Tipuji , že to bude vojenská budova v každém případě . Spíše tedy kasárna nebo bojová akademie na šestce, nebo budova pro nové jednotky třeba čaroděje nebo rytíře , i hlavní hrad na expedičním ostrově by to mohlo být.:cool:
Printable View
Tipuji , že to bude vojenská budova v každém případě . Spíše tedy kasárna nebo bojová akademie na šestce, nebo budova pro nové jednotky třeba čaroděje nebo rytíře , i hlavní hrad na expedičním ostrově by to mohlo být.:cool:
To bude něco, co stejně nebude aktivní, jako moje plovoucí domy o velikonocích,které v nabídce byly , ale nemohl jsem si je koupit
to bude přístav, konečně začnem těžit tu ropu :)))
Mě by se líbila jako nějaká církevní budova na výrobu třeba..... lékárniček??Nebo jak píše Jirka na čaroděje... doufám že bude pro všechny a ne jen pro ty co platí dia...
Výrobna dynamitu / střelmistrů / demoličních čet
vipada to jak nejaka citadela ci hradni pevnost.. neni spatne otazka jak velke to bude a co to bude davat
Taky si teda dovolím tipnout. :)
- Podle toho jak 3D model vypadá, tak se rozhodně jedná a hrad či zámek (jelikož má velmi podobné znaky jako hrady v Settlers 7).
- Podle vyjádření BB_Kahsiho se bude jednat o budovu mimo ostrov (popřípadě na ostrově, kde se momentálně nedá stavět) => takže buď bude uprostřed (jako bývá vánoční stromek) nebo bude vyčleněn nový malý sektor.
- Pokud to tedy sesumíruji, tak bych řekl, že se jedná o hrad ve kterém se budou nacházet generálové/maršálové a bude možné z ní posílat jednotky bez toho, aniž by se musely stavět tábory na ostrově.
P.S.: Tohle je spíše přání než tip. :)
mohl by to byt dlouho ocekavany koordinator pruzkumniku a geologu pro nastaveni automatickeho hledani lozisek / nasledneho pruzkumu :D to by bylo super ale zrejme jsou ty poddany neschopny
Taky to může být hrad, kde budou sídlit královští výběrčí daní a budou si brát 25% ze všech odměn a obchodních transakcí, které hráč uskuteční :)