nejlepší by bylo pustit golema znova od začátku - myslím, že socha navíc nikoho neurazí :-D
Printable View
nejlepší by bylo pustit golema znova od začátku - myslím, že socha navíc nikoho neurazí :-D
marně čekám na GOLEMA a to jsem ho porazil první den
dýnové pole vyčerpáné škoda že nejde koupit další skoušel jsem to
ja bych se skoro vsadil, ze nedorazeni golema souvisi s rozbitym pocitadlem v knihovne. zkuste mrknout jestli nemate u starosty nevyzvednuty bonus, kolega z cechu kteremu se golem neobjevil ho tam mel.
nevyzvednutý bonus u starosty souvisí se špatně počítaným časem v knihovně s Golemem to nesouvisí Golem je prostě rozbitej :-), rozhodl se, že na český server se mu prostě nechce :D
Pročítal někdo lingvisticky obdařený zahraniční fóra? Zda je problém jen na našem serveru,nebo to zlobí všude?
Toto je všude.
No... tak jsem asi přišel na to proč se někomu golém zobrazí a někomu ne. Zcela evidentně funguje to, že po poražení goléma se začne odpočítávat čas 48 hod. Po těchto 48. hodinách se spawne Golem spolu s Questem.
A ted - vy jste třeba off nebo můžete být i ve hře. Objeví se "Nový úkol"... Jakmile nedočkavě kliknete na tuto hlášku, tak máte po ptákách a Golém už se neobjeví žádný ani kdyby jste čekali týden. Jde totiž o to, že musíte počkat (neklikat hned na "nový úkol). Počkat na to, až se Golém tzv. načte. Podle mne jde totiž o grafickou chybu, kdy vykreslení Golema nějakou dobu zabere vzhledem k jeho grafice (zjednodušeně řečeno). Jakmile máte tu trpělivost a počkáte 15 ... 30 vteřin - odhad, a pak teprve kliknete na "Nový úkol" Golém je vpohodě na ostrově a vše funguje....
Jinak s nějakým uzamčením... ehm - Někteří hráči mají zabitého i třetího goléma který dorazil jim dorazil v neděli.. což odpovídá (Středa.. Pátek.. Neděle) Jde prostě o grafickou chybu. Programově tam Golém je, ale vy ho nevidíte, nejde na něj tedy kliknout a zabít ho. To v důsledku znamená, že žádný další nedorazí, protože se odpočítává další čas až od poražení goléma.
Takže máme všichni smůlu a na tykve z Golémů můžeme zapomenout. Ale nevadí.... Hlavně zdraví, berte to optimisticky - je to jen hra ;-)
Chápu co píše BB_Kahsi. Je to chyba programu né jeho. Těžko to může někdo předpokládat dopředu.
Také chápu vás hráče, střádající si materiál na poražení goléma a ... golémové nikde, tedy i o pár Tykví méně ...
Možná ... Co kdyby jsme ty Golémy vypustili z hlavy - Třeba taková malá kompenzace (50% Tykví které šly získat za zabití všech golémů každému???) - to by nebylo marné a neuškodilo by to nikomu. Co myslíte???
Ať to dopadne jakkoliv, přeji všem příjemný den!!
Jo - zapoměl jsem ještě jednu věc podotknout... Vědro s vodou, Lana, Mramor - předem vyrobené věci na zabití Golema (ve hvězdě) přičemž se golém neobjevil, tedy nejdou na nic použít, nejdou ani zlikvidovat - (křížek na odstranění chybí).
Takže co s tím?? už to navždy zůstane ve "hvězdě" či po eventu vše zmizí?? to je ale otázka pro BB nebo vývojáře... netuším. - Jen takový dotaz. ;-)
dobrá poznámka - co je rychle pustit na trh, třeba by se mohly hodit někomu, kdo golema má... :-D
Klidně ti to věnuji kamaráde - prostě s tím nic neuděláš nedáš to ani do obchodu ani na trejd jiným způsobem ani do domu starosty... nikam ;-)
nedáš, vsaď se... :-D
Jak jsem někde na 3tím listu této diskuze slíbil, dodávám další info o reakci tech.podpory na tento problém:
Zdravím Tě Kanimo,
Děkujeme, že jste si našli čas kontaktovat Podporu TSO CZ.
