Ahoj, diky za dobre zpracovani...
Ted dotaz, vi zde nekdo, jak moc se vyplati kupovat na cernem trhu Pruzkumnika nebo Generala? General by byl treba treti do bitvy, to chapu, ale ten Pruzkumnik, ma to cenu?
Printable View
Ahoj, diky za dobre zpracovani...
Ted dotaz, vi zde nekdo, jak moc se vyplati kupovat na cernem trhu Pruzkumnika nebo Generala? General by byl treba treti do bitvy, to chapu, ale ten Pruzkumnik, ma to cenu?
točí se mi dva stále a 3 by se hodil ... nosí ti suroviny nebo mapy/dobrodružství
Díky! Kéž bych toto četl před 3 dny :-( Zasekl jsem se díky tomu že nemám mince ve 13 lvlu. Dle mého je i hra špatně popsaná/přeložená. Šel jsem jen přesně podle úkolů až mě to přivedlo že si mám navýšit kapacit skladu pro přidání více osadníků. Tak jsem utratil mince aniž by to pomohlo a teď prakticky nepostupuji. Přijde mi to trochu nefér. Samozřejmě že se najdou jedinci kteří řeknou že jsem si měl podrobně přečíst forum a rady. IMHO si nemyslím že to někdo dělá, většinou lidi hrají intuitivně
millo na žádném levlu se nezasekneš, pokud máš něco vylepšit tak ti pošlou předem surky (platí pro ty nižší lvly) Nemusíš si ani pročítat forum, stačí pokud si čteš tu nápovědu, která ti vyskakuje z Archivu - pak vše důležité o hře víš ;)