-
Zdravím,
jak ses ptal na návody, tak není špatná tato stránka:
http://www.s460869484.online.de/
pro každé dobrodružství je tam celkem dost různých návodů návodů.
Co se týče armády v dobrodružství, tak pokud nejsou vyloženě potřeba vojáci na blokování (používáte třeba jen blok pomocí jednoho rekruta), tak ze začátku je ekonomicky levnější postavit milici (5% v přesnost nedělá v podstatě žádný rozdíl ve ztrátách), pokud jsou potřeba vojáci na blokování, tak v některých případech můžete zkombinovat vojáky a milici (záleží na táboru).
-
map je po serverech spousta ... např. i v simulátoru je odkaz na taktické mapy :)
milice je ekonomicky výhodnější než rekrut?
můžeš to nějak rozvinout a popsat jak si to myslel ... dík
-
no značení je rekrut, milice voják, milice je výhodnější než voják (voják se nerovná rekrut)
-
Tak jsem přidal pár dobrodružství a přidám i další dobrodružství...
kde jsem si teda vylámal zoubky.... občas.... předpokládám, že pojedu spíš bez bloků.... nevím.... velké ztráty.... však uvidíte sami... :)
S pozdravem,
Xantus, Czech Parade
-
Skvělá práce pro začínající, osobně bych ti doporučil se hodit odkaz nebo návod na simulátor.... Dá se občas najít jiné uspořádání jednotek vyhovující tvé produkci než je v návodech
-
Připravil jsem si pro Vás další 2 videa a to dobrodružství Bohatým brát a Staří přátelé... obzvlášť to druhé erm... no podívejte se sami.. :D
S pozdravem,
[BIA] Xantus, Czech Parade Team
-
Máme tu nové video - Začínáme hrát TSO | [Návod] pro nováčky
-
Seveřani a Ostrov pirátů :o) bloky fungují
-
Mááááme tu soutěž!!!! Viz první strana!