Ano, to jsem byl já. A za svým rozhodnutím si stojím.
Printable View
dne 29.3.2013 jsem byl zabanován MOD_Zeus na 60min.
údajný důvod byl spamování !
Avšak podle pravidel se píše, že za spam se považuje opakující se příspěvek či podobný v intervalu kratším než je 5 minut.
O tomto pravidle jsem informován a proto si na něj dávám pozor, dával jsem na globální chat každých 6 minut stejný příspěvek a přesto jsem byl zabanovám !!!
rád bych žádal o nápravu, avšak 60 minut uteče jako voda a pochybuji že na mě nějaký mod či jiná pověřená osoba bude reagovat rychleji, proto bych si chtěl pouze stěžovat na zneužití pravomoci MOD_Zeus
prosím o reakci a omluvu přímo MOD_Zeus !!!!
Děkuji Wejlik: Zmatený:
Ano byl jsem téže zasažen chybným úsudkem tady pana MOD_Zeus.
byl jsem též u toho, pánové ruku na srdce.... byli jste otravní
naštěstí si vás dovedu odfiltrovat, takže jsem o to potěšení, že jste byli zchlazeni přišel...
naprosto souhlasím, avšak to že je někdo otravný neznamená, že porušuje pravidla...
když to někoho otravuje, tak si nás má odfiltrovat přesně tak, jak jsi to učinil ty ( když to někdo neumí - neznalost neomlouvá )
čili stále trvám na svém tvrzení zneužití pravomoci MOD_Zeus a žádám omluvu
Na forum moc nepisu, ale tohle mi proste neda spat.. Ja u toho taky byla a musim rict, ze to bylo pekne otravny... Dobry cech si nemusi hledat lidi tak, ze tam hazi post, ktery vytlaci vsechny prispevky a jeste kazdych 6 minut! Do ignore lidi nedavam, takze to neni neznalost a s tim co Zeus udelal jen a jen souhlasim... P.S.: neni to obrana MODu..
pravděpodobně se budu opakovat
souhlasím s tím, že to bylo otravné, ale to není důvod na zabanování chatu....
mimochodem, v jakém cechu jsi ty, že tvrdíš že dobrý cech si nemusí dělat reklamu ? to slyším opravdu poprvé, většina cechů to dělá přesně tak jak to dělám já, až na to že nemají tak dlouhý náborový post....
stále trvám na omluvě MOD_Zeus !!!
Ahoj,
spam je každá opakující se zpráva, která nadměrně obtěžuje ostatní. Právě jsem se díval do logů, a 10x za hodinu poslat půlstránkový příspěvek do chatu je obtěžující. Moderátor rozhodnul dobře.
BB_Kahsi
tak si ta pravidla přečti pořádně :)
2. Chování
- Hra je platforma, která má být požitkem. To je důvod, proč je důležité, aby se každý hráč choval kulturně. Vyhrožování, urážky, vulgarity a nevhodné chování nebudou tolerovány. Zejména se nedoporučuje psát o alkoholu, sexu, drogách, politice. Použité dvojsmysly budou zhodnoceny moderátorem. Spamování je zakázáno. Za spamování se považuje stejný nebo podobný text opakující se častěji než 1x za 5 min, a to včetně obchodních nabídek. Pokud máte pocit, že se někdo nechová v souladu s těmito pravidly, proveďte Print screen a kontaktujte administraci nebo moderátora.
Tým administrace a moderování si vyhrazuje právo určit, zda obsah je urážlivý, nevhodný, nebo jiným způsobem nepřijatelný.
Jak hráči (ti znalejší si tě dali do ignore, takže mají trvale pokoj ... aspoň já z ignore nemažu), tak moderátoři tě tam varovali ... Postnul si to znovu a pak tvůj kolega ... zasloužili jste si to. Plně.
Omluvit se má ten kdo otravoval! Vy dva ...
Sice nejsem Annie969, ale odpovím ti za sebe.
Dobrý cech nepotřebuje spamovat s náborem!
Viděl jsi někdy na chatu náborový text od chechu [SIR] ?
Já ne ... ale furt mají požadavky na vstup ...
Kvalita cechu není dána kvantitou nebo opakováním dlouhé otravné zprávy na chatu, ale určuje ji kvalita a chování hráčů - členů cechu!
Méně kvalitní či známý cech musí členy lákat, kvalitní si vybírá z nabídek, které mu přijdou.
