nojó asi zase někde "soudruzi" udělali chybičku...:)
Printable View
nojó asi zase někde "soudruzi" udělali chybičku...:)
Je to sutný ale musím souhlasit. Minulý týden neměla být údržba vůbec a také jsem se v noci nepřihlásil. Nechápu proč dostáváme od BB info o údržbě když si dělají co chtějí a jak píše "Sandro" nikdo neřeší, že hráči počítají s informacemi, které dostanou...
Takže ještě jednou DÍKY BB ZA SKVĚLÉ PODMÍNKY PRO HRANÍ....
Jede mi Pohádkový hrad bez bonusu :-(
lidi já Vás nechápu, (skoro) každý úterý je údržba už kolik let, nechápu že vzhledem k následným chybám,bugům atd. je úterý jako den nepoužitelný...a vy pořád děláte stejný blbosti...asi máte naději že z každou údržbou se bude BB chovat líp ...ale už fakt to vzdejte A POUŽIJTE MOZEK !!!
To je fakt parada :-((( kdo mi nahradi fazole ktery prodelam v pohadkovem hradu? :-(((((
no nevím asi to bude tím že jede "údržba" něják nevidím že by jela taky oprava....po každé "údržbě" chyb spíše přibývá....:((
Údržba je psaná od 10, ale připojit se nešlo už předtím (pokud je to údržbou). Takže když ti někdo dá špatné informace, tak to nejspíš chyba bude, že?
Začátek: 10:00 dopoledne (pozor, změna)
změna je tam napsaná,ale je to takový obecný že z toho člověk nic neví...nevim proč BB má vždy tendence údržbu posouvat sem tam...asi je baví poslouchat to brblání na forku :-D
Ahoj, údržba začala až v 10:00, stejně jako údržba Uplay. To byl i důvod, proč jsme to posunuli, aby ve stejný den nebyla jedna 2-7 a druhá 10-13. Proč se někteří nemohli připojit i dřív se teď zrovna šetří.