ahoj, z dobrodružství Ztracená lebka jsem nedostala xp za podúkoly, co s tím?
Printable View
ahoj, z dobrodružství Ztracená lebka jsem nedostala xp za podúkoly, co s tím?
asi by to měli líp popsat ... ale asi to je součástí celkové odměny --- k tomu se musí vyjádřit autoři !!!
rovněž nemám lékárničku a nevím kde jí hledat, pomůže mi někdo prosím?
milice - znicit tabor banditu
lekarnicka - fungovani pouze na vlastnim ostrove obdobny problem nesehnatelne + nemoznost si zabit generala
lékárničku dostaneš po prvním zabití generála ... a měl bys ji použít na svém ostrově
ad milice: popsáno jinde
většina čekajících úkolů nejde splnit, jako například "Nová pomoc pro Theodora" i když mám suroviny k odeslání, chybí příkazový klik k odeslání .... takže nezbývá než smazat ????
Dobrodrižství "Ztracená lebka" se má takto (citace od SeFFa) - viz
http://forum.thesettlers-online.cz/t...a-SeFFa/page12
Cituji :
UPOZORNĚNÍ: Ztracená lebka
Dnes jsem znovu testoval toto dobrodružství. Záměrně jsem nesplnil jeden podúkol, a nedostal jsem v konečnou sumu 3320XP. Takže je to tak, že za splnění dobrodružství dostanete 1220XP + za splněné podúkoly dohromady 2100XP. Dohromady tedy 3320XP.
Tímto se chci omluvit za mystifikaci, díky které vznikly podpoře problémy a hráčům případné problémy.
P.S.: Když jsem to dělal poprvé, tak se mi přičetly hned. Nejspíše to byla chyba, která byla odstraněna při další údržbě (můj názor).
Popis dobrodružství jsem už opravil.
Také mi nejdou (opakovaně) plnit úkoly. Např. dnes jsem uplatnila 5 bonusů u přátel, jak požadoval úkol, který ale splněný stále nemám. Často chybí tlačítko zaplatit suroviny u jiných úkolů.
Zdar všem,
mám problém se kterým si nevím rady. Po odstranění nemožnosti splnit úkol kvůli vysokému levelu, mám stále úkoly "milice" a "taktik" otevřené s tím, že musím v domácí zóně porazit bandity s 50 jednotkami... Problém je v tom, že v domácí zóně už nemám žádný tábor banditů. Nemáte někdo tušení jestli se s tim dá něco dělat? Díky
Dobrý den, chci se zeptat - jeden s hlavních úkolů "bitva" konkrétně poslední podúkol "přidejte se k armádě" nemám odemčený, přesto, že jsem splnila všechny podmínky pro jeho zpřístupnění. Úkoj nejde zrušit - je hlavní prosím o radu. Děkuji
Zdravím,
opakovaně mám problémy s úkoly. Teď je to úkol "Jídlo na Cestu"
Již sem dal přátelům asi 40x velký sendvič na budovy ale v úkolu se nenačetly :(
To samé s Úkolem "Vyjednávací schopnosti" prodal sem 200ks Uhlí ale v úkolu nic.
Je to celková chyba nebo jen chyba u mě ?
Potýkám se s těmito chybami už od začátku a z podpory mi dojde nesmyslný email který jako lajku nic nevysvětlí...
Nemůžu splnit úkoly o nichž tady psala Silva a je březen a pořád je tam mám co s tím díky
Zdravím,
v hlavním úkolu 4 větry nemohu splnit podúkol: Zažijte alespoň jedno dobrodružství. Už několikrát jsem poslal průzkumníka na dobrodružství a nic.
