-
dnes ani napad to tak za týden :D doufam ze to odškodné bude stat za to protože toto je opravdu neslýchané když už tak řeknou dobře dnes to nepojede projistotu tam daji rezervu a kdyz tak to pusti dřív ale říci do 8 rano to bude a je 16:15 a furt nic :D ani slovo tak to gw... :D :D :D :D
-
Tak je tady další odstávka - že by výměna techniků? :)
-
už 4 hodiny klikám na OK a stále nic.
-
už je to jasný bude koec světa;););););););););););););););););););););):D :D:D:D:D:D:D:D:D:D
-
-
hmm, koukam ze se z betatestingu preslo na alfabuging. je od vas opravdu hezke, ze se prodlouzi cas na dobrodruzstvi o 2h, uprimne je mi to upr, spis by mne zajimalo, proc o odstavce neprobehla informace ve hre. jen prudkej inteligent si muze myslet, ze kdyz clovek v jednom okne hraje, v druhym si pravidelne aktualizuje uvodni stranku, aby se dozvedel, ze se vypne srvr
-
Odhad je 1 hodina, tj 17:30.
-
už to jede , pozdě ale přece :-)
-
Přihlásit se už jde, ale problém s překročeným limitem populace a nějakými cizími generály stále přetrvává... Aspon, že ty lesy už jsou zase zpět...
-
No už to jede,ale stromy pryč,populace úplně šílená,nějaký třetí generál na ostrově. To mám vařit kafe pro něj nebo co to je? A kdo vysází stromy a co ta populace? To už bylo lepší když to nejelo :D :D