mám stejný problém
Printable View
mám stejný problém
tak u mě už v pořádku,kde byl problém nevím
Nelze se připojit. Stále jen hlásí, že se nemůže připojit, ať jdu na forum pro další informace. Tak prosím informujte.
Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opetovne pripojit. Jestliže problém pretrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.
Pracujeme na rešení problému.
Nechcete si nechat nic uniknout?
Sledujte nás na webu Twitter a Facebook.
Váš tým The Settlers Online
přihlášený jsem, ale po zmáčknutí "hrát nyní" se objeví
Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opetovne pripojit. Jestliže problém pretrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.
Pracujeme na rešení problému.
Nechcete si nechat nic uniknout?
Sledujte nás na webu Twitter a Facebook.
Váš tým The Settlers Online
používám Firefox, adblock plugin nemám
Do 10:00 je vyhlášena ÚDRŽBA.
ono to trvá už od včerejšího odpoledne,večera
všechny doly budu mít prázdný
Včera večer jsem se v pohodě přihlásil okolo 21h. Jinak se pracuje na novém EVENTU viz http://forum.thesettlers-online.cz/t...?p=368#post368
ty ses včera v pohodě přihlásil ale já ne, tak mi teda někdo poraďte co s tím
Pokud vím, tak problém je HW původu a řeší se. Problém je primárně s odpoledními a večerními hodinami, pravděpodobně není server schopen pojmout hodně hráčů. Mé osobní doporučení je vytrvat, klikat na HRÁT NYNÍ tak dlouho, dokud se to prostě povede (nebo i u přihlášení). Jiný návod v současnosti není. Co však může ještě pomoci, občas vymazat Cache z prohlížeče, jak již několik hráčů může potvrdit.
Podle toho co bylo nahlášeno tak až okolo 11 hodiny.
Přihlášení je velmi "tricky". Většinou nemám s přihlášením problém, mám to hned. Ale včera na mě taky došla řada, a snažil jsem se přihlásit přes 25 minut. Newím na jakým "železe" to frčí, ale jestli to není schopné pojmout nějakých 500 hráčů, tak to už je asi na čase upg - bylo již zníměno v jiném postu.
tak prostě jen klikat, klikat, klikat
Tak jsme se zde zase sešly my závisláci na TSO takže přeji dobré ráno :D
Dobré přeji, jsem zvědav, co nám ježúšek nadělí:)
není na ježíška brzy ? A mikuláš se na nás taky .... takže dostaneme uhlí :-D Radujme se bude čím topit ve slévárnách :-)
Stejný problém :-(
dobré ráno, tak už jsem tu taky :)
dávno je tomu, co jsem takhle blbnul díky hře a už v tom zase lítám:rolleyes:
Ta poslední hodinka je snad nekonečná :p
Proč vždycky uvádí konkrétní čas, od kdy do kdy bude odstávka serveru, když stejně NIKDY to nejsou schopni splnit.... :-(
Už to jede :-)
Tak buď jsem dostal banána a nebo mi to stále nechodí. A vzhledem k tomu , že jsem v životě ban nedostal,tak ani nevím jak to poznat.
Nu každopádně se nedovedu připojit do hry.
Od dopoledních hodin mi to stále píše tuto chybu... Zona serveru selhala ( V této zoně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znovu) Zkouším to celej den a nemůžu se tam zaboha dostat, stalo se mi to po tom co jsem dal ten hnusnej sníh na celou mapu. Kámoš se na mě ani nemůže jít podívat napíše mu to to sáme... co s tím?
Vážení administrátoři. Od rána vás žádám o odblokaci účtu. Nikdo se mnou nekomunikuje. Jsem zablokován a nevím proč ani nevím na jak dlouho. Vaše jednání je více než neseriozní. Utrácím tady své peníze a nikdo mi ani nehodlá oznámit důvody blokace.
TataJura: Jste automaticky zablokovaný z důvodu stornování transakce, jak napsala podpora. Do vyřešení není možné odblokovat účet.
Nelze se přihlásit. Píše to chybu: "Zóna serveru selhala"-"V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znova."
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
udělejte ze mě závisláka a odpojte mě od hry... Už dva dny to samé: "Zóna serveru selhala"-"V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znova." A tak to zkouším znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a znova a pořád nic..... dokonce ani znova ani znova ani znova ani znova ani znova. To vážně musím čekat pátek-pondělí (jestli vůbec se podpora vyjádří) na nějaký feedback? A zrovna přes vánoční akce:(
Hm no priznam se necekal sem ze se na problemy tady nahlizi s naprostou lhostejnosti.... clovek ma problem s Vasim produktem (produkt btw je 24/7 - coz by melo v normalnim svete znamenat i podporu 24/7)a 24 hodin se k tomu nikdo ani nevyjadri.... pecka! Si pripadam jak na navsteve v nemocnici ffs!
jsem jedinej, komu se nejde přihlásit nebo tam je někdo prostě chyba ?
Na technické problémy s hrou bych doporučil technickou podporu, ta prý ráda pomůže, od pondělí do pátku, 11-19, přes kontaktní formulář.
Nevim jak kolem poledne/odpoledne, ale já poslední dobou žádný závažný problemy s přihlášením neměl, ve hře je dost lidí a nikdo si nijak nestěžuje. Někomu to prý blokoval v prohlížeči adblock.
co je adblock, kde ho najdu ? případně zruším ?
Tak pokud nevíš co je adblock, určitě ho nemáš. Mě hra nejde od pátku 19:30, takže počítám s tím že to snad podpora vyřeší někdy brzo v pondělí.
opětovné problémy spřihlašováním způsobují nemožnost hrát souvisle hru a o úkolech ani nemluvě teď mám rozehraný ostrov pirátů ale díky systému ho nedohraju protože mi uplyne čas, asi zase bez povšimnutí zodpovědných
Taky mam ted problém s přihlášením, no je to stále BETA tak doufam že je to jen chvilkový výpadek.
Opět zase nejede .... po kliknutí na HRÁT NYNÍ se mi načte pouze Připojení selhalo ...
Tak si říkám jestli neinstalujou ten path na Konec světa, to je taky možný :-D