mám lvl 34.
Dobře, nechám se překvapit. Díky, pane :-)
hlavní úkol nejde zrušit !
křížek má jen vedlejší a denní
tak nechápu co se ti povedlo
Když jde o to něco pokazit, tak dokážu zázraky.
Třeba tam mám Dokončete úkol "Milice".
Podmínky:
-Požadovaná úroveň hráče 21-21.
-Dokončený úkol: Výcvik milice.
Úkol výcvik milice mám splněný, ale nesplňuju podmínky pro úroveň, protože mám víc než 21. Tím, že nesplňuju podmínky, se mi úkol nezobrazí a nemůžu ho tak splnit.
Dotaz: je mozne splnit ukol, ktery ma pozadovanou uroven nizsi (napr. Milice - uroven 21-21) nez je moje aktualni? Takhle jsem jich nekolik "preskocil" a chybi mi k uzavreni komplexniho (slozeneho z nekolika podukolu) ukolu.
Pripadne je moznost je odstranit ze seznamu, at tam neprekazi?
Momentálně to není možné splnit, nicméně má to být opraveno v dalším patchi (horní limity budou zrušené).
Už by se to mělo zpravit,nemůžu dát dalši level,když nejde plnit úkoly a to mám vše potřebné ke splnění. Trvá to už dlouho.
Zdravim mam tu dva bugly qesty
1: Milice.. vše mam splněno ale nechce se odevzdat.. to semé i u
2: Jednotky prvního uderu...'
prosim o pomoc popřípadě odbugování
Taky mě nejde Q. MILICE, už jsem na levelu 31 a pořád nic. Ten screen je přesně moje situace.
Myslím, že to bude opraveno po 20.2., jak slibovali..
Já měla zabržděné zase ty malé denní úkoly, kdy se má něco zaplatit.. Bohužel, přišla jsem tak o mince, které mohly být lehce vydělané, ale bohužel scházelo tlačítko k zaplacení, ikdyž jsem měla suroviny na skladě. Můj přítel měl ten samý problém s tím, že se prej několikrát přihlásil a odhlásil a šlo to... Ale mně nikoliv.
A nebyly ty úkoly označené jako čekající? Takové úkoly splnit nejdou, musíš před tím splnit úkol denní, teprve pak budeš moci splnit ten čekající. Jinak udělej screeny a někdo pověřený to s tebou určitě vyřeší.
Dobrý večer, jsem v lelvelu 25 a mám stále zamknutý dílčí úkol "Milice" , nevíte proč není již odemčený, když jsem už pááár vojáčků vycvičil? Děkuji za odpověď.
Mám stejný problem, co mám dělat?
já mam taky tady ten problem s Milice a dalšímy dvěmi.
Je to chyba, o které se ví. Oprava měla být nahozena dneska, ale z technických důvodů to bylo odloženo na příští týden.
Znovu přijdu o mince, mám splněno a nic... Nejkrásnější město v zemi
Tak udělej ty screeny a napiš si na podporu.
zdarec all, mam problem s ukolem jednotky prvniho uderu nejde dokoncit podmienky splňam a ono se proste nic nedeje...pridavam screen..
http://www.upnito.sk/imggal.php?view...2a601cca79c0a1
a co číst ?
hlavní stránka - popis že se pracuje na opravě ... snad 27.2.
na nápovědě řešeno minimálně jednou za den
zde ja také dost popisů a odpovědí :))
když je úkol omezen dole i nahoře levelem, tak to prostě nejde
podobně máš asi i milice nebo ty jsi stihl?
Přestože jsem v 32 levlu , pořád mi nejde splnit úkol z 21 levlu: Dokončete úkol " Milice " a tím asi i úkol z 23 levlu: Dokončete úkol " Taktik ". Myslel jsem, že je to tím, že jsem nestihl v čase splnit dobrodružství Ostrov pirátů. To jsem sice dodělal až teď, ale pořád nic. Nevím si s tím rady. Dokáže někdo poradit, prosím?
Vlákno jsem uzavřel z důvodu, že úkoly už nejsou limitované lvlem - opraveno. Ovšem nastal nový problém, že nejdou splnit úkoly s jiného důvodu. Zde je nové vlákno, kde můžete psát své problémy.