taková podmínka v úkolu napsaná není, ale pokud by byla, lékárničku jsem sehnal až nedávno, žádnou jsem předtím neměl, tak jako tak pokud tam není chyba, nevidím jediný důvod proč by mi tam ten úkol měl zůstávat?
Printable View
Tak co bude? co je tak těžkého na změně a dokončení těhle úkolů shora? 1) překážejí a za 2) už několik měsíců čekáme všichni na odměny... tolik servrových úprav a novinek viz věda atd. a s tim..hle se furt nehejbe
Sem četl v německém change logu na dnešní/zítřejší update že úkoly milice a taktik jsou fixnuté. Takže konečně po půlroční bitvě nějaký programátor porazil buga.
To je od nich báječné, ale aby opravili to neustálé vyskakování jednoho splněného úkolu, to se jim nepovedlo.
Ble.
Úloha Taktik korektně opravena rozhodně není!!! Jen zmizel ze stromu, ale ten vyblbaný úkol vykakuje pořád dál!!!
Nevím kam se obrátit. V nabídce mám cestovatelskou rodinu. Dům starosty ji nebral.chtěl z lvl 2 na lvl.3. Teď má dům starosty lvl 3. Všechno bere jen tu rodinu ne.
Dum starosty neni populacni limit musis postavit rezidence
prosim nejde mi splnit v ukolu bandite -pouzij nahled bitvy!
muze nekdo porradit co stim
ps:jsem malí lvl a mam skym bojovat :-)
syn-666: Milé dítě, když budeš mít připravenou armádu k útoku, zmáčkni takový ty zkřížený meče s otazníčkem a zamiř na libovolný nepřátelský tábor. Ukáže ti to tabulku, kde bude napsáno, jestli ti na tento tábor síly stačí. Toť vše. :-)
Nejdou mi splnit čekající úkoly, vůbec. Úkol splněn, ale nevidí mě to a nereaguje odměna. Už jste to asi řešili, ale nenašla jsem to...
už jsem to našla..denní úkol..
nejde mi splnit NEZAPOMÍNEJ. stále se jeden úkol vypíná na úkor druhého a opačně.neví někdo jak na to?
o co v tom ukolu jde? z tohohle vime kulovy co mas udelat
kobásy a maso
tahle hra mně začíná už docela štvát.neustálé chyby kompenzují nějakou maličkostí aby zacpali hráčům h..(pardon pusy).schází se jim nemalé peníze od hráčů,tak by se teda měli snažit,ale s každým novým upgrade se hra horší a horší.mince které bych dostal za různé zmršené úkoly bych mohl už počítat na tisíce a o levelu už ani nemluvím.jasně zase dostaneme náhubek ve formě košíku.(drahokamy zajist nedají,ty si musíme koupit za peníze nebo počkat do neděle.)
Proč mám jednou tolik základen bez generálů, které jsou absolutně nefunkční a nejdou ani zbourat???
viz http://forum.thesettlersonline.cz/th...Limit-populace, prý se na tom pracuje.
nemůžu splnit úkol, mám prodat 100 tvrdých desek, už jsem jich prodala 5x a stále mám nesplněno, ke je chyba? je to cechovní úkol a tak mi záleží na jeho splnění kvůli ostatním v cechu
Protoč je v cechu, někdy pomůže, když je koupíš.
1/ neda se splnit ukol s lekarnickou, nepouzil jsem ji pri obsazovani ostrova a ted, i kdyz uz jsem ji nekolikrat pouzil na adv, do ukolu se to nezapocetlo.
2/ adamntiova ruda se po presunu z nabidky nezapocitava do zbirek. v praxi po nalezeni cca deseti krystalu mam stav stale 0
mě se ruda započítává, blbá otázka přesunul sis ji z Hvězdy do starosty ? ukládá se tam stejně jako kotle
Mám problémy s vajíčkama, dostala jsem jako všichni 10 vajíček pak jsem splnila úkol a dostala dalších 10, na ostrově jsem posbírala další vajíčka, ale v domě starosty mám jen 20 kusů, Nic jsem neprodala ani nevyměnila. Mimo to kolegové dostávají dobrodružství na vajíčka za splněné úkoly, ale já ne. Kde je chyba?
A nemas je v poste, pripadne ve hvezde?
ne nemám je nikde, prostě zmizely, nebo spíš se nenačetly a dobrodružství na sbírání vajíček taky ne, už jsem se i vypla a znovu přihlásila
27.2.2013 tady upozornil VodnikVavrinec na chybu. "Nové stavební materiály" Je to na stránce 3. Patřím mezi hráče, kteří tuto chybu mají také. Dost mě překvapuje, že vývojáři nejsou schopni za tak dlouoho dobu to opravit. Posíláte jim nějaké hlášky a nebo to mám napsat na podporu?
Díky
předpokládám že jde o tuto chybu - také mi vydržela až do pžehnaného lvl. 50... :)
http://imgup.cz/images/2013/03/01/uhA4f.gif
lepidlo nefunguje čas výroby knihy se nezměnil ani po restartu hry
Ahoj možete mi pomoct ? som level 14 a dokončil som úlohu Šlachetná mysl ale neukáže mi to tam tlačidlo prijať odmenu a už iné misie mi nejdú neviete prečo prosím pomožte :( :confused:
Ahoj, je možné poslat screenshot s knihou úkolů? Jestli to náhodou není čekající.
nejde mi prevziat odmenu za ulohu dokonala produkcia dreva
http://prntscr.com/4ktmu7
Kdy se konecne opravi Taktik a Milice ukoly?
Je krasny, ze se slavi 2 roky serveru, ale ta chyba je tu uz stejne dlouho ... to mluvi samo za sebe ;-(