jede :)
Printable View
jede :)
už to jede
pustilo ma do hry
Ty jo čekal jsem tak v 11. Tak to je cajk.
užžž to jedeéééééé
už se načítá ostrov :)
super tak už jedeme
Ten podělanej krám pořád padá, hlavně že se vymýšlejí krávoviny, ale udržet to dva dny v chodu, to je asi nad schopnosti "tvůrců"
Hra mi spadla a při opětovném pokusu o spuštění mi hlásí chybu v mém sektoru. Má někdo obdobný problém?
Zdravim,
nevim zda je tohle ciste muj osobni problem anebo ma nekdo obdobne problem. Po nacteni hry zhruba maximalne do 2 minut mi hra hodi hlasku Spojení se servrem bylo ztraceno, klikněte prosím na OK a obnovte klienta. Pro rejpalce, internet mam v poradku, a dela mi to ve vsech dostupnych prohlizecich. Flash aktualizovan na posledni verzi.
od půlnoci se nemůžu přihlásit, vždy když kliknu na Hrát nyní se objeví hláška, že spojení se serverem selhalo, více informací je na foru a že na problému se pracuje. Nikde žádný info ani stížnosti nemůžu najít, je to tedy jenom u mě, nebo to vážně nejede? :-)
Zdar všem ve spolek, tahle hra je docela dobrá dost mě baví, ale co mě pekelně vytáčí je naprosté nedodržování naslibovaných časů údržby. Stalo se už někdy aby hra opravdu fungovala v slíbených 6h ? Nebo je snad mezi námi a Německem nějaký časový posun ? V 6:15 odcházím do práce a zatím se mi nikdy po údržbě nepodařilo dostat do hry.
Jak jinak, další údržba šest pryč a hra nejde.
Taky hraji ráno a taky se mi nikdy po údržbě nepodařilo přihlásit hned po šesté. Teď mám spěch s dobrodružstvím a nejspíš smůlu :-(
Pro pracující lidi, je to nedodržování časů špatné. Taky mám čas jen ráno do 6,20 (někdy v práci před sedmou) a pak už mám smůlu až do 16.00.
Takže zbytečně díky prodloužených záloh přicházím o suroviny a předměty. Takže pokud to jen trochu jde, snažte se to dodržovat.
Skoro sedm hodin a nic nejde, opět to nefunguje, takhle dělat já tak mám hodinovýho padáka
njn ne všechno se hned povede. ale maj si napsat aspoň delší prodlevu a přidat si tak 2-3 hodinky když se to nedaří a hlavně když to je takřka pokaždý. :)
a je to zase tady...údržba se opět "nečekaně" protáhla....sakriš takhle makat já,tak sem na pod mostem....:( doufám že to alespoň bude makat bez chyb....
7:25 a stále to nejde ach jo
nikdy, nikdy v životě jsem nebyl na žádné akci, která se týkala počítačové hry, ale věřte, že až bude mít nějakou takovou sešlost Settlers tak se tam ukážu a radost ze mě rozhodně mít nebudete!!!!!!!
Tak jsme se zasmáli, pánové, ale už to není vtipný... Už to pusťte...
zas to půjde až v 9...
07:53 hod a stale nešlapeme :D
treba se lidi konecne naucej, ze ne vsechno co je nemecky je zakonite dobry. tady se to stava pravidlem, jakmile se do hry neco implementuje, masina nerabotajet
a trosku offtopic, jak se vam libi malta a lvl6 budov? je super, ze sme vsichni dostali za ukol postavit pohadkovej hrad, za tezky naklady ho vylepsit, aby delal stonky.... a stale ta budova nema vyuziti...
nejde se pořád připojit, co s tím zase je? Tak aspoň napište, proč to nejede a kdy to pojede
krucinál jak to píše? mám to napsané dobře a tady se ukazují zmatky
Scheize, das is katastrofa ...
Nejde se přihlásit je to normální ?(jsem nováček ve hře tak se ptám ).
hokus-pokus: není to normální, ale po údržbě je to už taková tradice :(
Jo, po "údržbě" je to normální.
Už to jedéééé :)
Nazdar, zítra je hlášená údržba zase do 6h, tak by mě zajímalo v kolik jim to půjde?
Kde je ta pověstná německá preciznost ???
Zona serveru selhala,v této zoně byla nalezena chyba.Zkuste to prosím znovu...zkouším pořád dokola,ale bohužel nemám úspěch :-(.
hmm, tak sice nehlasí hra chybu, ale opět se nemůžu řihlásit :(
zůstan viset na obrázku s chlapem s kladivem a vzadu je vesnice, načte se asi 1 cm v ukazateli a nic :(
Tak to mě se nenačte ani ten obrázek. =(
Me to taky zustane viset na tom uvodnim obrazku. Ukazatel je nacteny cely, ale dal se nic nedeje. Uz od vcera :(
Ahoj, už několikrát se mi stalo, že při přihlášení na hlavní stránce mi vyskočila hláška: Chyba, je nám líto zkuste načíst stránku znovu později. Toto trvá třeba i několik hodin. Historie prohlížeče Google chrome vymazána, cookies taky - problém trvá. A po nějaké době to najednou jde. Nevíte někdo prosím co to způsobuje? Díky za odpovědi.
Ahoj,
včera večer byl problém s přihlašováním přes Uplay. To byla příčina nemožnosti připojení do hry.
BB_Kahsi
nazdar prihlasim sa dam hrat nyni naskoci take sede pozadie na prehliadaci a nic stoji nic sa nedeje nenaskoci okienko nacitavania ...