Nějaká šance, že se to v dohledné době spraví?
Printable View
Nějaká šance, že se to v dohledné době spraví?
Mne to uz ide v pohode.
Stále nefunguje,
Ahoj premium i dobrodružství je asi v háji..
Mi pořád nic - FGM_MADA jaký používáš prohlížeč?
vyzkoušela sjem všechny prohlížeče a všude stejná chyba to není prohlíčem ale na jakým serveru jedeš pod mě, protože pár kluků z cechu už ve hře je a zbytek ne :-)
Firefox (28.0)
Taky - asi ma pravdu Casiopea
nejde mi přihlásit,vždy po udržbě je nějalý problem,proč ji vůbec dělají?
nějaký vyjádření od modů by taky neuškoldilo ne ?!!
No jo jenže to by sme chtěli asi moc ,že pánové ?!!
Prostě nakakejte si a držte huby.
Super je vidět že jim ty údržby fakt jdou, jsou to profíci a hlavně vyjádření po nich nechtějte. Problém je od rána, ale pracují až od 9:00, což je ráno kafe a podobně. Na hráče se můžeme přece vykašlat, jsem zvědav jestli budou hráče kompenzovat
Napsal jsem na technickou udržbu, že by aspoň měli někde vyvěsit: "na opravě se pracuje" když nic jiného.
furt nic parchanti :-)
me to taky porad nejede,uz to skousim od7:00 a potad nic:(
Doly vyrabované, nikdo je netěží a neobnovuje.
Kasárny a zásobarna nc nedělají.
Všichni průzkumníci sedí doma a nikdo nehledá ani poklad, ani dobrodružství.
Geologové se taky flákají, přestože jsou doly vyčerpané.
Veškerá ekonomika běží bez bonusů - hlavně zlato.
Úkoly se neplní.
Ti, kteří mají spuštěné dobrodružství, tak jim čas vesele utíká, to samé se týká prémiového účtu.
Hlavně zase nezapomeňte nakupovat drahokamy, aby byly nějaké peníze na údržbu :)
no co na to rici,,, zlata "beta verze" od doby co je "alfa" tak porad neco dojebane:/ ...a k tem vecem za SC uz se radej ani nebudu vyjadrovat..uz at je 4.4 a zacina TES online:DD
Vy se vsichni rozcilujete pritom se nam tim snazi naznacit ze tu mame taky forum a davaji nam prostor si ho poradne procist))
Nemohu se od rána připojit do hry, stále mi to hlásí chyby ! Jsem přihlášená, ale když kliknu na "hrát nyní" , vyskočí mi tabulka - zóna serveru selhala, v této zóně se vyskytla chyba, zkuste to prosím znovu.
Tak zkouším a zkouším a pořád nic.
hm ale to by na něm měli být taky nějáké aktuální informace....třeba aspoň omluva za špatnou údržbu....a aspoň odhad kdy to teda bude konečně fungovat jak má....:( zaltá BETA verze...
Ja mám tento istý problém s prihlásením. A nie je to len u 50-károv, lvl?
taky chci hrat , tento mesic sem uz prisel minimalne o tri dny prem diky chybam ve hre((
Mě se přihlásit jde a mapa se taky normálně načte.
no nic tak se du venovat domacim pracem . Alespon nejakou vyhodu to ma))
východní čechy pořád nic
to je v v pééédeli člověk si ani nezahraje co má potom dělat :-D
V 6 hodin nic, v 7 nic, v 8 taky nic, teď je půl 11 ... asi to vypadá na celodenní údržbu našich nervů...
prémko ti nevrátí....zalepěj ti pusu nějákým užitečným "dárečkem"....:(
Bohužel je to v krátkém sledu již minimálně čtvrtý problém spojený s údržbou. Stává se pravidlem, že se plánované údržby o hodiny prodlužují a pak se ještě opravuje oprava oprav. Nějaká rádoby kompenzace v podobě „jarních předmětů“ tohle nezahladí. Člověk přichází nejen o suroviny, ale i o zábavu, kterou mu tyto nepovedené údržby vezmou. Nedělám si iluze, že by snad nějaká kompenzace vše nahradila, ale budu si alespoň dělat marné naděje, že to co jako omluva přijde, bude alespoň něco, co má smysl…
Zatím mi neodpoveděly a to jsem jim psal 2x.
Myslím, že nejvíce hráče s*r* jejich přístup - nikde není nic o tom, že o chybě vědí, nebo že začli s opravou - skoro 5 hodin po údržbě. Opravdu to vypadá, že na nás prostě kašlou.
Volal jsem kamosovy, jemu se nalogovat de
on: lvl 26, nema na ostrove cesty
ja: lvl 50, mam na ostrovecesty