tak napiš MĚNIT A NE PRODAT :) ... pak bys nedostal tuhle radu o trhu
pokud se ti nevejde malé okno "měnit", tak se ti nevejdou ani další okna ... to ti nevadí?
další rada, kterou asi víš ... skryj si lištu Windows, získáš další proužek :)
Printable View
Ostatní okna se zobrazují poměrně nahoře, nebo jdou posouvat. To okno, kde se vybírá zboží, posouvat nejde a na malé obrazovce vyskakuje docela nízko
Ahojka ,tak jsem se propracoval konečně až k tomu, že jsem postavil za draho mincovnu zlatých mincí. Jaké však bylo moje rozčarování a myslím ,že nejsem sám, když ze 4 zlatých cihliček vyprodukuje pouhou 1 minci. Myslím ,že by se slušelo dát tam nejméně v poměru 1:1, nejlépe z jedné cihličky 10 mincí :-).
Ono jde spíš o to, jak pracuješ se zlatou výrobou. Tvá myšlenka je nedomyšlená a je jasné, že nevíš jak se věci mají.
Myslím, že mincovna, potažmo zlatá výroba funguje velmi dobře. Problém je spíš v tom, že většina lidí nechápe jak se zlatem pracovat.
Pokud nepoužíváš žádný boost, tak z jednoho zlatého dolu, vyrobíš 37,5 zlaté mince.
Pokud používáš 2x boost, tak už je to 300 mincí.
Pokud používáš 3x boost, na celý řetěz, tak je to přes 1012,5 mince.
Tvá myšlenka by způsobila to, že bys 1 dolu dokázal vyrobit 13500 mincí. Jistě chápeš, kam by to vedlo.
Cech Obchod
Nebylo by možné v Cech obchodu nakoupit za Cechovní mince lepšího Průzkumníka nebo Generála
Bonusy
Bylo by možné bonusy dát dva za sebe, druhý jako čekající? Nebo ten končící zrušit? Děkuji
Zdravím. Mohlo by být u ikon přátel poznat, u kterého je cechu, pokud je někde členem.
Pokud použiješ 2x boost, je to 37,5 x 2 x 2 x 2
2x na důl = 600 zlaté rudy
2x na výrobce zlata = 600 zlatých cihel
2x na mincovnu = 300 mincí
Myslím, že by všichni ocenili, kdyby se při upgradu budovy dalo na ni kliknout a objevil se vpravo nahoře zbývající čas, tak jak tomu bývá při použití bonusu. Kdo to má furt přepočítávat přes ty procenta a dobu levelování...
Ahoj mel bych navrh na prodlouzeni doby trvani kosiku ze 6 hodin na 8,pokud vam ho nahodi pritel,bylo by to 12 hodin,takze by pri rannim a vecernim nahozu byl pokryty cely den.
Proč když dám do placu nabídku na prodej, tak mi to při realizaci samo přidá nové zboží do skladu, ale když udělám nabídku příteli, tak po jeho schválení ještě musím odklepnout výměnu? Takhle mi visí zboží v poště, a řemeslníci se flákají...
Mélo by to být stejné jako v obchodě.
Ahoj pokut to vůbec někdo čte a může předat dál programátorům
Ahoj nemohlo by být v Cechu nějaký mód dovolený pro studující, pracující na služebkách, nemocné, atd. aby neblokovali po dobu jejich nepřítomnosti ostatní hráče?
Jedná se o to pokud se cech aktivuje třeba 66 z 90 a poté nějací členové vypadnou cca 30 nezůstane to viset?
Zdravím vespolek .
Tato hra se mi zdá trochu nedořešená a strašně drahá na peněženky hráčů . Je tu skoro úplná nemožnost tuto hru hrát jen zdarma protože za pár dnů zjistíte že nemůžete nic vylepšit a postavit . Něco jako doplňování dolů , rozšiřování kapacit skladů , optimalizace výroby je tu zhola nemožné , navíc je tu odkázán jen na několik stavebních míst - další se dají dokoupit - zas za peníze . Hrál sem Settlery už od jejich prvních vydání až po ty poslední , čekal sem že tu najdu neco podobného ale je to tu jenom útok na peněženku . Vím že se najde plno lidí kteří si bezhlavě a za dost peněz pořídí cokoliv ale v součtu nemajů vůbec páru kolik tisíc do hry narvou .
