to v levelu ani cestách nebude, vždyť tu psal i člověk, co začal hrát včera, že mu to nejede
Printable View
to v levelu ani cestách nebude, vždyť tu psal i člověk, co začal hrát včera, že mu to nejede
jsem level 31 a taky se nemůžu lognout a cesty nemám
ja jsem 18lvl a taky me to nejdelognou a zadne cesty tam nemam co vim,a zt me to zacina stvat
taky nemám cesty leda nějaký zapomenutý kulina od nás level 46 možná někde špatně smazaný cesty taky se nedostane
to same LV34 a jakmile nacita mapu skoci hlaska " V této zóně nastala chyba. Zkuste to prosím znovu."
ja jsem 48 a taky me se neda lognou do hry a cesty tam nemam co vim
už to ide
somlvl36 a mám cesty
Tak se ke ma kamos bez problemu prihlasil, cesty je vydet, zadana budova pry nechybi, zberatelske predmnety na mape nejsou, ale on je u sebe ma a bez problemu zbyra.
tak me uz se podarilo, jak jste na tom vy
takže u mě změna dostala jsem se na mapu
už taky jedu
Už mi to taky jede
I já :-)
to je fajn, že to spustili 10 minut před tím, než odcházím, když jsem měla celé dopoledne volné
konecne
Mne nejde odkliknut log in bonus... Klikam na potvrdenie a nic... Rovnaky problem ma Chrome and Mozilla... Najnovsi flash mam tiez...
Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.
Pracujeme na řešení problému.
Nechcete si nechat nic uniknout?
Sledujte nás na webu Twitter a Facebook.
Váš tým The Settlers Online
výborný, snažím se celé odpoledne připojit... doprčic doprčic doprčic
stejný problém :-(
bodla by nejaka kompenzace ze to neslo cely vcerejsi den ... aneb bobek na ne co.
to by teda bodlo, zvlášť pro ty, co mají zapnutý premium ... ale i tak pro všechny.
TL;DR: chování lidí zas a znovu
Po problému je to pořád kompenzace, kompenzace, kompenzace. Jak rozbitá gramofonová deska. Mamíííí, ono je to rozbitýýýý, dej mi kompenzacííí. Jak malý. Nejvíc mě to dokáže *** na globalu, když je problém, spousta lidí do hry ani nemůže ale někteří si stíhají stěžovat. Ano, A. z ELITA, mám na mysli tebe.
Za prvé, uvědomte si, že v podmínkách, které jste "podepsali" není garantovaná dostupnost hry. Přijde mi, že si neumíme (neumíte) nestěžovat. Buďte rádi, že problém je "pryč" a že zas můžete do hry, a nemyslete jenom jak na tom vydělat.
Spíš než kompenzaci bych byl radši, kdyby BB určili příčinu problémů a řekli "víme, co to je, udělali jsme tohle a tamto, aby se to nestalo".
mno skoro 7 a nic :-) Ravise může tě podpíchnout ? bude kompenzace ? :DD
Casiopea jo už je 9 hodin a stále prd. Já bych řekl, že němečtí soudruzi z NDR zase chrápou a nic nedělej. a možná kolem oběda se první z nich dokodrcaj do práce svými BMW a až se jim bude chtít, něco začnou dělat.
ale už to je spíš tradice , údržba = bude to nedostupný :-D
něčekaně to opět nende...asi je to rozbitý.....:D :D hodina v čoudu takže chci hodinu prémka třeba :D :D stoupa
mno jo, ale já doufala, že dnes přece jen.....a nic jsem nešťastná :-) chci na rok premko jako kompenzaci svého duševního zdraví :D
Casiopea - no tak si přijeď kompenzovat svoje zdraví do Dubaje- samozřejmě až ti dají to roční premium, aby jsi pak mohla dohnat ztráty, když se budeš rekreovat tady :-D
no toto....no toto....mohly být smažený vejce k snídani a takhle??budu bez snídaně :D :D
na rok premko? ja chci premiovej rok zivota za ty nervy :-) ale nejak mne to vuuubec neprekvapuje, divny, smutny, ale je to tak.
tak udrzba nezklamala, kdyby aspon nekdo napsal na uvodni stranku, ano , mame problem, resime, omlouvame se, ale to bych chtel moc :-) Vim ze se opakuju, ale zlata beta :-)
když to do minuty poběží, rád na to zapomenu že už tu přes hodinu čekám:DD
přesně kdyby aspoň kvákli :( takhle to vypadá že jim hráči jsou za u zadnice...šak oni si počkajó že
i ty jeden optimisto :-))))) pocitam tak 9 :-)))
brekeke pošli letenku a jedu hned ani settlery nebudu muset hrát :D
to jo, ztlatá Beta.
ale mám pocit, že si tam někdo něco připsal:
Je nám líto, ale spojení se serverem "The Settlers Online" selhalo. Pokuste se prosím opětovně připojit. Jestliže problém přetrvává, navštivte prosím domovskou stránku a fórum, kde najdete další informace.
Pracujeme na řešení problému.[COLOR="rgb(0, 0, 0)"](no jo, ale neřekli na jakém a kdo na něm pracuje)[/COLOR]
Nechcete si nechat nic uniknout? (moč?)
Sledujte nás na webu Twitter a Facebook.
Váš tým The Settlers Online
po spuštění hrát nyní mi to ukáže spojení selhalo
nj už by tu hlášku taky mohli změnit, protože nic z ní není pravda krom jediné věci že to nejede, ale info se stejně nikde nedočteš :D
vcera ste dostali velokonocni darek a zase hudrate :-) to se dopredu omlouvali, ze po celou dobu eventu srvr nepojede :-)))
ja si naivne myslel ze to pude