-
kdyby jen to, mi vic vadi ze tam mam zpravy typu "nahodili jste bonus tomu a tomu" v mnozstvi vetsim nez malem, dale pak potvrzeni obchodu, zasilky z dobrodruzstvi - ne, nejsou to neprijate odmeny, jsou to treba kotle ktere dostali prizvani spoluhraci! proboha proc? proc to musim mit v odchozi poste! kdyby tam aspon byl vypsany cely obchod co za co, ne ze "vymana prijata, rybku dostanete do skladu" :(
-
Náš milý, opomíjený deníčku,
dlouho jsem si tě nevšímal a za to se omlouvám. Nějak mě přešla chuť se někomu svěřovat co mi na hře vadí. Přijde mi to jako zbytečná práce, protože to stejnak nikdo nečte. A pokud si to náhodou někdo přečte, tak jenom někdo, kdo s tím nemůže nic udělat.
Ale po posledních několika údržbách už je ve hře takovej ... chaos (budu se snažit psát slušně, i když se mě tam dralo uplně jiné slovo :D) ..., že mě to zkrátka nedá.
BB_Kahsi: Měl bych prosbu na vývojáře a poprosím tě, aby jsi jim ji tlumočil. Nemohli by si prosím vzít nějaké novoroční předsevzetí a v nadcházejícím roce 2015 se více věnovat opravě stávajících chyb a nedokonalostí a méně času věnovat přidáváním nových věcí? Situace už je neúnosná a některé chyby, jsou neopravené řadu měsíců!!! Například rozbitý font.
Chápu, že pokud se hra nevyvíjí, tak stagnuje a nepřiláká nové hráče, případně si neudrží ty stávající, kteří se bez přísunu novinek začnou nudit a odejdou za zábavou jinam. Jenže hra, která má příliš chyb také nikoho nenaláká!!! Nad tím by se měli vývojáři zamyslet a zvážit to. Jasně, chyby byly, jsou a budou, ale hráči MUSÍ vidět snahu, že se na jejich odstranění pracuje a ne že se v tichosti přejdou. Pak to vypadá tak, že vývojáři jenom doufají, že se na chyby zapomene nebo že si hráči na chyby zvyknou. Omyl, nezvyknou. Hráče to štve pořád a pořád si budou stěžovat, dokud se to neopraví. Nemluvím teď jenom za sebe, ale ve staré gardě je spousta hráčů, kteří nebýt lidiček v cechu nebo i mimo něj, tak to raději zabalí a odejdou pryč. Hledat jinou hru, kde budou cítit, že se tvůrci snaží jim hru ulehčit a kde dají na názory hráčské komunity.
Poslední úpravy hry ... nebyly zrovna nejšťastnější (vidíte, snažím se :-D) a chystané úpravy zrovna tak.
Kolonie - expedice: s nima si připadám jako na test serveru. Tolik chyb a nesmyslů jsem dlouho neviděl a asi bude trvat ještě dlouho, než se vše vyladí tak, aby byly hráči spokojení.
Verbování a podobně po více než 25ti kusech: Sláva, po této možnosti jsme volali už dlouho. Jenom nechápu, proč to zase chystají snad nejsložitějších způsobem co existuje! V jednoduchosti je síla, vážení vývojáři! Vybodněte se na přidávání dalších posuvníků, dalšího klikání a podobných serepetiček navíc! Vždyť se vám v tom pak nikdo nevyzná a vám se zase o to víc zauzluje zdrojový kód!
To je prozatím vše. I když bych si našel ještě spoustu dalších věcí, co mě na hře trápí, více času ti milý deníčku teď věnovat nemohu. Je mi líto.
značně znechucený Roderik :-(
-
Expedice jsou zmrsene. Nove jednotky nebyly treba, system bojovani je zvlastni.
Ale co me nejvic zarazi je ze to nazyvaji PvP. Konkretni jmena nikde neuvidite a kdyby nerekli ze to je PvP, tak bych si myslel ze je to pocitacem generovane. A kdovi jestli to tak nakonec i neni, kdovi co se jim nepovedlo a tohle je plan B :)
-
Drahý Roderikův deníčku.
