Taky se od včerejšího večera nemůžu připojit...
Printable View
Taky se od včerejšího večera nemůžu připojit...
Taky mi to nejede od cca nedělních 20h snad konečně až po dnešní údržbě mezi 8-9h. 1,5 v pr... To se jim moc nepovedlo.
Také se od neděle nemohu dostat do hry.
Je zvláštní, že se Vám nejde dostat na ostrov jako takový, jako kdyby ty účty vůbec nebyly. Na ostatní se kouknu, ale povětšině co tu píšete a mám Vás v přátelích, na Váš ostrov se prostě nedostanu podívat.....
Chce to napsat i na anglický forum, tady se tomu nikdo věnovat nebude vzhledem k přechodu od ubisoftu kdy jasně řekli že budou držet jen německý a anglický stránky. Navíc nás maj vzhledem k tomu že eště neproběhla migrace hodně dole v prioritách.
Ahoj taky se nemohu par dni dostat do hry přihlásim se ale jak dam Hrát nyní a začne načítat ostrov tak zničeho nic napíše problém připojeni se servrem psal jsem i email na tso-support@cipsoft.com a dostal jsem jen potvrzeni ze jim to přislo a ze jim nemam dal odpovídat dokud nedostanu odpověd
Dál odpovídat na mail, ale na officiálně podporovaný forum to podle mě má smysl dál psát, čím víc lidí si bude stěžovat tím větší šance že se tomu budou prioritně věnovat a dostanem kompenzaci.
Ahoj - nefunguje. Oprava nepomohla. 4.11.25 o 11:13 hod.
Já psala i na podporu na mail...