-
Nexal dneska jsem to zkoušela sundat někomu golema, ano jde to ale....musí mu to napsat úkol splněn a musí převzít odměnu což je teď 30 dýní na posledním Golemovi v pořadí 3tím tuším, pokud se tak nestane, potom absence Golema není sundání vinou přítele, ale chybou ve hře
-
Dneska mi mezi 13-14h dorazil taky nový úkol,otevřu ho hned po obdržení a bylo tam porazte golema,ale jak když nedorazil golem a jak to tady čtu,tak to vypadá,že už asi ani nedorazí,protože se 48 hodin zřejmě počítá od poražení.Nu a jelikož není co porazit,tak je úkol nesplnitelný.Povedený event.
-
Tak se mohu zařadit do veliké řady jedno golemových jak vidím, jediné co mi na tom potěšilo je to, že v tom nejsem sama, ovšem útěcha je to opravdu malá
-
Dobrý večer, tak já porazil golemy dva.... třetí NEDORAZIL.....
Napsal jsem na podporu, odpověď čekám, budu o vývoji zde informovat.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
skoro obratem reakce na ticket:
Ahoj Kanimo,
Děkuji za kontaktování se s zákaznickým centrem hry The Settlers Online CZ.
Zpráva byla přijata, a brzy se s Váma budeme kontaktovat.
Pokud chcete přidat nějaké informace, odpovězte prosím na tento e-mail.Díky tomu budeme moci reagovat rychleji.
Naše pracovní doba je od 09:00 - 18:00 GMT od pondělí do pátku.
Obsah Vaší zprávy:
-----------------------------------------------
Dobrý den,
chci se zeptat a oznámit chybu ve hře - dostal jsem další úkol na golema
- 3tího, ale golem na ostrově není...???
Díky a prima den R
-
Ahoj, jsem na tom stejně, dva přišli, třetí nedorazil a nikdo ze sousedů ho nezničil
-
u mě to samé. Zabil jsem golema 2x a potřetí už nepřišel :-( asi se lekl
-
U mňa sa tiež Golém neobjavil a 48 hodín je už v ťahu.Asi si ho budem musieť vyrobiť z modelíny. Pritom úloha mi nabehla.
-
taky nemám golema a hodně mě to štve
dostala jsem jen toho prvního :o(((
-
tak od pátku kdy mi byl po stížnostech na Podpoře doručen Golem číslo 2 se situace opakuje, úkol přišel a Golem číslo 3 zase nikoliv, takže...jdeme psát na Podporu :-)))
-
kde najdu ten formulář, abych napsala problém s golemem?