-- -- --
PS: jako spam v mailu beru každou zprávu, kterou jsem si nevyžádal nebo jsem nedal souhlas :) ... tam je hodím na blacklist
Myslim, ze k tomu co napsal Sipkovej neni co dodat.. Ja jsem v RZZ a taky nikdy na globalu nebo jinde nebyl post o tom, ze nabirame do cechu... Ale to uz mas vsechno napsany v postu nade mnou, tak si to precti jeste jednou, protoze to stejny bych napsala taky..
Ahoj, chtěl bych se zeptat proč dostanu ban na chat, ale ani nevím na jak dlouho už cca 3 dny ho mam. za " To není možné utočit na ostatní hráče? to je celkem pak nuda, ne? " Za tuto otazku dostat ban, a duvod byl " duvod 0 "
Ahoj.
Mas permanentni ban na chat. Neprovedl jsi nic, jen sis vybral nevhodny nick. Napis na podporu nebo BB_Kahsi a pozadej o zmenu jmena. Jinak to nepujde.
U kazdeho banu bys mel videt kdo Ti ho dal a za co. A samozrejme na jak dlouho.
MOD_Antheia
Ahoj,
Aha ja si říkal, že už to trvá trošku dlouho, Ale tak já si ho tedy změním a kde mám napsat tomu BB_Kahsi tu na forum, přepokládám..?
Napiš do pošty ve hře (pro BB_Kahsi) nebo použij kontaktní formulář na podporu.
....
Můj názor:
nechápu hráče, že si dá takové jméno ... je to neúcta ! :(
Tak pánové a dámy, settleři/settlerky .... mám ho taky. Bohužel jsem neodolal a vystřelil jsem si z Leoška. Takže kdyby něco, tak nic.
Jednou větou: Cokoli, co se nevejde do tradičních zákazů a buzerací, může být označeno jako nevhodné chování. Důvod se stejně nedozvíme :-).Gratulace :-D
Důvod máš vždy uveden !!!
Bezdůvodně nebanujeme ... ani jeden z nás !
Po banu víš:
kdo ti ban dal, důvod a jak dlouho trvá (nebo se můžeš libovolného MODa zeptat)
... pokud máš problém a myslíš si, že to bylo neoprávněné, tak si stěžuj.
Jinak nepomluvej !!!
Každý ban ti zdůvodním.
Přečti si pravidla a hraj podle nich - Obecná pravidla a Pravidla hry .
PS:
taky jednou větou:
Používej slušné chování ve hře i v životě.
Zdravicko co to je duvod 0 ?
zlobidla lol na to ze tu hraju druhej den nechapu cim jsem si to zaslouzil jeste ktomu jsem si nakoupil diamanty a bez chatu je to dost naprt takze jako vip tady asi clovek nemam smysl kupovat rad bych vedel kdo je vas nadrizenej dotetka jsem nedostal vyjadreni od mederatora ktery mi tento ban dal hlavne ze tento dotycny sam pise ze vzdy odpovi za co jsem ho dostal
jinak nicky mate mit osetrene ze strany servera aby nezadouci nicky nesly
uprime jako admin jednoho nejmenovaneho serveru mam dost velke zkusenosti ohledne nezadoucich nicku jestly vam vadi prujem klidne se prejmenuju ale mely byste sy doresit filtr na nicky .
uprime podle toho co tu ctu ruzne na foru tak tu probiha docela dost velka sikana ze strany moderatoru jedine kazite lidem hru zamyslete se nad sebou neberte to jako utok ale jako radu od cleveka ktery ma s online komunitou dlouholete zkusenosti .
a urcite mate procentu s prodeje diamantu taqkze se obirate jedine o penize pokud ne tak mi je vas lito :o)
sorry za gramaticke chybi nejsem czech
Promiňte, že se do toho montuju, ale jak se pozná nevhodný nick? A co je divného na slovu Bransta? Připadá mi neutrální. Stejně jako slova rum, trouba, které se mi v chatu neustále vyhvězdičkovávají, když se bavíme o vaření. Nechtělo by to buď nějak opravit, nebo aspoň zveřejnit seznam zakázaných slov? Chápu že třeba v nějaké exotické řeči může cokoli znamenat cokoli, ale jak to má člověk vědět?
Bransta je už nové jméno, bez problému. Předtím bylo jiné, nebudu ho tady opisovat.
aha :-D
Mohl by mi prosím někdo z adminů vysvětlit za co jsem dostal ban na chatu. Reason 0 mi opravdu nic neřekne.