Problém s Golemem nám byl nahlášen, kde tento problém byl následně posunut vývojovému týmu. Na problému se momentálně pracuje a vývojáři hledají vhodné řešení. Pro tuto chvíli Vás žádáme o trpělivost. Bohužel momentálně Vám nevíme uvést bližší informace, jakmile nás vývojáři budou informovat, poskytneme Vám další kroky jak postupovat.
Omlouváme se za způsobenou situaci a vážíme si Vaši trpělivost v této záležitosti.
S Pozdravem,
BB_Dori
The Settlers online CZ
Ahojky vůbec se mi nezobrazuje golem zobrazil se mi jen jednou :(
to samí
Antarktiss,pirat1 - četli jste alespoň toto vlákno?
BB_Kahsi, tak kde je to slibovaný info, co si včera psal?
Řekla bych, že nikde... :-(
Yakumo už psal na chat,zatím prý nic neví,ale řekl bych,že se dnes vymyslí nějaké řešení a spláchne se to zítřejší údržbou
By mohla bejt kompenzace
Chápu, že může ve hře dojít k problémům, které naruší např. takovýto event, ale vůbec nechápu, jak je možné vědět o problému a nechat část lidí v klidu pokračovat a část lidí nechat čekat co bude. Řešením nebude a není nějaká kompenzace (navíc nevěřím, že bude spravedlivá, pro ty co nedostali golema), ale zastavení eventu pro všechny, prodloužení jeho běhu o toto zastavení. Je naprosto pobuřující a neseriózní nechat hráče se v tomto takto plácat. Sett mě baví, líbí se mi hra jako taková, ale technická podpora - vývojáři si asi neuvědomují, že se jedná a full game, za kterou nemalá část hráčů platí.
Prostě nepotřebuju žádné výhody, chci jen rovné podmínky za své peníze.
Je naprosto zbytečné tento problém řešit s MODy, kteří toto vůbec neovlivní, nevím na kolik do tohoto problému může vstoupit BB, ale rozhodně by jste, kdo se cítíte býti poškozeni, měli napsat na tech.podporu a oznámit chybu ve hře.
Tak pěkný den a klidné čekání na Golema :-)
osobne na testu e golem neprisel kdyz jsem nesplnil prvni ukol zranit golema (musel jsem ho dokoncit za diamantky vrele nedoporucuju na ostrem provozu)
"závidím" všem kteří si stěžují že nemají třetího golema! Prvního jsem zabil 16.10., od té doby jsem žádného neviděl, hvězdu mám plnou připravených zbraní ( srdcí )! Na podporu jsem psal v sobotu - bez odezvy (((
Chybu už odhalili,makaj na záplatě,prý je to celkem problém,ale oni to jistě vyřeší (tak nějak to stojí na německé přihlašovací obrazovce)
no na naší startovací stránce je také info snad ráno ani raději ten komp nebudu zapínat, děsím se té údržby a děsím se té opravy :D nerada bych aby to se mnou po ránu rovnou seklo :D nejlepší řešení by bylo ten event stopnout celý a tečka :-)
také jsem goléma nedostala
No ja nedostala ani úkol ohledně golema, takže asi tak ...
"22.10.2013
Mizení Golema
Vážení osadníci,
jak už jste si mohli všimnout, někomu nepřišel od pátku Golem. Vývojáři byli informováni a našli řešení, které se právě testuje. Mohlo by se na náš server dostat ráno s údržbou nebo v průběhu dne.
O přesném postupu vás budu dále informovat.
BB_Kahsi"
Ehm - kde to vázne??? :-D
Všem golem přišel během včerejší údržby.
Mě se včera zadný golem neobjevil tak čekam na dnešek jestly se objeví
Tak ted se už objevil
Mě golem nepřišel. Poslední golem kterého jsem viděla, byl ten první za sochu.