šipka pod hvězdou - skryje/zobrazí panel
nevidíš vůbec chat ... ani jeho záložky?
reload
--------
máš dostatečné rozlišení na zobrazení? nemáš okno prohlížeče mimo obrazovku?
poklepej na modrý titulek okna prohlížeče
Printable View
šipka pod hvězdou - skryje/zobrazí panel
nevidíš vůbec chat ... ani jeho záložky?
reload
--------
máš dostatečné rozlišení na zobrazení? nemáš okno prohlížeče mimo obrazovku?
poklepej na modrý titulek okna prohlížeče
Naleziště mramoru se mi zhroutilo 2 minuty před tím než geolog skončil ale nenašel ho. Dneska se mi uhelný důl zhroutil 10 minut před koncem hledání a geolog ho našel. Proto chci vědět jakej je ten minimální čas po který musí být důl zhroucený.
??
Podle mě na čase nezáleží, jen nesmíš překročit limit v počtu nalezišť. Tuším, že nalezišť kamene je max. 8, mědi 6, Mramoru 3 atd. Geolog poté hlásí, že už máš ložisek dost. Další najde, až nějaký vyčerpáš. Teď to je snad jasný.
nějaký čas to určitě potřebuje --- tak ber těch deset minut jako minimum :) ... kámen a měď neřeším, to je pár minut na otočku
na tohle ti přesně odpoví asi jen vývojář nebo někdo z týmu BB/MOD, jak je to parametry ... hráči to budou mít jen dle vlastních pokusů a pozorování ... a s lagy serveru to může být zkreslené :)
příměr k jiným akcím: někdy se ti bonus objeví hned, někdy za 30 vteřin, nekdy až po refresh, to samé s odchodem nebo úkolem
Zdravím! Jak začít dobrodružství s piráty?
Mam dotaz na Pruzkumnika hledajiciho dobrodruzstvi ... v Navody, rady a taktika je sice nejakej obrazek, ktery rika, ze pruzkumnik ma 75% sanci na nalezeni 3 casti mapy u kratkodobeho hledani pokladu, coz ale asi jiz neni pravda. Osobne mi pruzkumnik nedonesl nejakou adve jiz 3 - 4 tydny (coz si presne samozrejme nepamatuji), ale rozhodne nejsem sam, kdo jiz hoooodne dlouho ceka na nejakou adve. Zmenilo se neco?
Protoze jestli dobre pocitam, tak samozrejme nechci zachazet do statistiky, ale ciste logicky mi vychazi 25 % sance, ze nalezne adve, coz ciste teoreticky je 1x adve za 4 dny ... to samozrejme neni podle pravdepodobnosti, ale rozhone se musim divit, protoze, kdyz mi pruzkumnik nedonese dobrodruzstvi 30 dni, tak je asi neco spatne ... a nejsem v cechu sam. Kolem vanoc nosil pruzkumnik dobrodruzstvi cca 1x za tyden az 10 dni (coz odpovida tabulce).
Mohu poprosit vysvetlit, co se zmenilo? Predem dekuji Sanroh
šance na adventury se trochu změnily,ale stále pokud posíláš na krátké hledání je 70,3% (místo původních 75,9%) že ti adventuru nepřinese.U středního je to 66,2% (původně bylo 67,5%) a dlouhé zůstalo beze změny.Bylo to upraveno kvůli tomu že do hry byly přidány adventury Ztracená lebka a Tropické slunce,které lze nalézt při krátkém a středním hledání.
Nevím jestli to už zde padlo, či v jíné sekci, ale i tak bych rád byl potěšen :). Mohu změnit avatara? Tuto hru jsem odklikl někde v reklamě a zkusil, si říkám další on-linovku nechci a nevěnoval pozornost avataru :) Takže bych rád změnu.
Díky za odpověď Patejlek
hmmm škoda, ale děkuji za rychlou odpověď :)
otevřete klávesové zkratky v archivu oken nápovědy ..
Jak se prosím splní tento úkol ? :)
Jsem úplný nováček tak prosím promiňte pokud mé dotazy tu již někde zazněly. Bohužel si nevím rady. Jak si mám přidat nějaké přátele, když žádné neznám?? To mám jen tak náhodou někoho najít a poslat mu žádost???? Dále jak mám splnit úkol obchodování a nakoupit suroviny, když v obchodní kanceláři se mi nezobrazují žádné nabídky prodeje?? Díky
jak mam vybrat lesnika boroveho dreva z detailniho stromoveho zobrazeni boroveho dreva???