Jestli je to za Nick tak proč to předtím nikomu celou dobu nevadilo?
Děkuji
No popravdě s takovým nickem se ani nedivím....
Mám ho. Tentokrát od Gryphema :)
Rád bych si stěžoval na moderátora jménem MIHOU (nebo tak nějak). Dostal jsem ban na chat za to, že jsem zhruba během 1 hodiny 2x napsal něco co se netýkalo hry - to uznávám a nijak bych se o to nehádal, ale co mi dost vadí bylo jak se tento moderátor vyjadřoval když mi ban dal - byl sprostý a nadával.
Upřímně doufám, že je to mezi ostatníma moderátorama vyjímka a žádám jeho postih. Moderátor sám by měl jít příkladem a upřmíně takovejhle člověk by v této hře neměl mít žádná práva kterými by mohl ovlivňovat hru jiných lidí.
Jsem si jistý, že admini si budou snad schopni vytáhnout moji nebo jeho historii chatu aby si to ověřili a doufam, že se to bude řešit a tento arogantní * bude nějakým způsobem potrestán.
Děkuji
Přeji hezký den.
Moderátor jménem Mihou neexistuje.
Moderátor má před jménem MOD_ a nikomu nenadává !!!
Pokud si přesto myslíš, že se tak nějaký moderátor choval, pak je na hlavní stránce kontaktní formulář.
Pokud ti nadával hráč, pak máš stejnou možnost.
MOD_Leonell
byl to moderátor jelikož hned po té jeho zprávě jsem dostal bann a přišel jsem o veškerej chat. Můžete si vytáhnout historii mého chatu? - určitě to tam uvidíte. Bohužel bez screenu to nijak nemohu dokázat takže historie chatu by vše vysvětlila a prokázala.
Ahoj, dostal jsem mute na chat a nevyskocila tabulka s tim, kdo mi jej dal a na jak dlouho je, jak to ted zjistim nebo napise mi to nekdo z poverenych?
Spulik: Zřejmě to byla shoda náhod. Dostal jsi ban a předtím ti zřejmě psal hráč Mihou, což jsem nevěděla.
MOD_Shiwa
Dobrý den, Mihou není moderátor, poznají se podle předpony MOD_ a žlutého písma. Není to ani herní účet žádného moderátora. Seznam všech je zde: http://forum.thesettlersonline.cz/th...C3%A1tor%C5%AF .
Pokud vám daný hráč nadával, prosím přidejte informace o čase, prověřím to.
BB_Kahsi
Dodržujte základy slušného chování a nebudete mít žádné problémy =)
presne stejne jako ja. Krom vyjimek nenadavam nebo se snazim vyhybat rozkolum i pres me nektere hadky se snazim pro Vas neco delat viz forum. I pres to, ze neco pro vas neco delam tak nemam narok se stat moderatorem jelikoz moje ostravske prsty pisou moc tvrde a nekdy az hrube. Mate se chovat podle toho jak Vam to narizujou pravidla nebo neco jako Emhyr nepsat na global VUBEC.
dobry den prajem dneska som dostal ban za neuvazeni vtip vktorom sa sice nenachadzalo ziadne sproste sslovo no bol zjavne interpretovani ako nevhodny ospravedlnujemsa za moju prehnane dobru nalôadu a slubujem ze to viac neurobiím chem poziadat o zmiernenie trestu pretoze trvali ban za vtip ktori Znel predam svoju sestru mi pride skutocne prilis tvrdi bes moznosti viuzivat chat som bol ihned vihodeni s mojho cechu ... nadalej nemozem teda obchodovat inak ako ces obchodnbu kancelariu kde ako je zname niesu tie najlepsie ponuky.... plus bisom prisiel o mnoho dobrich kamaratou sktorimi pisem na globale najme o hre :( stoho dvovodu sateda este ras ospravedlnujem za moju prehnanu snahu pobavit ostatnich hracou a proisim o znizenie trestu ak uz nieje mozne jeho uplne zrusenie pochopilsom ze viac nieje ziaduce aby somsa pokual zapajat do hry inak ako v ramci temy o hre a stoho dvovodu nebudem nadalej vtipkovat ani si robit srandu scohokolvek s pozdravom PADRE este ras prosim o zmiernenie trestu lebo trest vikazanie s chatu natrvalo nedostali ani ludia ktori verejne hajlovali... :(
PS som disgrafik za gramaticke nezrovnalosti sa ospravedlnujem :(