ono jde spis o to jestli by sjme meli zacinat od zacatku tak jestli nam vrati zakoupene diamanty
Printable View
ono jde spis o to jestli by sjme meli zacinat od zacatku tak jestli nam vrati zakoupene diamanty
Vlákno jsem promazal z důvodu odbočení od tématu.
Na problému s přihlášením se pracuje.
P.S.: držte se tématu.
existuje odhad predpokladaneho spustenia?
nespamuj btw.. to je zas otazka :) schvalne 1min - 3hod? jak to tady asi muzou vedet :)
Nema nekdo primy odkaz na nejake stranky, kde aktualizuji info ohledne reseni problemu?
zkus FB .. tam psal Kahsi, treba to tam uvidis rychleji nez tu :)
mno podle meho selskeho rozumu, login a prihlasení funguje, jen se k tomu nechtej nabalit textury ze hry :)
zkus si položit otázku. Máš v práci jakýkoli problém a řešíš ho(musíš ho vyřešit co nejdřív), máš čas u toho ještě se zdržovat psaním někam kdy a cos právě udělal?
Dnes 26.4.13 se nedá více než dvě hodiny připojit. Server je neustále zaneprázdněný.
Kahsi pise, ze je mimoradna odstavka. Spadl server.
Ten samý problém
Hoj všichni, tak se od rána pokoušim připojit a nic... Dnes poprvé mi přišlo info o přihlašovací frontě a abych řek pravdu hrůzou se mi zježily všechny chlupy. Pro ukázku přikládám Printscr
http://prntscr.com/127h05
Elldin
neboj, uz se na tom maka :)
každopádně to vypadá, že problém je jen na "CZ" serveru. Ostatní, na kterých hraji, běží.
jenze nekterym jede rovnou login vis? napr mne :) ja hlavni stranku ani nevidim
jj, moje řeč :D
No už to trvá nějak dlouho, jestli by nebylo lepší provést obnovu dat ze zálohy :-)
ted jsme prisla a mam stejny problem,fronta prihlasovani hlasi ze jsem 712 ze 759 a porad se meni cas :-/ ale nahoru
Ahoj, pořád to nejde - neví někdo, kdy to půjde? 757 řada a neklesá to.
jojo sorry kluci ty viktory jsem chtel dojet rano ale... :-)
Tož sem si parádně dneska zahrál a jdu do roboty:-/ Ale aspoň sem si na sluníčku vypil frapé a pak si ještě skočil pro nanuka,početl knížku a dal dobrej oběd.
Takže mi vlastně až tak moc nescházela. Jinak zdravím Elldin a RK :-)
Jsem asi ohromně nedočkavá, ale nešlo by sem přidat nějaké nové info od BB?
Využívám sice hezkého počasí, ale taky bych si chtěla zahrát ;)
no pokud mi něco nejde, tak to zkusím od začátku ... tedy od přihlášení
... a taky se podívám na fórum - není nahlášena chyba = napíšu, je nahlášena = přečtu a čekám - a nedělám vlny :)
pokud si nechám ve FF najíždět rovnou bez loginu, tak mi připadá, že to načítá pomaleji než když začnu od hlavní stránky (kde jsem také přihlášen) a dám Hrát nyní.
To se docela mate ze vyuzivate hezkeho pocasi ja sedim od rana na prednasce a nemuzu si ani zahrat :( to je docela smula :D
Je už vyřešení v dohlednu?
som zvedavy kolko zlatych bani a dobrodruzstiev padne XD
Mírně o tom pochybuji... aktuálně 268 ze 775 a zbývá hodina... Na to, že před hodinou zbývalo půl hodiny je to celkem pokrok.Akorát by mne zajímalo, zda to stále nejde nikomu, nebo jestli teď už je jen přetížené přihlašování (jako bývalo na test serveru) a ti co se začali snažit přihlásit dříve už dávno hrají.
stále jsem ve frontě...?
treba to brat pozitivne: aspon budu zase nejake odmeny :D