A navíc třeba tady na foru je to jenom samá američtina , českého nadpisu a kolonek se tu nikdo asi nedočká . Když se to hraje tady v česku mělo by to byt přeložené do češtiny komletně . Všeci americky neumíja a pak je těžko zjistitelné co kde a jak .
Asi se vrátím ke klasice na CD .
Doufám že to tu nejaký admin horlivec nesmaže .
Měl bych dotaz nešlo by v zásobárně a v kasárnách udělat možnost přehazovat jednotlivé nabídky jako je to ve stavební řadě?
Nebyla by nějaká možnost postavit ještě jednu zásobárnu nebo kasárny?
Quote:
Originally Posted by machomet
Jednoduchá reakce: Opravdu si myslíš, že tohle všechno někdo bude dělat zadarmo?
Dá se to hrát bez peněz a to docela dobře, akorát člověk nemá úplně všechno (ale není toho zas tolik). Jsem na 36lvl, zatím jsem utratil jen 650 diamantů za +10 stavebních povolení. Diamanty jsem našetřil, nikoliv koupil.
Hra je ve fázi beta. Víš co to znamená? Pokud ano, tak to chápeš, pokud ne, tak si to najdi a pochopíš spoustu věcí, třeba i tu "američtinu".
A uvědom si, že i za tu klasiku na CD jsi něco zaplatil, pokud jsi jí neukradl.
ja si dokonce myslim (snad mi za to nedaji ban :D ), ze bez penez je to zabavnejsi, protoze si musis vsechno vydrit (ale ne az tak tezce) a nespadne ti nic do klina.
Predpokladam, ze tvoje frustrace prameni prave ze vzpominky na originalni settlery. Tahle hra je urcena na mesice, ne hodiny, proto nemuzes mit vsechno hned. A narozdil od Hanze jsem neutratil ani ty nasetrene diamanty, a da se to hrat krasne...
jj dik vsechno to mam spis sem myslel ze si to aspon precte nakej admin a udela stim neco protoze takhle to rozhodne hrat nejde.. okna budov se zobrazuji moc nahore a nejdou zavrit pokud neskryjes listu pratel a v ty nabidce MěNIT kdyz kliknu na vyber tak uz s tim fakt nic neudelam at skrejvam kterou listu chci.. Kdyz uz chtej vod lidi 100,- za 500 diamatu tak si snad vobcas muzou precist forum a naky navrhy na zmeny a neco s tim udelat. pripominam jenom ze mam max zobrazeni 1024x600 a nechci si sebou tahat LCD nebo tak neco.
pokud chceš, aby se tím někdo zabýval, tak to dej na podporu přes jejich formulář
a pokud sem na fórum, tak asi do chyb - pokud jsi přesvědčen, že je to chyba
těch 600 je málo ... bohužel to tak vyráběj :(
Mohla by být nějaká akce na diamanty za real prachy, neplánujete něco ? :)
těch akcí je ... říká se jim šťastná hodina ... sleva na všechny nákupy (nebo lépe navýšení diamantu za stejnou cenu)
co si pod tím představuješ ty?
je někde možnost vědět kdy to je nebo je to jen pro vyvolené ?
Přijde ti oznámení do hry.
Nemohlo by se na domovském ostrově objevit cca každý 8-10 den od 30lvl nějaký lehce porazitelný bandita aniž by zabral jakékoliv území něco jako "pašerácké doupě", mám totiž úkol zbavit se bandity na domovském ostrově, ale už tam žádného nemám tak úkol nemohu splnit. :D
Problémy s Geologem, kdy se vracel s prázdnou, nebo za špatný čas. Proč ,když už mám omezený počet ložisek, se prostě to ložisko nezavře a geolog tam nejde vyslat, proč musim čekat 4 hodiny na to aby mi řekl, že mám omezený počet ložisek nechápu.
Trochu mi přijde přehnané 10 500 cech. mencí za 1 stavební povolení, když denně (když se zadaří) za cechovní úkoly dostáváme cca 40-50 cech. mincí.. to není féér..