V úkolu: Získej 600 mincí- se mi přičetlo jen šest a už jsem jich nakoupil hromadu. a to jsou zatím jen ty, které si trochu pamatuji co nejdou splnit,
prosím vývojáře aby s tím už něco udělali. Poslední údržba servru mi splnění úkolů neumožňuje - a jsou v sekcích: hlavní / denní / vedlejší / čekající. tedy ve všech :-D Děkuji
Zdravicko
prosim o radu. Nesplnil se mi "Lovec odměn". Cas odesel,v prubehu jsem poslal vojaky, kteri byli 2 dny mimo, ale nic se nestalo a v ukolech je porad. Co mam delat?
lovec odměn je dobrodružství .. musíš na ostrov poslat generála s vojáky a tam porazit všechny tábory - splnit úkoly dobrodružství
Ahoj,mám dávno splněný úkol odcizení a nejde převzít odměna...
A není to čekající úkol?
Je to čekající úkol.
Čekající úkol splnit nejde, nejprve musíš splnit denní úkol, pak teprve budeš moci splnit jej (je to vlastně úkol pro další den, který čeká ve frontě, protože jsi předchozí den nesplnil denní úkol).
Zdravim,
tenhle sled ukolu uz mi tam visi celkem dlouho, chci se proto zeptat, jestli je chyba jen u me nebo ma stimto problem vic lidi a jiz je to nahlaseno a bude snad nekdy opraveno.
Jsem 33 lvl a jsem si na 100% jisty ze ukol dlouhe luky jsem jiz davno splnil. V podminkach dalsiho ukolu neni ani potrebny lvl.
Vice viz obrazek.
Diky za odpoved
http://www.volny.cz/my.paradise/ukol.jpg
Dotaz - k čemu jsou ve hře denní úkoly,když po splnění se hra stále tváří že jsem je nesplnil? Viz - vyrob 250 mramoru (hotovo 2x) a tlačitko - převzít odměnu nikde. To si vývojáři z nás dělají srandů? Mám takový pocit že tonení jen můj průblém, ale v poslední době (cca 2 týdny) nemohu denní úkol splnit.
http://i.imgur.com/axebMXX.jpg
nereaguej to na reupload hry ... zjevilo se to až po velikonocích do velikonočního balíčku to bylo v cajku ...
Zřejmě nahromadit určitý počet exotického dřeva. Když najedeš myší na ten ukazatel, mělo by vyskočit kolik ho máš a kolik potřebuješ.
Lucasi díky za radu já vím co dělat todle je spíš pro Adimistrátory a prográmátorskou elitu ... já už nějáký křížek na hrbu mám a infekce zvaná inteligence se u mě rozvinula do vyšších sfér bytí takže si poradím, ale kdyby to dostal osmiletej "dítě" tak ho odvezou ... takže to je jen tak aby věděli kuci programátorský co opravit ...
EDIT : nevím jestli je možno psát "fakan" nahradil jsem to slovem "dítě" doufám že k tomu při udílení trestu za hrubost bude přihlédnuto :-)
EDIT 2 : ono to sem defakto asi ani nepatří ono to splnit jde jen chybí co splnit ...
Nechtěl jsem urazit :D lidé se ptali i na horší věci.
Ahoj,
nemůžu splnit úkol "Generál byl poražen". Úkol je vcelku jasný - Použíjte alespoň tento počet lékárniček:1. Výše v textu se píše, že mi bylo dáno něco čím bych mohl generála téměř ihned vyléčit. Předpokládám že 1ks lékárničky. Jelikož mi ale do nabídky bylo dáno velké hrubé H.... tudíž je pro mně úkol nesplnitelný. Fčíl babo raď :-)
Dík Sejtn
ano presne to mam ja milice a taktik tak jew smazte uz me nabvi ta hlaska ukol dokoncen sviti zelene prevezmete odmenu a nic se nestane.Pisete oprava v lednu oprava v unoru a furt nic.
Mam za ukol hledat vajika ve velmi dlouhem hledani, ale to je mozne od LVL 41, bohuzel ja mam lvl 40, jak to mohu splnit? Poradi nekdo?
no mužeš zkusit sednout do kouta a brečet :D
a nebo napiš na tu technickou podporu :-)
:( hnus 2krat jsem už koupil 100 mramoru kvůli úkolu a stále nemam splněno,hlavně ze zboží a prachy jsou v háji co mám jako teď bělat poraďte diky