áá, pozor, 13:00 je na hlavní stránce přeškrtnuto :(
Printable View
áá, pozor, 13:00 je na hlavní stránce přeškrtnuto :(
Můžeme si začít tipovat, kdy to konečně sputí.
Tak nahodím můj tip: v 15:07 našeho času (GMT+1)
kamosh1 to seš optimista!:)
co blázníte lidi, vždyť to jede, stačí přeinstalovat W8 , povolit na firewall porty 8842 a 7321. Potom se přihlásit na německou verzi s kontem free@ubi.de a heslem hrtwyu. Na zdejší foru se požádá o uvolnění facebookového hesla pod kterým hrajete v české verzi. Žadost musí být napsána švabachem. Potom znovu přeinstalace W8 a už se jde na českou verzi přihlásit. Odměna za tento quest je 10000 žuly nebo tři sudy. A nežerte to tak , je to jen hra, podívejte se z okna slunce svítí i bez bonusu.
já mám taky problém s přihlášením
Moc mně mrzí že tu není trochu lepší komunikace ze strany BB, předpokládám, že pokud Kashi věděl bližší info určitě by je postnul...
15:02 a stále to nejede :-((( asi přeškrtnou 15 a napíší 16:00 nemám slov...protože bych jim to napsala pěkně od plic a nechci být sprostá!
warthe...až budou provozovat tuto hru aniž by chtěli peníze za diamanty, tak neřeknu ani půl slova a udržbu ať si dělají třeba dva dny :-(
15.10
stále nic,kdy to konečně spustí
ale oni diamanty nechtěj, lidi je posílají dobrovolně
lepší informovanost by neškodila,ale tak zase sme měli klidné dopoledne, že vás těch pár tisícovek bitů tak znervozňuje, musim se smát už od rána :-D
tak si myslím ,že si z nás dělají legraci, zkouší co vydržíme....čas15.17
Myslím ze by se mely stydět a měly by nám vše vynahradit to co způsobily
Aktualizace2 15:30: Konec v 17:00
;)jaksi se jim to zase vymklo z ruky, od rána do současné doby hra nejde, jsem zvědav,kdy se jim povede hru spustit
:// :mad:
Hoši, smekáme a děkujeme aneb Děkujeme, odejděte! :-(
No tak to je už masakr, nejenom, že hra nejde od rána, místo plánovaných 10 dopoledne, ale už byl potřetí změněn čas konce aktualizace...opravdu by neuškodilo to napsat pravdivě a trochu dříve..
hoj Týden nedělaly údržbu a pak to takto dopadne
16:46 - stav stále stejný - nefunguje - jsu zvědavej jak nám to vykopenzují,vše bude vyčerpaný,zbořený,dobra rozjetý v háji - no prostě totál brutál masarakš :-(((
Uz sme ONLINE
Tak nejak se porad nedari. Opakovane mi to zamrza na uvodnim logu Ubisoftu a BB, nekde u 60% nacitani. :(
bezva tak jsem chvíli byla ve hře pak se mi to dreklo a zpět už se nedostanu :D načte se do půlky a konec :-)
Nelze se připojit,,, při přechodu na adventuru to stále načítalo,, po relogu se to zastaví na Tipu dne :(
**** opr.. už to jde, asi přetížený server ;)
Ahoj Team,
ja ma tiez problem sa prihlasit...na Chrome aj IE, to nejde. Zalogujem sa normalne ale ked dam hru tam mi ostane na obrazku "Tip dne a nacitani mapy" pozadie je modre a nic sa nedeje. Rano po uprave to islo, ale potom prestalo, tak som si myslel , ze to ma nieco s odstavkou, ale skusam to momentalne a stale to nejde.
Ma niekto tiez podobny problem ?
Pozrie sa niekto na to ?
Dik LJ77
Mám úplně stejný problém, již několik hodin. Zamrzne na Tipu dne, v tom okamžiku me vidí přetelé online i když tam nejsem. Nemůže se nikdo dostat ani ke mě na ostrov. Premko jede, mincovny, dýňová pole jedou bez buffu, zablokovaná pozvánka na dobro v poště....
Také se nemohu přihlásit do hry. Včera po údržbě to chvíli šlo, ale od té doby je tam pořád úvodní tabulka a načítání mapy.
vidim ze nejsem co ma problem s prihlasenim uz druhej den :(
Ahoj všem, právě se toto řeší, proč nemůžete hrát. Ale zatím nemůžu poskytnout další informace, nejsou.
Ahoj,
Konecne po 2 dnoch cakania niejaka odpoved. Snad sa to podari cim skor vyriesit. Dakujem
LJ77
Ahoj,
taky děkuju :-)))
kurna uz to trva moc dlouho.... jsem mnel rozjete dobrodruzstvi a prd s toho :(
Toto asi nepotrebuje ani komentar...stroha odpoved typu, hladame dovod, je malo...a uz je to 4 den...super...takyto support je uzasny.
Taky jsem odklikla pozvánku na dobrodružství a tímto jsem je v tom nechala. :-( Sice to je už 4. den, ale udělám spoustu práce :-)
uz to trva az moc dlouho..... :( neni vam to blbe ?
Zdravím , taky už se týden nemohu přihlásit. Po dýňákovi naběhne modrá obrazovka , běží texty co by pomůcky a tím to končí. Přez hodinu puštěno a nic. Jsem zvědav , jestli se to ještě někdy rozjede a jestli a jaká bude kompenzace . Přeci jen je event...
nejses sam.... tez uz mi to skoro tyden nejede..... na kompenzaci jsem zvedavej taky :)
BB_Kahsi: pojede to jeste vubec nekdy ?
Ja uz nema ani chut tu pisat...toto je vrchol ignoracite od Supportu...
Uz druhy tyzden sa niektori hraci nedokazu prihlasit a nieste shopny to vyriesit...hanba.
Pockam este dva dni a koncim s touto fraskou...aj celym Settlersom.
LJ77
koukam na uvodni strance, ze bude v noci udrzba... jake prekvapeni, ono mi to pise ze je udrzba uz ted :-) mam to rozbity, nebo udelali soudruzi nekde chybu?