Vím, že je to zase zaměřené na reálné peněženky hráčů, ale když už, tak by mohly tedy alespoň fungovat věci, které se měsíc dopředu slibují a ještě o týden posouvají a pak z toho vyjde to samé, akorát v bledě modrým (mám na myslí úkol milice a taktik...).
A kde je těch slibovanejch 100 cech. mincí?? abych si je mohla dát do prasátka, které šetřím na to jedno jediné stavební povolení :)))
Ono to ale není stavební povolení, ale jedno místo do stavební fronty...místo 3 tak 4.
Ahojky, super, konečně můžu dodělat úkol milice z lvl 21, díky opravě. bohužel už na ostrově nemám žádný tábor banditů. Co s tím? Co dál? Bobunka
aha, no ještě k tomu..:)))
Škoda že neproběhla úprava toho nač každý čekal nejvíce - kontrola kdo splnil nebo nesplnil úkol. Včera jsem si říkal že nakoupím doplnění mramoru a neudělal jsem to..budu toho litovat hoodně dlouho. S ohledem na to že mramor je potřebný a zásoba v dolu "chudá" naopak kámen téměř k ničemu a zásoba bohatá považuji výměnu doplnění mramoru za kamennou krychly (kterou snad ani nikdo nekoupí) za další špatný krok. Škoda na tento uprage jsem se hodně těšil a čekal 100% zlepšení toho co nás nejvíce trápí a nakonec 50/50.
edit: tak po důkladnějším prozkoumání musím změnit hodnocení - tento uprage je totální propadák, osobně jse nenašel nic co by bylo přínosem
Dobrý den,
vylepšený management cechu se zatím plánuje, v daleké buducnosti.
BB_Kahsi
To je která pětiletka ? tato, nebo až ta další ? Pokud chcete udržet hráče ve hře tak s tím něco dělejte. Jak jinak má vůdce cechu kontrolovat aktivitu a plnění úkolů ? Možná máte cenu za nejlepší MMO nebo co to bylo, ale taky máte cenu za nejpomalejší bugfixy a rozvoj features. Čtvrt roku čekat na jednoduchý bugfix zaseklých questů s tím že se to stejně neudělalo celé, a zase budeme čtvrt roku čekat na další, to opravdu nesvědčí o ničem pozitivním.
Dávám ke zvážení zavést pravidlo, aby úkoly na nákup nebo prodej ignorovaly osoby, se kterými se člověk přátelí nebo se kterými je v cechu, jinak to běžně dopadá tak, že úkol prodat za 400 zlatých jeden řekne mám 200zl, pošlu ti je, ty mi je je pošli zpátky a otočíme to dvakrát. Prodáno 400 zlatých, quest splněn. Přijde mi to takové trochu trapné.
Práce s aplikovatelnými bonusy - chtělo by to možnost vrstvení, nebo rozdělení - vadí mi, že když vyprodukuji 25 talířů ryb, tak mám 25 talířů, a když vyprodukuji podruhé 25 talířů, tak mám 2x 25 talířů, ale nemohu je hodit na sebe a mít 50 talířů, kde by zabíraly méně místa. Nebo obráceně, když mám 25 talířů, a chci někomu dát jen 10, abych mohl talíře rozdělit na 10 a 15, a dát mu těch 10. Hráli jste někdy Heroes of MaM III? Aby to fungovalo stejně, jako když tam se pohybuje nestvůrami mezi 7mi sloty hrdiny a 7mi sloty ve městě.
I k výměně potřebuje obchodní kancelář a je to obchod ... sice výhodný (na otočku), ale obchod. Rychlý a bez ztrát, které sebou nese trh.
Od toho přátelé a cech je - pomáhat si.
Když se ti to nelíbí, tak obchoduj jen na trhu ... ať se necítíš trapně. :)
tohle je TSO ... je to udělané jinak, pokud chceš dát 10 talířů, tak udělej jen 10 talířů nebo těch 15 použij.
Když někomu dávám 10 talířů, tak mu je i položím - je to výhodnější :)
Spíš mi vadí, že když mám bonusy, které jsou po jednom - košík, křídla .... a mám jich víc a chci je poslat, aby mi 10 někdo mohl položit, tak je musím poslat 10x a ne jen jednou 10 :)