ahoj nevim jak udelat ukol obchod jako alternativa
Printable View
ahoj nevim jak udelat ukol obchod jako alternativa
Mám dojem, že tam máš něco koupit, takže je asi potřeba navštívit trh a splnit požadavek. Ale jestli si dobře vzpomínám, tak musíš nakupovat, nikoliv prodávat a získat tak daný produkt jako protihodnotu, to tuším nefunguje.
Zdravím, mám problém postavit jak kasárna tak aj sídlo. a to všechny suroviny mám a aj lvl 15, s tím že mě zbývá 40 stavebních licencí ze 75. a pořád mě to tam píše že potřebuji úroveň 15.
Goodicek
jsem asi také tupec jelikož mám ten samý problém jako katasury též tomu nerozumím a s tvé odpovědi nejsem moudrý může tedy poradit někdo ochotnější? moc děkuji
Georgie:
Najedeš myší na spodní lištu(kde je ta zlatá hvězda)-pak myš přesun konkrétně na to kuličkové počítadlo. Vyskočí ti černý popisek toho počítadla-Přehled ekonomiky. Klikneš na počítadlo. Na levé straně budeš mít 4 rolovací záložky. Otevřeš konkrétně SUROVINY. Vyroluje se ti nabídka surovin,které můžeš vlastnit. A hned první-ta jedna kláda,to je borové dřevo. Tak na to klikneš a objeví se ti tvoje produkce. Zelená=vyrábíš jí víc,než spotřebováváš, Červená=spotřeba kulatiny je větší jak produkce. Budou tam dva obrázky: kulatina a Borovice-ten stromeček. Tak rozklikni ten stromeček a na levé straně v tabulce je produkce,tu rozklikni a máš před sebou tvoje lesníky.... Tím by měl být úkol splněn. Zkus se tím trochu proklikat :)
V budoucnu pak po tobě budou chtít,aby produkce byla větší jak 0/12hod. Tzn. nebýt v červeném. řešením je lvl up danných dřevorubců,nebo na ně použít talíř ryb,sendvič,nebo koš-tím zvýšíš 2x jejich produkci. U upgradu budov zvyšuješ jak produkci,tak i náklady! na to pozor. Při použití boostů-talíře apod. zvýšíš jen produkci.Ale je to časově omezené.....
A protože se budeš určitě ptát i na zkratky(klávesové zkratky ve hře)-ted už jen heslovitě...
Pod tvým Avatarem je ozubené kolečko,rozkliknout-záložka ARCHIV,rozrolovat ROZHRANÍ,klikneš na domeček(8 z hora)-hotovka ;)
Už nevím jak jednodušeji to popsat....snad jsem alespon trochu pomohl ;)
Jedu dle návodu,a nic nefunguje.Mám dostatek diamantů,ale kupec nechce nic prodat.Starostu chci dostat na vyšší úroveň,ale nejde to.
Zdravím . Opravdu si nevím rady . Možná to tady asi už někde bude napsané ale nenašla jsem to . Mám patrně problém díky té Beta verzi . Nechtějí se mě dokončit dva úkoly ač jsem je udělala . Tak v tabulce u jednoho nelze převzít odměna a druhý se furt jeví jako kdybych ho vůbec neudělala a to mi znemožnuje postup takže vysím na levelu a nemužu dál . V úvodu se píše o nějakých aktualizacích ale ty také rovněž nemužu najít . Byl by někdo od té dobroty a nedal sem nějaký link na přímé stažení . Předem děkuji za odpověď . S pozdravem Elisn
Ahoj chtěl bych vědět jestli tu někde nejsou obrázky budov s vysvětlivkami co umí abych věděl taky jak vypadají na různých urovních kolik je jejich produkce a do kolikate urovně je možno stavět . A to jak premiové budovi tak obyčejné
prosím o radu kde koupím další ZÁKLADNU mám úkol přesuň svou základnu a nevím jak na to ...... poradí mi někdo ???? děkuji.
jdi do hospody kup si novýho generála a umístiho tak bych to aspon udělal já nic tím nezkazíš