Doslo mi stavebni povoleni mam ze splnenych ukol zahon kvetin atd ale nvm jak je pouzit muzete mi poradit pls??
přesně dle návodu:
otevřít ekonomický přehled - suroviny - bor.klády a doklikat
vždy ti bliká hra po zadání úkolu a tam klepej
záhon květim lavice, a pod. jsou jen dekorace - to stavební povolení se vztahuje pouze na to co je na kartě vyobrazené = stavební povolení na květiny např.
stavební licence lze získat: za zisk sektoru, za levelup 32 a u kupce
zdravim potrebujem pomoc...v ulohach efektivitach výroby broveho dreva 0/12 a výrobe prkien z boroveho dreva 360/12 si neviem dat rady..ked splnim jednu tak druhu ulhu anulujem a naopak....ak na to? ...dakujem za pomoc
nejlepší je na tohle chat nápověda ve hře - můžeš reagovat na různé návody a parta ochotných hráčů pomůže vždy.
Obecně je Efektivita popsána zde na fóru.
Musíš vyrábět, abys alespoň pokryl spotřebu.
borové dřevo dělá dřevorubec a prkna pila, která je "krade" z produkce dřevorubců.
takže potřebuješ zřejmě více dřevorubců a bonusy na výrobny, případně pozastavit uhlíře (pokud je máš)
K čemu slouží vouchery ?
Ahoj, mám dotaz, jak nebo kde mám zadat soutěžní kód, který byl včera zveřejněn při příležitosti 20. výročí settlers?
Na hlavní straně, vouchery.
Díky.
Jak seženu exotické dřevo? je na to nějakej lesník?
bud pres pruzkumnika nebo z dobrodruzstvi
jak se posílají 2 útočné vlny? Když naráz vyšlu dva generály, budou oba útočit na jeden tábor zároveň? Stalo se mi že banditi se okamžitě uzdravili a zrušili oba generály, jak na to?
Chtěl bych poradit, v devátém sektoru jsem si postavil skladiště, ale pak jsem se rozhodl, že ho zbourám. Píše mi to, že sektor byl ztracen a tím pádem mi nejde ta budova zničit. Co bych měl udělat ?
V každém sektoru musí být alespoň jeden sklad. Postavením novýho skladu se to vyřeší. Nebo sklad nejde znova postavit?
Já tam ten sklad v tom sektoru nechci vůbec, takže když říkáš, že v každém musí být aspoň jeden, tak s tím už asi nic nenadělám...
ahojky kde najdu voucher?
diana jaký voucher máš na mysli? vouchery z narozeninové akce již nejsou, neboť akce již skončila.. jinak vouchery z této akce najdeš na http://forum.thesettlersonline.cz/th...C3%AD-vouchery, ale jestli ještě platí, to nevim.. :)
jak dosáhnu optimální produkce borového dřeva?
- Mohl by mi někdo prosím polopaticky objasnit jak probíhá nákup a prodej LS?
- Když hraji sama dobrodružství pro dva hráče, dostanu odměnu jen jednu?
- Kde seženu Magický fazolový stonek a nebo magické fazole?
Děkuji.
LS koupíš obvykle od prodávájícího ve Výměně - každá adv má svou cenu LS, proto doporučuji se nejdříve informovat kolik LS na danou adv stojí, tím že koupíš LS máš pouze jedinou povinnost přijet nejlépe do 30 minut na mapu a dát útok s min. armádou což je obvykle 1-5 rekrutů nebo 1-5 kavalerie podle typu nepřátel a tím to pro tebe končí, náklady spojené s odjetím celé mapy plně nese ten kdo LS prodává, při nákupu LS se informuj než koupíš jak je prodávájící daleko a kdy bude končit aby jsi případně nečekala blokovaná pro přijetí dalšího pozvání třeba dva dny :-)
prodej je to stejné pouze opačně - pokud pojede adv pro více hráčů a rozhodneš se prodat LS nabídneš ho ve Výměně případně přátelům ze svého seznamu o kterých víš že LS kupují - kupujcíí přijede s minime armády a nejlé do 30 minut max dá kill, LS je dobré prodávat před posledním útokem tak aby kupující strana pokud nebylo domluveno jinak, zbytečně nečekala než ty odjedeš třeba ještě půl mapy nebo dokonce celou
fazole - lze získat pouze z pohádkových adventur, případně nákupem na trhu, pohídkové adventury jsou přístupné pouze od určutého levelu, ale hráči s nižším levem mohou být pozvání
stonky - nejdříve je třeba postavit Pohádkový hrad, vylepšit ho na level 5 a teprve potom v něm jdou pěstovat stonky, stonky ale můžeš pěstovat až od levelu 50 pokud se nepletu, hrad lze postavit dřív