Napiš o co přesně v tom úkolu jde, co máš udělat, kde je zádrhel, atd. Těžko se radí, když nevíme co vlastně ti nejde.
Printable View
Napiš o co přesně v tom úkolu jde, co máš udělat, kde je zádrhel, atd. Těžko se radí, když nevíme co vlastně ti nejde.
jak mam splnit ukol ktery sem měl splnit v 24 urovni a ja mam 30 a je zamčenej
Momentálně nijak, tohle je chyba, která bude opravena (horní limity budou zrušené) v dalším patchi, který by měl být nahozen 20. února.
ahoj asi budu za nejvetsího tupce ale prosím vás jak se premistujou stavby?
Klikni na nabídku budov, poslední záložka panel nástrojů a tam klikni na úplně ten poslední obrázek s názvem přesunout budovu. Pak klikni na danou budovu, kterou chceš přesunou, vyber si čím chceš ten přesun zaplatit (suroviny, diamanty) a umísti ji na nové místo.
mam ukol porazit tabor s 50 nebo vice domobranci co je to za typ vojaka? v kasarne domobrana neni...
milice ... překlad se trochu nepovedl
Zdravim,nevím jak mám splnit ukol Hledání nastroju...sem na tom docela zamrzl a dal nevim.
Předem dik za odpověd
pokud si myslíš, že si každý pamatuje co je v úkolu podle názvu, tak se pleteš :)
nejlepší je použít chat nápověda přímo ve hře, ale popiš o co se v úkolu jedná.
Nástroje můžeš vyrábět - je na to budova
Nástroje můžeš koupit na trhu
Nástroje můžeš vyrobit v zásobárně
Nástroje můžeš koupit u kupce
něco z tohodle po tobě ten úkol bude chtít .. asi ... přečti si ho
Ahoj, splnila jsem dobrodružství lebka, kde byly slibované body za podúkoly. Hvězdička s body sice vždy vylétla nahoru k ukazateli, ale žádné body se mi nenačetli jenom body za splnění dobrodružství, které přišly ve zprávě. Co s tím?
aveola kolik jsi dostala zkusenosti za splneni?
Těch 3320 bodů do odměny ve zprávě. Seff psal, že by k tomu měly být ještě 2100 za podúkoly.
Ahoj, prosím o info jak funguje Recyklační továrna. Díky předem
ve hře je nápověda ... tam tyhle jednoduché dotazy víš za chvilku
je to výrobna uhlí bez vstupu surovin
Ahoj, potřebovala bych pomoci s úkolem Obchad.
Měla bych v něm zaprvé udělat: a) Při obchodu s ostatními hráči nakupe aspoň tento počet surovin 10
b)Při obchodování s ostatními hříči prodejte prodejte aspoň tento počet surovin.
Už jsme na tomto Q zaselá 2 dny a nevím co s ním.
Budu ráda, kdyby mi někdo pomohl.
na trh a prodej a nakup ... pokud nemáš nic zobrazené, tak stiskni v obchodě tu zelenou šipku nebo dej vlastní nabídku 10 něčeho za 10 něčeho
nebo s přítelem vyměň (s přítelem po 24 hodinách co ho máš)
kde si se zasekla ... napiš zprávu do hry
ahoj mam problem s ukolem vyrobte dost osamocených mramor bloků abyste ziskali 50 mramorů diik
Mramor můžeš vyrobit z kamenů a to v Zásobárně - když na ni klikneš, otevře se ti okno, tam v dolní liště najdeš Zdroje a pak si vybereš obrázek s kusem mramoru a zadáš příkaz. Jakmile bude mramor vyroben, úkol bude splněn (ten kus mramoru následně najdeš v Nabídce a když ho použiješ na dům starosty, přidá se ti zásob.
ahoj potřebuju pomoc s úkolem: Pokročilé stavební materiály1,nevím jak to mám udělat
Napiš sem přesné zadání úkolu a s čím konkrétně si nevíš rady. My si většinou nepamatujeme úkoly podle názvů, nevíme co se v kterém mělo udělat, tak ti takto těžko poradíme :)
Novým trendem je stavět budovy z tvrdého dřeva a mramoru. Pokud chceme držet krok, měli bychom budovy vylepšit...budovy jsem vylepšila,ale úkol zůstal
Jak mám zajistit,aby byl produkční čas měděného dolu 3 minuty a 40 sekund nebo méně?
Posuň k němu blíže sklad.
dobrý večer, potřebovala bych poradit s úkolem další nápověda: otevřete "klávesové zkratky,, v archivu oken nápovědy
moc děkuji
pod svým avatarem si rozklikni archiv a vyber tam " klávesové zkratky"
ahoj, dají se nějak vrátit vedlejší úkolynedopatřením smazané ?
zdravím, nevím si rady s úkolem "Otázka stylu" kdy úkol vyžaduje produkci zlata alespoň 1200/12h, to se bere čistě produkce zlatých cihel? Tzn. minimálne dvě slévárny 5lvl pod 3x buffem?
Tak nějak. Ale vydrž, němci už brečí na jejich forech, určo se to změní :-))))
vychází to na 1x lvl 4 a 1x lvl 3 pod 3bufem,což není tak zlé.
takže ne nadarmo jsme nedávno dostali košíky, chtěj je zase zpět :-D
k odemčení úkolu "trénink pro povolání" - "mistrovství" potřebuji splnit "řemeslnictví" ( mám splněno ) a "zlatý standard", ten nemůžu najít! příjde až s vyšším lvl? jsem lvl 38
Ten přijde až později, na větší úrovni, stačí čekat.
Zdravím,rád bych se dozvěděl,zda u úvodního sběratelského úkolu "Sebrat vše" jsou opravdu ihned všechny předměty na mapě.... já jich našel 14 z 15 celkem bez problému ... projížděl jsem několikrát systematicky ostrov vertikálně i horizontálně na 107cm TV,při největším zvětšení,s kurzorem jsem prošmejdil vše snad 50x,ten poslední prostě nemohu najít.Začínám se domnívat,že by mohlo jít o bug,navíc se neobjevují další předměty (po 3,5hod),tak nevím,zda to není podmíněno dokončením onoho questu.Děkuji za objasnění...
EDIT - tak opravdu,po 4 hodinách se mi objevil strašák a splněno....škoda toho překladu.Já bych tento nový prvek zase tolik nehanil (na chatu to celkem vře),je to zpestření,ovšem ten quest jsem opravdu pochopil tak,že tam budou všechny už od počátku....
mám stejný problém od 6 od rána hledám poslední předmět a zbytečně
Myslím, že opravdu zbytečně, protože oni se obnovují postupně. Je to zmatečný překlad. Myslím to "posbírejte všechny", to evokuje domněnku že tam jsou na mapě všechny současně Spíš by tam mělo být pouze posbírejte...
....když už to překládají cizinci,mohli by najmout na vedlejšák na korektury nějakého průměrně vzdělaného čecha (stačilo by SŠ studenta),těch textů zase tolik není.....já to hledal skoro dvě hodiny a zbytečně... :(