písala som im aj cez FB,a nič ! žeby štrajk ?!? :-))))
Printable View
písala som im aj cez FB,a nič ! žeby štrajk ?!? :-))))
stále nic, již od 8:00 se nemohu přihlásit, to tam budou popadaný doly atd., jsem zvědav jestli bude nějaká kompenzace. Zatím mi přišlo že to berou na vědomí a dále nic, tak asi ukončíme tuto hru a bude to. Počkám ještě do večera.
Některé (lehce pod 1%) zóny jsou stále uzamčené. Když budu mít víc info, tak bude na webu+tady a fóru.
Stále nejde
tak to nás to asi teda hraje hodně když je tu tolik lidí v tom jednom procentu :D
tak tohle vidím jako největší provokaci a uražku ze strany settlers a spol.. co muže být! větší debilovinu sem neviděl..... nejen že nikdo neví co se děje ale nehodlají stím nic dělat..... to budou muset hodně žehlit, aby nestratili hrače že udržba do 8:30 rano :D to byl vtip? jestli jo tak se nesměju! doufam že alespon když je odstavnej server tak tam nebezi cas jinak to bude zas strat a strat kdo to zaplatí nikdo :D proste na ..................
to Migelito --> Na hl. stránce je psáno, že na tom pracují. co víc by jsi rád věděl? Hold technika zklamala a už z minula by jsi mohl vědět ze kompenzace byly za tyhle "seky" :) A navíc je to jen hra přece :)
njn bohuzel od minula nic nwm vzdy mi to dobre vychazelo ze sem byl v praci nebo tak :D ale ted..... stve me mel sem naplanovane obchody a rozbehlou vyrobu a to zas vse bude zastavene a rozdrbane jako vzdy... :( ale nejvic me stve ze lzou s casama vzdy se dava rezerva aby se to stihlo ne tito lidi sou asi neadrtalci a jestlize pises ze je to pokazde tak buh jim pomoc :D nastesti mam co delat ale skoda no docela me to nastvalo ikdyz mas pravdu je to jen hra :D ale to je vlastne celej zivot :D
já se taky těšil, že si poupravím osadu otroků :D U nás od rána prší, tak sem si vzal i dovolenou, že si zahraji. Bohužel sem se musel spokojin se starými dobrými Settlers III. :D A s časama určitě nelžou. Nepředpokládali, že se něco vy*ere :) Ber to tak jako by ti nejel net :D to já počítač vypínám :D Ted jen doufat, že do večera to bude OK.
Doufam Archiariane taky :) nemuzu se tam dostat.Ja si pockam,ale aspon kdybych si mohla geology poslat hledat dalsi doly na železnou rudu :(