Promiň,že jsem Ti sem vlezla a početla si..
No,víš deníčku,ono by se dalo přidat ještě hodně a hodně věcí,které nefungují,kdyby měl někdo nervy je všechny vypočítávat..
Uklidním Tě..nemá je už v této hře nikdo...
Ze shora uvedenými názory se deníčku zcela stotožňuji a pouze dodám,že netuším z jakého důvodu bych této zcela nefunkční hře,měla věnovat své peníze na koupi Dia ...
Mimo jiné,za poslední 2 měsíce-pouze co vím já-skončilo se hrou 10 hráčů,protože se nevyznali v bugách a lagování..Tedy ne,že by jsme se v nich vyznali my,kteří hrajeme déle...
-
Ahoj náš milý deníčku,
neuplynul ani měsíc a jsem tady znovu. Jsi rád? Nebo ti už naše věčné stěžování leze krkem? Tak jako tak se ti svěřím s jedním podezřením.
Od údržby kdy se překopaly odměny z dobrodružství a do hry se přidaly expedice (jako PvP si to netroufnu nazvat, protože k tomu má tento paskvil hooodně daleko), se potýkáme s problémy při odehrávání dobrodružství. Těch problémů je tolik, že kdybych je měl všechny podrobněji popsat, tak to sepisuji tak hodinu. Ne-li déle. Zkrátka, pokud opustíte mapu dobrodružství, nebo na něj pozvete dalšího hráče, tak na 99,9% se vám odehrávání totálně rozhodí a generálové si začnou dělat co chtějí. Uhlídat potom útoky tak, aby jste nepřicházeli zbytečně o vojáky je nadlidský úkol. A mě stále vrtá hlavou, jestli se odstraněním tohoto problému bude někdo zabývat nebo zda se tento problém zařadí mezi ty dlouhodobé, které tu s námi setrvávají již řadu měsíců (rozbitý font, nestrážící strážné věže, ...).
Proč by totiž tento problém odstaňovali? Díky němu hráči přicházejí o vojsko a tudíž i nastřádané zbraně ze skladů. Díky problémům na dobrodružstvích se mohou hráči rozhodnout hrát spíše expedice ... s naivní myšlenkou, že na nich se problémům vyhnou.
Dneska jsem odehrál letošní první a zároveň i poslední svoje dobrodružství. Dokud se problém na dobrodružstvích nevyřeší, odmítám jim dělat kašpárka! Skutečně mě nebaví hlídat každého vyslaného generála, jestli útočí s tím co jsem mu přiřadil, jestli útočí tam kam jsem ho poslal a tehdy kdy má. Nemám náladu několikrát kontrolovat, jestli si to během cesty nerozmyslí a neobjeví se záhadně zpátky na základně. A sledovat, jak stále znovu a znovu staví základnu nebo se opakovaně snaží útočit na tábor, který už před několika minutama zničil? To mi jako zábava také nepřijde. Ty nové, skvělé odměny z dobrodružství s klidem oželím a ještě ušetřím klikání. I tak už mám hvězdu zaneřáděnou osadníkama po pár kouskách, protože ani nejdou seskupovat do jedné položky :-(.
Vyhlašuji sázku o Invazi Nordů! Kdo uhádne přesné datum údržby, při které bude problém s dobrodružstvíma opraven, obdrží ode mě jako odměnu jedno dobrodružství Invaze Nordů. Svoje tipy pište sem. V případě, že přesné datum uhádne více hráčů, obdrží Invazi Nordů pouze ten nejrychlejší hráč. Ten kdo sem napsal svůj tip jako první.
-
budu optimista, po vánočním eventu si na to snad sednou - 20.1.2015 =)
-
já jsem pesimista,jelikož už jsem na to upozornila tolikrát a do dneška jsem nedostala jedinou odpověď tak dle mého tak únor,březen,ale tipuji 17.2.2015 :D
-
zkusím začátek února 3.2.2015
-
budu realista :D oficialne to opravi 3.3.2015, oprava opravy prijde hned vzapeti, ale nektere prvky divneho chovani s nami zustanou az do roku 2016 :D
-