Zdar, to je děs jek je ta hra odfláknutá, vypadá to že se dneska ani do hry nedostanu, naštěstí dnes na netu startuje jiná čistě česká hra.
Printable View
Zdar, to je děs jek je ta hra odfláknutá, vypadá to že se dneska ani do hry nedostanu, naštěstí dnes na netu startuje jiná čistě česká hra.
a jaká ? :-)
sevas hodinu sa snažim pripojit
http://prntscr.com/4tsu0n
tak drobná změna teď sem se na chvíli dostala a prozměnu mě to vyčutlo, že požadovaná zona nemohla bát započata :D koukám asi údržba místo v 10 začala už v noci a bude to na celej den, to zase udělám práce :DD
Ať už jdou do hajzlu se svou neschopností
Tak taky mám problém s přihlášením. Asi ta údržba začala nějak dřív, nebo už naopak je nejvyšší čas aby proběhla :). Nicméně pokud bude prodloužení prémka a času na dobro až od 10.00 tak je to podraz.
no chyba je v zóně Německé, konkrétně UBISOFT, oddělění programátorů. žádný tam nejsou :-O.
nejde se a nepůjde se přihlásit, dokud tam napřijmout nějakýho šikovnýho českýho programátora, co to opraví.
brekeke
sevas može mi niekdo poradit nie a nie sa dostad do hry stale vyskakuje toto:http://prntscr.com/4tsxxq
Tak včera cca od 17 mi nešlo se přihlásit chromem. Mojí blbostí jsem zkusil mozzilu až v pul devátý a šlo to. Dneska přijdu, přihlásím se, jsem ve hře a zona bla bla ... jako všem ostatním. Teď už ani ve hře nejsem a jsem nas**. Nechápu proč nemohla odstávka proběhnout jako vždy přes noc. To se tam dneska ani nedostanu ...
Ahoj,
mám stejný problém.
Myslím, že se jim to začíná vymykat z rukou. Zasloužili bychom si alespoň slušně vysvětlit, co se děje.
som zvedavy kto my nahadi ak my padnu doly na lv5 ked musim do prace a pridem až večer človek aby hadzal na noc v hre tmu
v tejto zone je chyba ,,,, udrzba asi zacala skorej :-))) mrdnik budov bezi na prazdno :-))))
mám stejný problém... asi to máme všichni :) Jinak co se týče dolů tak jsem poučený,,, jak tam nemám 10k tak to nepouštím :)
Parada ve hre se nic menit nebude, protoze uz nepujde.
Asi maji nejak posunute casy a nam to nerekli.
A na hlavni stranku neco napsat je asi moc brzo a nejsou jeste v praci.
je to rebélie :(
- Aktuálně se nedá přihlásit.
- Zatím nemám informace o problému, ale nejspíše hra spadla ještě před údržbou.
- Doporučuji všem počkat až údržba skončí a pak se lognout (13:00).
http://prntscr.com/4ttadi
A doly poběží bez bonusů...lepidlo se dávalo zbytečně..ach.
U mě to samé. Na poprvé se mapa načetla, ale sotva jsem otevřel hvězdu, tak konec. Od té doby už se nenačetla ani mapa.
Potvrzuji, první načtení do mapy, pak zamklá zóna... Nevím jak vy, drazí vývojáři, ale já mám na hodinkách teprve 8:29, což je jedenapůl hodiny před plánovaným časem. A tenhle přístup mě docela hezky nadzvedává ze židle!
a Pohádkový hrad pojede bez bonusu...fakt super
"V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znovu."
Když tak pěkně prosíte, tak to zkouším znovu a znovu a znovu ... a znovu. A ono stále nic. Jestli by nebylo pravdivější, kdyby jste rovnou napsali, že se na to máme už konečně vykašlat a jít hrát jinou hru! Nějakou, kde by fungoval správně český font a ne tahle vaše 8 měsíců trvající parodie na češtinu!!!
A ještě jednu připomínku k textům bych měl. Prosím, aby jste pravdivě psali větu "Hlavní změna bude oprava lagů." Tam by se spíše hodila věta: "Hlavní změna bude úprava lagů." I když, jak nad tím tak přemýšlím, tak to vlastně žádná velká změna není :-(
Náhodou, musím vývojáře pochválit. Chat padá mnohem plynuleji než před ~dvěma roky.
No ono se nešlo přihlásit, resp Pardon, přihlásit se jde. ale nejde hrát hru už od cca šesté ranní českého času ( cca 8 hodin Dubajského času).
takže chyba je na straně Ubisoft, jako vždy. no že jsme nahodili bonusy a spadnou doly, to je jedno, přeci postavíme nové za pár dní
Mat takýto team podpory vo firme tak už visia za gule v prievane aby ani muchy nemohli nane srať.
vidím, že mám stejný problém :(
tak snad odpoledne to pojene, nebo taky nikdy :(
do hry mě nešlo přihlásit už od 4 hod. ráno mám prémko a cvičím a převážím vojáky na krejčíhotakže jsem naštvaná
V této zóně byla nalezena chyba .. jenom 60 budov jako mincovny, tavírny zlata, tavírny titanu, střelný prach, exo pily, epicke pily s produkcí exo prken, expertní věda atd .. pojede bez bonusu někdy do večera, kdy se dostanu znovu k settlerům (za předpokladu, že to vůbec opraví). O ostatních věcech jako poslaní max počtu vylepšených scoutu na hledání artefaktů atd ani nemluvím.
Ale zase si vezměte, kolik se toho žáci školou povinní navíc naučí a jak stoupne produkce práce, když nemůžeme hrát. ;)
Nesmíš na to klikat co 2 minuty. :D
Tak už je 14:00 a hra stále nejde!!!! To už si děláte prdel ne? kdo to kdy viděl? psáno je 10- 13 !!! nejde se přihlásit už od rána!!!! já to zkoušel ve 4:00 a nic!!!
ted taky nic!!! Admin radši mlčí aby nemusel odpovídat!!! očekávám kompenzaci!!! a ne že pošlete jeden košík ajko vždy !!!
v čechách jsou dvě odpoledne ne jedna!!! opravte si čas!! ale to bude potřeba další udržba si tipuju
Normálka
tak já čekám kompenzaci minimálně 500fazolí, už od 8h mi jede Pohádkový hrad bez bonusu
To už snad není pravda! Co je to tam za kretény? To nejsou vývojaři ale do nebe volající packalové!!!!! Nakopat jim zadky i předky!
Jděte se vycpat.Stále to nejde