Doladění barev na ikoně hostiny tety Irmy
Bylo by fajn kdyby se vývojáři kteří navrhují barevnost hry nad doladěním ikony hostiny tety Irmy . Je dost matoucí a nejasné počet kusů hostiny v balíku kde bílé číslice jsou na stejně bílém podkladu obláčku a toto znemožnuje určit kolik vůbec mám kusů v balíku .Kdybych byl jasnovidec tak mi to nevadí .
Další návrh bych rád uvedl na zobrazování fotek army nad základnou a nad tábory banditů . Hrozně to obtěžuje při hře a klikání na jednotlivé základny kdy se někdy nedá trefit na správnou základnu kvůli těm fotkám , jediná záchrana je ve zvětšení mapy , kliknutí na generála a zmenšení mapy , zdá se mi to poněkud neefektivní a zdržující , já osobně bych byl pro odstranění tychto fotek a navrácení k dřívějšímu zobrazování .
Ne všechno nové je dobré .
:eek::eek::confused:
1. Zrušit náhledy táborů 2. nápad katapult
1. Přestože jsem zpočátku přivítal rychlý náhled počtu jednotek v táboře, postupem času musím konstatovat, že je to dost problematická záležitost.
a) Jen obtížně se nyní trefuju do místa pro odeslání útoku.
b) Jakmile je více táborů při sobě, problém první se násobí, jelikož nejde při náhodném zobrazení počtu jednotek nechtěně zobrazeného tábora jednoduše přejít na tábor výše nebo vedle položený. Musí se nejprve myší odjet na stranu a teprvé potom ze strany nebo shora zobrazit náhled na chtěný tábor. Komplikace to způsobuje zejména při posílání bloků apod.
2. Někdy je problematické jednoduše blokovat těžký tábor a jeho zničení stojí velké ztráty. Z logiky věci by přece mělo fungovat např. toto
- těžký tábor - jeden útok zničí daný počet jednotek - potom už to ale není těžký tábor, ale jen střední
- těžký tábor - pokud na něj hodím malý nebo velký katapult, tak tam zůstane nějaký počet jednotek - tedy podobná funkčnost jako vrah nebo šípy a tento tábor se tedy stane středním
- obdobně tento princip využít na střední tábor
Změna konceptu cechovních úkolů
Ahojky,
řada hráčů má problémy s neustále vnucovaným odehráváním dobrodružství do různých úkolů, nejen cechovních. Navrhoval bych následující řešení.
Cechovní úkol by se neskládal ze dvou částí jako nyní, ale ze tří, z nichž by hráč musel pro úspěšné splnění dokončit libovolná dvě. Pro každou ze tří částí by byl jiný okruh úkolů. V 1., nejjednodušším, by byly tradiční úkoly typu prodej XY dané suroviny, vyrob XY dané suroviny atd. V 2. okruhu by byly již těžší nebo nákladnější úkoly. Například zaplaťte XY titanu, mějte produkci XY kuší za 12 hodin, vyrobte XY zlatých džbánů a podobně. Teprve ve 3. okruhu by byly nejtěžší úkoly a to včetně těch dobrodružství.
Hráč by si sám mohl rozmyslet, kdy je pro něj lepší odehrát dobro, kdy naopak nemá čas a raději zaplatí třeba ten titan.
11.2.2015: Doplňující info: Zpráva sem byla přesunuta z jiné části. Nebyla původně určena pro tuto větev a nekladu si žádné ambice na začlenění na první stránku nebo kamkoliv jinam. S obrázkama se dělat nebudu. S grafickýma schopnostma které mám by mě to trvalo příliš dlouho a na to nemám čas ani náladu.